AGAMES 討論區

標題: 《童話輕小說》極危險, [打印本頁]

作者: myself1021    時間: 2013-4-18 21:31:55     標題: 《童話輕小說》極危險,

標題:《童話輕小說》極危險,
伺服器:月費版  

角色名稱:黨主席

正係我無所事事聽歌玩童話UNUN腳, WTSAPP忽然收到個信息 親愛既來C大頭: 文已作,快欣賞 我內心掠過一刻興奮 斷估你唔會係輕小說講GAY野
當我輸入童話AGAMES討論區 按下搜尋鍵 突然間強光淹沒視線 窗被一野巨響破入 我沉默幾秒望住支離破碎既床單 慨嘆: 又撞卡拉龍? 哦唔係 煙霧消散過後
眼前係塊幾尺長殘缺不堪既石碑 意料之內, 石碑背後真係又有張紙條, 華麗既筆跡: 你的帳號尚餘1天  我當然睇得透  如常瀟灑轉身落7仔

落到7仔我望住呀姐, 呀姐望住我, 好似有前世有姻緣咁  唔該童話寵心愛心包,我低聲線說道  咩愛心話,呀姐哄個頭埋黎
童 話 寵 物 愛 心 包!  我用強壯既聲線括出去了 呀姐唔知係乜  擾擾攘攘 後邊排隊既人似乎有幾分欣賞我 兩三個員工用左幾分鐘先搵到
望住張飛 我內心仍有少少怨念 但起馬買左
歸家路上 我望住斷斷續續既露水係我左邊手臂滑下 更加怨念不止  又諗起房窗爛左果塊玻璃差少少出埋眼水  可是阿,望望張愛心包 微笑又番黎 明天會更好 於是我打番開把[姐]
呀係 正話個呀姐, 佢叫Bubble

上到去 今次我估唔到原來一場空 來C亦冇打GAY野 石碑唔見左 塊玻璃完好無缺 連果浸焦土氣息都消聲匿跡  心諗如果出現既係徐志摩我分分鐘蝕抵<3
哈哈哈 你地真係以為咁多人寫輕小說?  其實都係我同一個人作的
咦,張飛濕左

作者: jelly    時間: 2013-4-19 00:48:05

潮文feel
作者: lovernami    時間: 2013-4-19 14:59:11

U win!!!!!!!
作者: myself1021    時間: 2013-4-20 21:24:14

我從濕立立既褲袋取出果張殘破電子票 望住被雨水滲透的接痕 我似乎睇透左咩叫愛 於是我反轉張飛
抄低左阿姐電話  諗都唔諗。頭都jel埋 拎起電話,就撥
"唔好意思,你所撥打既電話已穩定交往中"
我神色凝重擺低部電話禁下童話
玩野咩真係咩都唔記得晒 於是我獸化左隻希寵瓦特寶寶 係金大向左走向右走 (諗番起都覺得威水)  正係我禁到手軟停低左步伐 放佢散步係度搖頭擺尾笑哈哈 格離殺出隻火系田田牽
作者: myself1021    時間: 2013-4-20 21:26:44

呢個時候彻底崩潰左電腦前既我 我個頭盔
作者: myself1021    時間: 2013-4-20 21:27:26

呢個時候彻底崩潰左電腦前既我 我個頭盔
作者: myself1021    時間: 2013-4-20 22:28:52

Hand埋 咖啡仲唔係我
作者: myself1021    時間: 2013-4-21 14:36:21

呢個時候彻底崩潰左電腦前既我 我個頭盔瞬間粉碎 落下既塵埃沾滿左我件新純白色左丹勞 顯得硬白 我持悲傷態度 拿起mouse 按著人物一路向北 離開金銀城
瓦特寶寶的親和度下降了
瓦特寶寶的親和度下降了
瓦特寶寶的親和度下降了
瓦特寶寶的親和度下降了

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2