AGAMES 討論區

標題: 童話活動小組問題(To GM) [打印本頁]

作者: himkentim    時間: 2013-5-12 22:20:28     標題: 童話活動小組問題(To GM)

點解得新ser有,新舊ser一齊搞未好地地囉,
新ser人少,咁內容就少嫁啦。
而且重可以增加獲獎難度:
新ser(30份)
舊ser(30份)

新加舊排名
第一名:XXXXX(新ser) 寵物降級咖啡 x1
第二名:XXX    (舊ser) 防爆武器降級塗料 x1
第六名:XXXX  (舊ser) 寵物降級香檳 x1
.
.
.
.
.

呢個活動肯定好少人參加,我相信。
所以懇請GM改一改活動。
P.s 唔關咩新舊ser活動要唔同o既事,
新ser要有其他新活動,但係舊ser都可以Keep住玩舊活動姐。
作者: himkentim    時間: 2013-5-12 22:22:41

獎品都係加埋
新ser 第1-5名 寵物降級咖啡 x1
舊ser 第1-5名 防爆武器降級塗料 x1
新加舊排名
第一名:XXXXX(新ser) 寵物降級咖啡 x1
第二名:XXX    (新ser) 寵物降級咖啡 x1
.
.
第五名:XXX    (舊ser) 防爆武器降級塗料 x1
第六名:XXXX  (舊ser) 寵物降級香檳 x1
作者: himkentim    時間: 2013-5-12 22:23:14

呢個都算係活動小組o既文,請GM評分
作者: tony2691    時間: 2013-5-12 23:44:46

GM表示免ser人多唔洗理
試下救左新ser先
作者: lovernami    時間: 2013-5-15 01:42:19

我在此表,如果我無聊的話可以參與最少5次
每個論壇帳號及每個遊戲角色只可投稿一次
假設我有遊戲帳號5個,那我可以有15個遊戲角色,論壇帳號可以無限開。。。
不過我唔會咁做=_=
作者: himkentim    時間: 2013-5-15 19:15:08

冇問題嘛,妳依家都可以開十零個帳回覆姐~
唔一定要免費ser先可以,咁都要睇下有冇料同gm派唔派。
作者: lovernami    時間: 2013-5-15 19:24:27

獨食難肥
諗到有多計仔分俾fd好過

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2