AGAMES 討論區

標題: 200點收3式神匠裝備(元氣-3) [打印本頁]

作者: leonwys    時間: 2008-9-14 21:48:40     標題: 200點收3式神匠裝備(元氣-3)

我用點換3式神匠重 布裝備各一套200點(元氣-3)

我用200點換神匠裝備(元氣-3)

200點換
3式星河頭盔,3式星河鎧甲,3式星河腕甲,3式星河褲甲,3式星河戰靴,3式星河披風,3式星河盾,

藍閻精工劍  或者  藍閻劍

200點換
3式魔羽法冠,3式魔羽法袍,3式魔羽手套,3式魔羽棉褲,3式魔羽法鞋,3式魔羽光盾,

渾碧精工杖  或者  渾碧杖

作者: leonwys    時間: 2008-9-15 08:49:16

e家唔用400點換
用200點換~~

作者: jacky喵~w~    時間: 2008-9-15 09:14:57

我隻戰71lv..最多幫你打....三日後交貨比你,但係先點後錢..尼度咁多人睇住我都無理由走去昆你個400點...你game名sd信去jacky26218..我會返團地幫你打啦
作者: 武鬥之神    時間: 2008-9-15 11:30:40

樓主,1set 3式最多100m,但係400點值成300幾m,根本吾抵,你自己執生la
作者: leonwys    時間: 2008-9-15 13:45:14

原帖由 jacky喵~w~ 於 2008-9-15 09:14 發表
我隻戰71lv..最多幫你打....三日後交貨比你,但係先點後錢..尼度咁多人睇住我都無理由走去昆你個400點...你game名sd信去jacky26218..我會返團地幫你打啦

都係200點算la~~(要去一開始個城搵我)
作者: abg4b10    時間: 2008-9-15 14:42:04     標題: 回復 5# 的帖子

3式星河頭盔2m,3式星河鎧甲2m,3式星河腕甲2m,3式星河褲甲2.5m,3式星河戰靴2m,3式星河披風20m,3式星河盾25m
5直200點
200點100-120m

你想收ar收
最好放左點先,先用$收,你有$多= =

作者: leonwys    時間: 2008-9-15 14:57:05

原帖由 abg4b10 於 2008-9-15 14:42 發表
3式星河頭盔2m,3式星河鎧甲2m,3式星河腕甲2m,3式星河褲甲2.5m,3式星河戰靴2m,3式星河披風20m,3式星河盾25m
5直200點
200點100-120m

你想收ar收
最好放左點先,先用$收,你有$多= = ...

3式魔羽法冠,3式魔羽法袍,3式魔羽手套,3式魔羽棉褲,3式魔羽法鞋,3式魔羽光盾
3式魔羽法冠x2,3式魔羽法袍x2,3式魔羽手套x2,3式魔羽棉褲x2,3式魔羽法鞋x2,3式魔羽光盾x2
神匠深淵劍3式  神匠迴光杖3式x2
用400點
加埋e  d抵唔抵(重要係有無人換)

作者: leonwys    時間: 2008-9-15 16:48:42

我用200點換3式神匠重 布裝備各一套(元氣-3)我用2
00點換神匠裝備(元氣-3)
3式星河頭盔,3式星河鎧甲,3式星河腕甲,3式星河褲甲,3式星河戰靴,3式星河披風,3式星河盾
3式魔羽法冠,3式魔羽法袍,3式魔羽手套,3式魔羽棉褲,3式魔羽法鞋,3式魔羽光盾
神匠深淵劍3式  神匠迴光杖3式

作者: 杰仔    時間: 2008-9-15 21:16:47     標題: 回復 7# 的帖子

無咩可能有人同你換 =_= 神劍你問下人機$..如果有同你換抵
作者: leonwys    時間: 2008-9-15 21:41:02

原帖由 杰仔 於 2008-9-15 21:16 發表
無咩可能有人同你換 =_= 神劍你問下人機$..如果有同你換抵

我用點換3式神匠重 布裝備各一套200點(元氣-3)我用200點換神匠裝備(元氣-3)
200點換
3式星河頭盔,3式星河鎧甲,3式星河腕甲,3式星河褲甲,3式星河戰靴,3式星河披風,3式星河盾,神匠深淵劍3式
200點換
3式魔羽法冠,3式魔羽法袍,3式魔羽手套,3式魔羽棉褲,3式魔羽法鞋,3式魔羽光盾,神匠迴光杖3式

甘e家有無人同我換

作者: 杰仔    時間: 2008-9-15 22:07:57     標題: 回復 10# 的帖子

200點無可能換<3式星河頭盔,3式星河鎧甲,3式星河腕甲,3式星河褲甲,3式星河戰靴,3式星河披風,3式星河盾,神匠深淵劍3式> =_=你問下人一把神劍機多$把la..

