AGAMES 討論區

標題: 官方完全漠視玩家,良心何在?(所有玩家請進) [打印本頁]

作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-26 03:50:54     標題: 官方完全漠視玩家,良心何在?(所有玩家請進)

事源:http://www.forum.agames.hk/forum ... 2908&extra=page%3D1

事後我認為我比左個較有力既測試結果去官方,結果如下

親愛的玩家︰

您好,由於裝備寶 石、符文石及熟練度均會對角色能力值有所影響,查看閣下所提供的兩套裝備使用的寶石有所不同, 而經相關部門測試過有關裝備亦沒有發現特別問題,我們亦嘗試將兩套裝備最基本的能力值進行對比,結果顯示70級的裝備能力值較 高,謝謝閣下的來信查詢。

Alta Multimedia Limited
客戶服務部

對於官方的回復,我深表遺憾,而且我心有不甘

於是自己進行測試,官方話(
裝備寶 石、符文石及熟練度均會對角色能力值有所影響,查看閣下所提供的兩套裝備使用的寶石有所不同)

我咪將自己同FD隻雲狩進行洗點工作以及拆除佢身上既黑曜石做比對

結果如下(逐張圖我會逐張去解釋)

先由頭部開始~

1. 頭部熟練 (法速/命中) 包含左 爆率既關系?

2. 我已經將 兩件裝既寶石 轉為一致  兩樣都唔係插黑曜石(即係影響才智及術爆值果粒) 即係同術爆率冇關系既寶石

3.睇張圖好似70金裝較有利,粒符文有1%才智 Bor (唔通依到就係官方所指符文石既影響?) 我地慢慢再睇落去

接住就係到身體部份

1.簡既熟練為一樣(依樣冇問題)

2.可以睇下符文部 你會見到70金裝所有既符文係使用弓時+3%術爆率(但我由於冇上武器)所以係冇關系 即係冇+過3%爆率,而我同我fd個符文我只係小左4%血既關係(亦即係同術爆率冇直接既關係)

跟住就係到腰既部份

1.先由熟練講起(熟練出現不一 70金裝升既係 (靈敏/術爆值) 而 60金裝升既係(命中/術爆值) 靈敏同命中 同術爆率係冇關係的吧

2.到符文,大家應該wow左聲 70金裝 才轉23%bor 點睇都多過 20%啦 ,我地慢慢再睇落去

跟住係腳既部份

1.熟練所選係一樣,無不同

2.Wow,70金裝既符文 又多2%才智 (術爆值又一步被提升) 你望就咁望啦

跟住係手既部份

1.熟練沒有任何問題,簡既都係一樣
2.Wow 60金裝所用既符文比70金多1%運氣牙(唔通依個就係致勝既關鍵?)

到最尾分別係兩隻介子

1.熟練冇任何問題 簡既一樣 lv亦都一樣

到最尾當然係最經典既能力圖(包括,有冇合寵,技能方面)
小蝶:

紅發:

結果咪就係咁囉

60金裝術爆率完美勝出,但物爆率遠低於70
到底係咪術爆出現問題,玩家自行判斷

最後,我亦懇求官方將佢所謂,
兩套裝備最基本的能力值進行對比 一切圖片公開 顯示所謂既測試

作者: 花老爺    時間: 2013-1-26 04:02:22

做得 好~~~~~~有時~~真係唔吊唔得~~~有錯就要認~~打就要企定啦~~~~
作者: jasoncheung523    時間: 2013-1-26 04:13:01

回樓主...套70真係有問題...
希望官方嚴正處理
作者: fk951211    時間: 2013-1-26 04:43:12

請問紅發在嗎?
作者: tszfung0730    時間: 2013-1-26 10:20:25

叫gm post  一陣  60正金 70正金 咩都唔練既圖 上黎啦

佢話唔關事 post上黎=有圖有真相
作者: 小殤    時間: 2013-1-26 10:27:54

GM我地某部份雲狩玩家唔出聲唔代表無問題!70雲狩正金爆值的確同維修前有出入。維修後我發現爆率足足小左12%。唔通而家既雲狩仲未夠弱勢仲有需要改弱?只可以講早就應該改既你唔改,成日收乜Q集玩家意見!真係多舊魚。如果你話怕玩家流失,你地不如做返好自己本份先啦!成日因為某啲人搞到遊戲進度延遲!唔通台灣又收集完意見先改咩?香港啲就係人台灣戈邊就唔係? 商城新品就個個星期跟到足!真係九唔搭八!某啲人又話台灣有+15 時裝又高攻啲!唔怕無錢沖,最怕你唔出(另唔鐘意既玩家可以隨便插)
作者: game9394    時間: 2013-1-26 10:47:55

