AGAMES 討論區

標題: 睇榜ac 捉外挂下次唔好+左人黑名唔記得刪 [打印本頁]

作者: 閻魔零    時間: 2013-1-28 09:20:13     標題: 睇榜ac 捉外挂下次唔好+左人黑名唔記得刪

睇榜ac 你真係勁WO  你+人黑名單先密人...人地點密番你?  
你+左我黑名我點解番你? 你密完人就走佬就話人地外挂...你真係好野...你條片得果幾分鐘就話人外挂...我4:22分先係對話頻話你...點解唔照埋出黎?  
如果我上面果個小圓係到你可以問下佢我有冇呃人(如果我冇密過你我點會知你黑左我名?)
,捉外挂唔好黑左人名唔記得刪....加左黑名單先密人..就POST去話人,.人地密我我一般都係5分鐘內回人既....除左加黑名回左冇計
紅葉

作者: climbw58991    時間: 2013-1-28 09:47:54

呢招高 笑死
作者: Wesley0413    時間: 2013-1-28 10:37:38

依招勁wo
作者: 閻魔零    時間: 2013-1-28 10:45:52

咁佢果d格仔清野算唔算外挂呢?
作者: aesopn12131    時間: 2013-1-28 11:25:20

你可以等GM封左你AC先,咁就可以報警拉番佢告佢誹謗
作者: climbw58991    時間: 2013-1-28 11:32:02

aesopn12131 發表於 2013-1-28 11:25
你可以等GM封左你AC先,咁就可以報警拉番佢告佢誹謗

笑死 呢下我諗就算拎番個ac果陣都無哂人玩
不如你試番次先@_@
作者: nanayan    時間: 2013-1-28 12:17:00

呀真係唔好意思~~因為諗住睇你係咩ser +左你壞友~我見到你係4:2x分係對頻打字架~不過你都遲左成1x分鐘先應機嘛.見住你+mp既~既然你話無咁咪del左你個名囉~星野卡西乂就好明顯無講過野wo:)
作者: nanayan    時間: 2013-1-28 12:22:02

閻魔零 發表於 2013-1-28 10:45
咁佢果d格仔清野算唔算外挂呢?

咩叫格仔清野呢?我只係del左童話某d檔黎減輕多開視昌時電腦既負擔姐
之後2kf個邊都有人教過點整 都幾年前啦 大把老手用緊:)
作者: 閻魔零    時間: 2013-1-28 12:26:59

咁咪冇野囉.....反正我係到咁耐都見到小圓...唔係果果密都要馬上回..加上你果d+人黑名都唔知你係咪玩野...
作者: nanayan    時間: 2013-1-28 12:31:15

閻魔零 發表於 2013-1-28 12:26
咁咪冇野囉.....反正我係到咁耐都見到小圓...唔係果果密都要馬上回..加上你果d+人黑名都唔知你係咪玩野... ...

sorry 我其實只係+左你壞友 無加星野卡西乂 我只係想睇下你係邊 :) 咁我都見到你係1x分鐘後有講野既 旦星野卡西乂 就可以直接悄我的 佢無咁做~ 我已經係捉外掛專區講返你有應我架啦
作者: 閻魔零    時間: 2013-1-28 12:32:55

你加左黑名人地可能密左你1xx次你都唔知啦..仲話企左10幾分鐘..你企夠24h人地一樣密你唔到
作者: Wesley0413    時間: 2013-1-28 13:23:28

其實D人係咪唔抵得人地升技快過你 亂Q咁屈人外掛 比掛狗更狗!
作者: climbr29463    時間: 2013-1-28 14:28:36

哇.一上黎就見到獲大單野...做咩事?
我系星野卡西乂
28號個晚我同紅葉吹緊水.
到3點幾我先訓..
3點幾之後交左比紅葉入我ac幫我升技.