200點3換式魔羽法冠,3式魔羽法袍,3式魔羽手套,3式魔羽棉褲,3式魔羽法鞋,3式魔羽光盾,神匠迴光杖3式 唔知有無可能=_= 我古到無咩可能
作者: leonwys    時間: 2008-9-16 18:17:04

原帖由 杰仔 於 2008-9-15 22:07 發表
200點無可能換 =_=你問下人一把神劍機多$把la..

200點3換式魔羽法冠,3式魔羽法袍,3式魔羽手套,3式魔羽棉褲,3式魔羽法鞋,3式魔羽光盾,神匠迴光杖3式 唔知有無可能=_= 我古到無咩可能 ...

我用點換3式神匠重 布裝備各一套200點(元氣-3)
我用200點換神匠裝備(元氣-3)
200點換
3式星河頭盔,3式星河鎧甲,3式星河腕甲,3式星河褲甲,3式星河戰靴,3式星河披風,3式星河盾,
藍閻劍,藍閻精工劍

200點換
3式魔羽法冠,3式魔羽法袍,3式魔羽手套,3式魔羽棉褲,3式魔羽法鞋,3式魔羽光盾,神匠迴光杖3式

甘o唔ok

作者: leonwys    時間: 2008-9-17 15:50:53

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-17 18:12:33

神武貴好多架=_______=
作者: leonwys    時間: 2008-9-17 19:12:35

原帖由 我玩曬 於 2008-9-17 18:12 發表
神武貴好多架=_______=

甘我想要的野大約要幾多點
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-17 19:23:40     標題: 回復 15# 的帖子

唔知=_____="

因為我好少收野..

成日畀人老點..
作者: leonwys    時間: 2008-9-18 16:27:48

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: leonwys    時間: 2008-9-19 16:05:21

推推推推推推推推推推
作者: leonwys    時間: 2008-9-20 08:47:40

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-20 09:12:01

3式神匠迴光杖幾錢收.

加3魔攻
作者: leonwys    時間: 2008-9-20 11:00:15

原帖由 我玩曬 於 2008-9-20 09:12 發表
3式神匠迴光杖幾錢收.

加3魔攻

我收神劍only
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-20 11:06:43

=____-=

淨係收神劍=3=
作者: leonwys    時間: 2008-9-20 11:12:02

原帖由 我玩曬 於 2008-9-20 11:06 發表
=____-=

淨係收神劍=3=

3式神匠迴光杖  都可以  但唔知幾多$$
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-20 11:14:19

你出價囉~~~~~~~~~~
作者: leonwys    時間: 2008-9-20 11:16:45

原帖由 我玩曬 於 2008-9-20 11:14 發表
你出價囉~~~~~~~~~~

我新玩  唔知價(你重有咩  3式神匠  武器)

作者: 俊俊蛋糕    時間: 2008-9-20 11:27:05

神匠迴光杖+左d咩,同埋?$
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-20 11:32:49

+3魔攻+____+

70m放=3=
作者: leonwys    時間: 2008-9-20 11:41:07

原帖由 我玩曬 於 2008-9-20 11:32 發表
+3魔攻+____+

70m放=3=

我得點only
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-20 11:43:48     標題: 回復 28# 的帖子

咁點算=﹏= ....
作者: leonwys    時間: 2008-9-20 21:47:06

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-20 21:53:12     標題: 回復 30# 的帖子