良心被狗吃左^^
作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-26 12:26:49

無玩個職5是好明
作者: bravecollection    時間: 2013-1-26 12:56:34

好似…全部70金裝個爆率都低在…
我果隻法職更新後都好似少在2-3個%術爆率
証明就沒喇,純感覺
作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-26 13:05:28

bravecollection 發表於 2013-1-26 12:56
好似…全部70金裝個爆率都低在…
我果隻法職更新後都好似少在2-3個%術爆率
証明就沒喇,純感覺 ...

睇我個對比就知架啦
官方冇心做野
作者: label25000    時間: 2013-1-28 03:41:10

點解我高左既
作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-28 13:15:29

label25000 發表於 2013-1-28 03:41
點解我高左既

請POST上圖片 與及 60金裝測試作比對

我相信依個SER齊全+10 70金裝玩術既云守 唔多過3個

無圖無真相
作者: pgchicken    時間: 2013-1-28 17:22:26

[attach]5373[/attach][attach]5372[/attach]
70級係高過60級喎…

同埋你既圖都係證明左你既測試60級係高過70級(雖然我地試唔出),不過已叫同事問一問原廠係咪有改到70級金裝能力

作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-28 17:31:24

pgchicken 發表於 2013-1-28 17:22
70級係高過60級喎…

同埋你既圖都係證明左你既測試60級係高過70級(雖然我地試唔出),不過已叫同事問一問 ...

GM001
作者: pgchicken    時間: 2013-1-28 17:38:09

qqaazz1998 發表於 2013-1-28 17:31
GM001

GM001有咩問題…

另外,台灣回覆無改過70金裝數值

作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-28 17:43:59

pgchicken 發表於 2013-1-28 17:38
GM001有咩問題…

無法加GM為好友
作者: jasoncheung523    時間: 2013-1-28 19:00:37

明冇改過=.=...但似係bug左...係某d位出左錯應該...
作者: label25000    時間: 2013-1-28 19:38:24

陪我淋雨 發表於 2013-1-28 13:15
請POST上圖片 與及 60金裝測試作比對

我相信依個SER齊全+10 70金裝玩術既云守 唔多過3個

但我唔係云手
作者: label25000    時間: 2013-1-28 19:39:13

pgchicken 發表於 2013-1-28 17:38
GM001有咩問題…

問題係 gm002 去左邊
作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-28 23:53:36

pgchicken 發表於 2013-1-28 17:22
70級係高過60級喎…

同埋你既圖都係證明左你既測試60級係高過70級(雖然我地試唔出),不過已叫同事問一問 ...

你搵套+0既試?
你試下沖+10 整埋一樣熟練試
咁先試到 因為我果套本身係+10 你拎套+0 出泥 已經係唔同既測試
利申:當初我比你既圖都係全+10架bor
唔好死撐好wor
由於裝備寶 石、符文石及熟練度均會對角色能力值有所影響

作者: jasoncheung523    時間: 2013-1-29 03:05:13

其實gm大大

你點都要解釋點解佢套裝 係70小爆過60

果到係有問題嫁

你叫d玩家打70金再俾錢+10黎做咩先

人物屬性果到!...果到! 比教一下係有問題

唔係除左樓主一個有問題嫁
作者: pgchicken    時間: 2013-1-29 16:02:14

陪我淋雨 發表於 2013-1-28 23:53
你搵套+0既試?
你試下沖+10 整埋一樣熟練試
咁先試到 因為我果套本身係+10 你拎套+0 出 ...

首先,根據你提供既問題,60金裝術爆值大過70金裝

要證明呢點,最簡單直接唔係除哂所有野,搵同一隻角色,用未郁過乜都無裝既60、70金裝去試?