作者: 閻魔零    時間: 2013-1-28 14:34:23

唔好意思,搞到幫你升技都出事...都係果D黑名捉挂既問題..聽日我會繼續幫你輪更....
作者: 閻魔零    時間: 2013-1-28 14:35:11

雖然俾人點左名...我地行得正企得正唔洗怕既...繼續輪更...
作者: brrrianl    時間: 2013-1-28 15:35:14

星野卡西係外掛全GAME都知啦
作者: climbr29463    時間: 2013-1-28 16:02:21

brrrianl 發表於 2013-1-28 15:35
星野卡西係外掛全GAME都知啦

你說星野卡西星野卡西係外掛全GAME都知啦.
我說brrrianl是傻仔全世界都知啦.
作者: climbz228018    時間: 2013-1-28 16:07:00

Wesley0413 發表於 2013-1-28 13:23
其實D人係咪唔抵得人地升技快過你 亂Q咁屈人外掛 比掛狗更狗!

好明顯 係佢唔抵得人地升快過佢啦 又想屈高技果d外掛  連捉外掛都用分身去   睇到佢條片我都笑左 黑人名單 又話人唔回佢 叫人一般對話頻 自己又唔用    人地奉旨要回你?   
作者: cheungpunlap3    時間: 2013-1-28 16:32:26

nanayan 發表於 2013-1-28 12:31
sorry 我其實只係+左你壞友 無加星野卡西乂 我只係想睇下你係邊 :) 咁我都見到你係1x分鐘後有講野既 旦星 ...

果然高招~
+人壞友
唔比人M你
再屈人~
記著"捉"多D~_~
作者: climbz228018    時間: 2013-1-28 16:39:50

應叫佢 加人壞友再關埋對話頻再去捉 包保佢實*捉*晒。       豬M應該比返個神*捉*外掛獎佢
作者: cheungpunlap3    時間: 2013-1-28 16:46:06

climbz228018 發表於 2013-1-28 16:39
應叫佢 加人壞友再關埋對話頻再去捉 包保佢實*捉*晒。       豬M應該比返個神*捉*外掛獎佢 ...

同意
比人捉到正(黑左人再屈佢)
就係到SORRY 2下

GOOD~
作者: 閻魔零    時間: 2013-1-28 17:29:37

俾人咁屈法第2日點出黎行...
作者: 吳曉婷    時間: 2013-1-28 23:07:09

閻魔零 發表於 2013-1-28 12:32
你加左黑名人地可能密左你1xx次你都唔知啦..仲話企左10幾分鐘..你企夠24h人地一樣密你唔到 ...

佢又唔係加唒你所有ac黑名單.你想回佢唔識用第2隻ac回佢嫁?.?
你係唔想比人懷疑就唔會"可能"密左佢1xx次都唔知啦
作者: climbz228018    時間: 2013-1-29 01:03:26

吳曉婷 發表於 2013-1-28 23:07
佢又唔係加唒你所有ac黑名單.你想回佢唔識用第2隻ac回佢嫁?.?
你係唔想比人懷疑就唔會"可能"密左佢1xx次 ...

你真係搞笑。 奉旨 要回返佢? 你以為佢gm呀? 回佢係比面佢 唔回佢咪當佢【詞語過濾】囉 仲要加壞友等人地回唔到佢。  真係以為佢大晒呀? 洗唔洗寫埋飛鴿比佢呀?7頭    唔x你地班假正義既捉外掛友就以為自己好【詞語過濾】型   口口聲聲話捉外掛 又唔用正身去捉 用埋晒d分身/擋住自己名  就扮晒gm密人就要要回你?。
作者: Wesley0413    時間: 2013-1-29 12:04:55

都係果句 你密我 我奉旨覆你?
洗人頻果個先應該比人封ac
作者: waishing000    時間: 2013-1-29 12:30:58

算吧啦..E2個外掛係人都知嫁啦..
2個係到互幫..笑左
作者: climbr29463    時間: 2013-1-29 13:02:18

waishing000 發表於 2013-1-29 12:30
算吧啦..E2個外掛係人都知嫁啦..
2個係到互幫..笑左

算吧啦,您係on旯仔係人都睇到,宜家全世界都知嫁啦..
您隻眼吾知睇乜,人地捉個條友都出㴝認錯。您7左
作者: aR威;)    時間: 2013-1-29 14:12:55

紅葉你唔好逼我,我會睇唔過眼;)
作者: aR威;)    時間: 2013-1-29 14:31:31

youtube.com/watch?v=38XLvHKMiVs&feature=youtu.be[/url]

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2