神杖3式 你諗住點收=3=
作者: leonwys    時間: 2008-9-20 21:57:32

原帖由 我玩曬 於 2008-9-20 21:53 發表
神杖3式 你諗住點收=3=

我得點
諗緊同人點換$$
作者: leonwys    時間: 2008-9-21 15:55:29

推推推推推推推推推推推
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-21 15:58:13

隻3式神杖點=﹏=
作者: leonwys    時間: 2008-9-21 16:49:45

原帖由 我玩曬 於 2008-9-21 15:58 發表
隻3式神杖點=﹏=

我現在用200點換$$
but無人so我
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-21 16:54:16

可能有人覺得你昆人都未定=___+
作者: CDD    時間: 2008-9-21 16:57:50     標題: 回復 35# 的帖子

可以buy 0%+同心 sell比人

0%*3=150m
同心*10=30m

about~180m
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-21 17:09:37     標題: 回復 37# 的帖子

我都係買0%放畀人=_____=
作者: CDD    時間: 2008-9-21 17:10:57     標題: 回復 38# 的帖子

buy OK的$108

好正,
作者: leonwys    時間: 2008-9-21 17:13:59

原帖由 我玩曬 於 2008-9-21 17:09 發表
我都係買0%放畀人=_____=

放得給誰
我去開個城都無人
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-21 17:27:14

你去1set到放攤

0%=50m  一定有人收
作者: CDD    時間: 2008-9-21 17:30:08     標題: 回復 41# 的帖子

回上,

放攤可以放80m

會有人收的
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-21 17:32:11

不過會唔會少得濟...
作者: CDD    時間: 2008-9-21 17:34:04     標題: 回復 43# 的帖子

80m少 @@...

u want ?$
作者: leonwys    時間: 2008-9-21 17:53:29

原帖由 CDD 於 2008-9-21 17:34 發表
80m少 @@...

u want ?$

但一開始個城無咩人bo
作者: 我玩曬    時間: 2008-9-21 18:07:07

係入擺攤區到.  同埋你要係1ser
==================
睇錯左. 我未放過80m..
作者: leonwys    時間: 2008-9-21 18:37:35

原帖由 我玩曬 於 2008-9-21 18:07 發表
係入擺攤區到.  同埋你要係1ser
==================
睇錯左. 我未放過80m..

我係元氣-3的
好小人在

作者: 我玩曬    時間: 2008-9-21 18:51:20     標題: 回復 47# 的帖子

你玩個個係台版定係港版= =

同埋,.,,你可以轉1set

你個個元氣3係解你正左3個角色
作者: leonwys    時間: 2008-9-21 20:53:36

原帖由 我玩曬 於 2008-9-21 18:51 發表
你玩個個係台版定係港版= =

同埋,.,,你可以轉1set

你個個元氣3係解你正左3個角色

應該港版  因為我見到  非主流  夜血盟  e個公會
宜且我在7-11  buy曙光card  入到
分流他寫 3

重有    0%    同心  咩來的

作者: sunny257    時間: 2008-9-28 14:25:56

我用200點換神匠裝備

200點換
換 5 換???
作者: leonwys    時間: 2008-9-28 15:01:27

原帖由 sunny257 於 2008-9-28 14:25 發表
我用200點換神匠裝備

200點換
換 5 換???

sunny257
200點換
3式星河頭盔,3式星河鎧甲,3式星河腕甲,3式星河褲甲,3式星河戰靴,3式星河披風,3式星河盾
ok~~
但要星期5先交易
作者: sunny257    時間: 2008-9-28 15:34:37

sor .... 岩岩sell 左......仲有3式星河披風&3式星河鎧甲&3式星河褲甲
buy???
作者: leonwys    時間: 2008-9-28 15:55:27

原帖由 sunny257 於 2008-9-28 15:34 發表
sor .... 岩岩sell 左......仲有3式星河披風&3式星河鎧甲&3式星河褲甲
buy???

唔la
我要全套
作者: leonwys    時間: 2008-9-29 19:24:43

推推推推推推推推推推推
推           推     推        推
推       推         推        推
推   推             推推     推
推                               推
推        推推推推推      推
推       推            推     推
推推推推推推推推推推推

作者: leonwys    時間: 2008-9-30 20:26:18

推推推推推推推推推推推
推                               推
推推推推推推推推推推推
作者: leonwys    時間: 2008-10-1 18:04:43

推推推推推推推推推推推
推推推推推推推推推推推
作者: leonwys    時間: 2008-10-2 19:29:16

推推推推推推推推推推推

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2