另外,根據你提出既要求:「最後,我亦懇求官方將佢所謂,兩套裝備最基本的能力值進行對比 一切圖片公開 顯示所謂既測試」,我地都放左圖

我完全唔明點樣漠視玩家

如果你覺得其他部份有問題,我都不厭其煩講多次,請提供你裝備、寵物既一切資料俾客服,並詳細列明問題所在

如果你唔明咩叫問題既我舉個例:
1.60金裝術爆高過70金裝術爆,咁樣並未算係問題
2.無任何外帶條件下,60金裝術爆高過70金裝術爆,咁就真係好有問題喇

作者: pgchicken    時間: 2013-1-29 16:03:40

jasoncheung523 發表於 2013-1-29 03:05
其實gm大大

你點都要解釋點解佢套裝 係70小爆過60

+10係武器加攻或者防具加防,同術爆幾多無關係個喎

同埋我並無話佢咁樣有/無問題,因為其實佢俾d咁既資料,有點不足

作者: Godbb    時間: 2013-1-29 16:34:23

Gm你可唔可以解釋下最尾果2張圖,點解1個智550反而低術爆過1個智491 ,其中491果個全身符石都冇加術爆值,1個用幻傷,1個用幻,幻傷..... 但反而用幻.幻傷,智高果個仲低爆值  點解?
作者: game9394    時間: 2013-1-29 16:50:36

pgchicken 發表於 2013-1-29 16:03

同埋我並無話佢咁樣有/無問題,因為其實佢俾d咁既資料 ...

笑左=3=
九張圖還未夠= =
要幾多圖先得阿???
作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-29 16:59:47

同埋我並無話佢咁樣有/無問題,因為其實佢俾d咁既資料 ...

GM唔清楚云守+10 裝備效果?
作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-29 17:01:12

pgchicken 發表於 2013-1-29 16:02
首先,根據你提供既問題,60金裝術爆值大過70金裝

要證明呢點,最簡單直接唔係除哂所有野,搵同一隻角色 ...

放曬9張圖上黎 都可以話資料仲係不足

即係你意思係,喂 GM 完來我試左一萬九千幾次,+10定唔知+8果到出左事WOR

麻煩閣下再試下將兩套沖+10 再做比對咁 依 D 野 唔係要人叫到先識去做啦

咁都比你捉到我字

唉也,咁真係要麻煩你 一步一步咁將件裝沖+10 再睇問題係邊

感覺上GM死雞撐飯蓋
作者: pgchicken    時間: 2013-1-29 17:03:41

補充番,真係要試60、70金裝係咪有問題就除哂其他野試啦

如果你話符文石有問題,就搵同一件裝黎試

如果你話熟練度有問題,咪搵兩個空身角色用同一件裝同一個熟練去試囉

咁多樣夾埋一齊試,最尾不停地話60金裝個術爆高過70金裝術爆,測試條件都唔得客觀

講真其實GM都唔知邊到出現左問題,因為佢地試果陣的確70金裝屬性高過60金裝,無異常

題外話:抽水果d抽少陣當幫忙,你地抽既水幫唔到手,不如諗下邊到出左問題好過啦

作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-29 17:07:52

pgchicken 發表於 2013-1-29 17:03
補充番,真係要試60、70金裝係咪有問題就除哂其他野試啦

如果你話符文石有問題,就搵同一件裝黎試

可能是有 BUG   
是個術暴可能出左BUG問題- -
GM你去see下d數據有無出錯

因為更新完成日都有d BUG

作者: 祈望    時間: 2013-1-29 17:08:47

認真,如果官方真係漠視你就唔鬼理你啦。仲邊會搵人去試,依家官方都貼埋圖出黎證明係冇問題,你不如諗下係咪自己人仔問題好過啦。要抽水都唔該抽得靚啲啦,定係你想借呢個機會同官方R野呀,真係「司馬昭之心路人皆知」。

作者: 祈望    時間: 2013-1-29 17:11:38

qqaazz1998 發表於 2013-1-29 17:07
可能是有 BUG   
是個術暴可能出左BUG問題- -
GM你去see下d數據有無出錯

如果真係有BUG咁應該全個server包括GM角色都出錯啦,點會淨係得樓主同埋果幾件抽水友有問題呀?

定係你想曲線話「你的樣子如何,你的角色也必如何」?

作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-29 17:13:11

祈望 發表於 2013-1-29 17:08
認真,如果官方真係漠視你就唔鬼理你啦。仲邊會搵人去試,依家官方都貼埋圖出黎證明係冇問題,你不如諗下係 ...

是lo   有咩問題米平心靜氣講lo   成日是到怪GM
GM都是打工仔
成日比人話好慘ga   真是要改都5是GM改啦
要慢慢討論討論先得ga   
GM一上來都要對住你地是到罵
作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-29 17:15:19

祈望 發表於 2013-1-29 17:11
如果真係有BUG咁應該全個server包括GM角色都出錯啦,點會淨係得樓主同埋果幾件抽水友有問題呀?

有可能wo
作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-29 17:23:08

祈望 發表於 2013-1-29 17:08
認真,如果官方真係漠視你就唔鬼理你啦。仲邊會搵人去試,依家官方都貼埋圖出黎證明係冇問題,你不如諗下係 ...

創作力超強

依家個問題係針對緊套云守70金裝

咁都可以話我想同官方R野?

借問聲你請唔請楚 依個SER 齊70金裝全+10 既術云守 有邊幾個?

數量不多於3個 咁小人清楚依個問題 唔搵個出聲 官方邊會知問題?

唔該唔好屈話咩R官方野 自問玩左云守算耐 對各個既云守方面數據亦好有認知

我係好肯定套70云守金裝出現左問題,唔係角色出現問題

如果你有d咩比我對云守方面更權威既野 你拎出黎 隨時歡迎 如果唔係唔好同我賣書包
作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-29 17:33:19

陪我淋雨 發表於 2013-1-29 17:23
創作力超強

依家個問題係針對緊套云守70金裝

點會關你事呢.
我是路過的小人
點會權威過你
作者: pgchicken    時間: 2013-1-29 17:42:24

[attach]5380[/attach][attach]5379[/attach]

頭先順手加埋10,60、70金裝係無問題喎,問題會唔會出係你符石、熟練、稱號等等其他野到?

作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-29 17:55:42

pgchicken 發表於 2013-1-29 17:42
頭先順手加埋10,60、70金裝係無問題喎,問題會唔會出係你符石、熟練、稱號等等其他野到? ...

咁麻煩GM作出熟練,符文既測試

腰  (靈敏,術爆值)

身  (力量,術爆值)

腳   (才智,運氣)

手   (運氣,法速)

之後 腰符文方面 加插各兩粒 冇任何效果既 (幻● 幻殤) 符文石

小提示:每練完一件熟練 都留要一張相

再睇下有冇誤差發生~~~

作者: pgchicken    時間: 2013-1-29 18:10:46

時間關係,熟練度只有1...

符文石已鑲好

[attach]5382[/attach][attach]5381[/attach]

作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-29 18:23:22

pgchicken 發表於 2013-1-29 18:10

符文石已鑲好

點都要將熟練練滿先

細緻位要注意 可能係熟練方面出現左問題
作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-29 18:26:41

陪我淋雨 發表於 2013-1-29 18:23
點都要將熟練練滿先

細緻位要注意 可能係熟練方面出現左問題

你好煩

我見到100個7色...我要啊

作者: Godbb    時間: 2013-1-29 18:32:46

qqaazz1998 發表於 2013-1-29 18:26
你好煩

其實呢位玩家人地問問題關你咩事呢??人地問你?? 又唔洗你答,Gm都冇話煩,唔該你唔好抽水啦
作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-29 18:36:21

qqaazz1998 發表於 2013-1-29 18:26
你好煩

煩?

唔咁睇 點知係咪因為熟練出左事

GM可以不斷試 唔通玩家 狂買裝備熟水 之後再打番件60金裝沖+10 再慢慢試?

作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-29 18:36:25

Godbb 發表於 2013-1-29 18:32
其實呢位玩家人地問問題關你咩事呢??人地問你?? 又唔洗你答,Gm都冇話煩,唔該你唔好抽水啦 ...

抽水
5理你地lo..
我想做一個中立啊嘛
作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-29 18:43:11

陪我淋雨 發表於 2013-1-29 18:36
煩?

唔咁睇 點知係咪因為熟練出左事

格擋
作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-29 18:43:30

最新結果
GM有時D野 真係唔好因為時間關系 而唔去做 依個細緻位

作者: 陪我淋雨    時間: 2013-1-29 18:57:11

加多張

求解

用70金時運氣高過60

但用60金術爆率高於70

作者: HELLOKITTY    時間: 2013-1-29 19:31:49

pgchicken 發表於 2013-1-29 18:10

符文石已鑲好

路過...第1次見到GM咁認真就著玩家既意見進行測試...讚好!!!
作者: ms3wu7tt    時間: 2013-1-29 19:39:50

應該真係出左問題,但係要搵問題所在果下煩
作者: butter._.    時間: 2013-1-29 22:15:51

陪我淋雨 發表於 2013-1-29 18:57
加多張

撐你~_~
作者: jasoncheung523    時間: 2013-1-29 23:31:51

云守 金裝既+10唔係+爆值既咩...=______=....我記得有影響

唔洗理我e個回復...岩岩未睇埋下面d CM...冇野了GM 大大

作者: SEANYIM    時間: 2013-1-30 00:21:51

其實玩家已提供相關圖片作比對,亦有力証實兩套裝備出現數值上問題
官方作出既比對冇問題吾代表問題不存在,亦有責任修正該數值上錯誤
玩家所提供鞋及腰圖片有力地証實數值問題明顯存在
提供自己測試既圖片証實問題不存在是GM對玩家應有既回應?
希望GM盡快解決問題以供雲狩玩家能正常地進行及體驗遊戲
P.S:而家系有問題出現希望官方處理.路過抽水既朋友吾好作出1D對事件沒幫助既言語
發現問題出現提供圖片修正及改善能夠令遊戲優化,希望官方及早正視
作者: game9394    時間: 2013-1-31 13:17:04

qqaazz1998 發表於 2013-1-29 17:13
是lo   有咩問題米平心靜氣講lo   成日是到怪GM
GM都是打工仔
成日比人話好 ...

笑左= =
作者: siu_ye    時間: 2013-2-1 06:45:17

陪我淋雨 發表於 2013-1-29 18:57
加多張

GM吾係回覆好快架咩 加下整係搵到熟練出錯

GM3日後啦 仲未上水既 先頭回得勁快架

吾係扮睇唔到阿 定係試左知道出錯就 吾回應當無件事?

樓主做得好:) GM 就係咁 有事就扮睇唔到 無事就大條道理 整到無事咁 試埋熟練阿嘛 走左去做乜?
作者: siu_ye    時間: 2013-2-1 15:39:19

GM真係勁 識得傾閒計 扮睇唔到呢個PO 唔再回應 笑左

pgchicken 5粒鍾前出現係呢到 #18樓

呢個PO就第3日後 都唔回應

比人真係搵到 出現問題 就扮睇唔到都有

作者: shumchingfung    時間: 2013-2-1 15:43:20

我冇好詳細睇,會唔會係幻符文有D問題,
作者: siu_ye    時間: 2013-2-1 15:45:59

shumchingfung 發表於 2013-2-1 15:43

睇#46樓 真係出左問題
作者: helix5b28    時間: 2013-2-3 13:30:56

shumchingfung 發表於 2013-2-1 15:43

但係鞋個粒幻符文係術傷,,,2粒都冇+術值,,,
都唔應該術爆率低左架WOR...
作者: helix5b28    時間: 2013-2-3 13:34:21

其實我估係米LEVEL轉換轉值同術爆率出左問題- -'
但係都冇理油70金小術爆值過60金- -

不如樓主比個空裝咩都冇O的質素我地睇睇...?
作者: siu_ye    時間: 2013-2-4 03:47:11

helix5b28 發表於 2013-2-3 13:34
其實我估係米LEVEL轉換轉值同術爆率出左問題- -'
但係都冇理油70金小術爆值過60金- -

你睇#46樓啦 就知道真相 GM就係因為知出現問題 先吾再回覆 逃避中
作者: pgchicken    時間: 2013-2-5 17:00:03

今次連熟練,溫馨提示,加成、熟練、稱號、技能好多方面都會有影響

60金
[attach]5461[/attach][attach]5460[/attach][attach]5459[/attach]
[attach]5458[/attach][attach]5457[/attach]
70金
[attach]5466[/attach][attach]5465[/attach][attach]5464[/attach]
[attach]5463[/attach][attach]5462[/attach]

戒指
[attach]5467[/attach][attach]5468[/attach]

無你講既問題喎

作者: pgchicken    時間: 2013-2-5 17:01:21

siu_ye 發表於 2013-2-4 03:47
你睇#46樓啦 就知道真相 GM就係因為知出現問題 先吾再回覆 逃避中

唔回覆=出左問題,非黑即白試都要時間架

BTW,請你唔好再做呢d無營養抽水,之前都講左與其抽水不如幫手諗下咩問題啦
樓主有用心去test
無論結果係點我都好欣賞,但你呢D咁既人真係呢…

作者: 陪我淋雨    時間: 2013-2-5 19:16:42

pgchicken 發表於 2013-2-5 17:00
今次連熟練,溫馨提示,加成、熟練、稱號、技能好多方面都會有影響

60金

又要拎成件事出黎講?

我有留低維護前 同 維護後 既圖

我係見維護後個爆率正常番冇問題,先唔再理個post,因為問題已經解決左

其實你依家點講都得,因為個問題已經修正左

如果你依d圖係1月30維護前既圖,我都冇野好講

但如果係維護後,我真係會笑你一世

作者: 小蛋治    時間: 2013-2-6 15:46:50

你唔回個post官方又點知你修正左
官方測完比番結果你又話個問題一早修正左
作者: 小蛋治    時間: 2013-2-6 15:47:38

btw 件裝修正番冇事都好
作者: pgchicken    時間: 2013-2-6 15:51:50

無論點都好,正常左就得
作者: 陪我淋雨    時間: 2013-2-6 20:20:41

小蛋治 發表於 2013-2-6 15:46
你唔回個post官方又點知你修正左
官方測完比番結果你又話個問題一早修正左  ...

重點係官方測試完結果

1月30維護前佢都唔post圖

所以我咪話佢馬後炮

我唔推番上黎係因為修正左,我覺得無需要再講

但GM無啦啦又話測試番冇問題,但重點係過左好多日即係1月30 維護後 先肯post番圖上黎

當然測試冇問題啦,因為維護後套裝已經修正好

咁我想問...點解果幾日 gm完全冇左影,要係1月30號維護後幾日先post圖上黎 (原來唔止幾日,接近一星期後)

話自己所試既冇問題呢?

我睇到覺得好可笑,點解要做到咁,明明係件裝1月30前出事,而唔1月30前 post你練好熟練既圖出黎

而要係1月30維護後先話件裝冇問題

仲有我想講,佢今次秘密整番好,1月30的更新公告係無講有關於云守裝既修正

好想問一點,點解要1月30後先出番黎話自己冇問題

而之前唔敢企出黎(即1月30前)~証明件裝根本係有問題(我意思係整埋熟練後)

依家咁做根本抹殺左我1月30之前果幾張圖証明套裝係有問題存在
作者: siu_ye    時間: 2013-2-6 23:05:20

pgchicken 發表於 2013-2-5 17:01
唔回覆=出左問題,非黑即白試都要時間架

BTW,請你唔好再做呢d無營養抽水,之前都講左與其抽水 ...

你原來識修正完 先出黎講無問題...馬後炮

吾係我地係咁講 你會加快進度? 問題係你唔出黎回應

正常人都知咩事啦 你又唔第1次漠視人 修正完先扮無事 最威威係你:)
作者: vidiccaptain    時間: 2013-2-8 20:53:47

良心被狗吃左
作者: game9394    時間: 2013-2-12 20:44:13

vidiccaptain 發表於 2013-2-8 20:53
良心被狗吃左

已變大便= =

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2