AGAMES 討論區

標題: 大家對我 ge看法.. [打印本頁]

作者: challroo13212    時間: 2008-9-23 17:56:21     標題: 大家對我 ge看法..

大家講下對我ge意見

我想看下我有曙光個人是點樣...

我可能會得罪1 D人..= =

在e道對5住先...

前排我怪左陣雞...

~高級戰俘~
作者: alf1121    時間: 2008-9-23 23:49:22     標題: 回復 1# 的帖子

:lol :lol :lol
作者: egg123    時間: 2008-9-24 13:07:34

我覺得你唔應該昆人話出曙光3 - -”

不過肯改過就OK
作者: challroo13212    時間: 2008-9-24 13:18:21

喂喂~~真是出la   你見5到有acard 沖咩??

等他放晒D光3同點數會出ga la
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 13:43:07

原帖由 egg123 於 2008-9-24 13:07 發表
我覺得你唔應該昆人話出曙光3 - -”

不過肯改過就OK

係..佢個系統要求..都睇到佢係吹水吹出黎
原帖由 challroo13212 於 2008-9-24 13:18 發表
喂喂~~真是出la   你見5到有acard 沖咩??

等他放晒D光3同點數會出ga la

咁請問你個「(傳)曙光3研發中!!!!(HOT!!!!)」ge帖係回回下又5回呢?比人拆穿左你係吹水吹出黎,搞到要潛水?
仲有你個系統要求真係好好笑...
中央處理器Intel® Core™2 雙核心處理器 /AMD 雙核心處理器 (2.4GHZ)
作業系統: Windows Vista® Home Basic(繁體中文版)
記憶體2GB
硬碟160GB硬碟
光碟機 Max DVD*/CD-RW Combo
顯卡PCIe™ ATI/ NVIDIA DX10圖像卡

↑ 寫到咁...買電腦咩?講真,你果陣5寫明係「系統要求」,我真係以為你推銷緊電腦
160GB硬碟..買新機咩...吹都吹得好D呀,一隻GAME..5會用成160GB咁多容量呀?
2GB RAM...我真係冇見過有GAME要用成2GB RAM咁多
依加..你點講..我都唔會信晒..
作者: egg123    時間: 2008-9-24 13:45:17

原帖由 lamxdxd 於 2008-9-24 13:43 發表

係..佢個系統要求..都睇到佢係吹水吹出黎

咁請問你個「(傳)曙光3研發中!!!!(HOT!!!!)」ge帖係回回下又5回呢?比人拆穿左你係吹水吹出黎,搞到要潛水?
仲有你個系統要求真係好好笑...

↑ 寫到咁...買電腦咩?講真,你 ...

信他一成
雙木失明

以上ge係圖片接龍的某句=口=

佢又潛水=口=
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 13:54:41

原帖由 egg123 於 2008-9-24 13:45 發表

信他一成
雙木失明

佢又潛水=口=

樓主快點出來解釋一下吧= =
解釋一下點解果個帖回回下又潛水
作者: egg123    時間: 2008-9-24 13:56:56

原帖由 lamxdxd 於 2008-9-24 13:54 發表

樓主快點出來解釋一下吧= =
解釋一下點解果個帖回回下又潛水

次次都係咁
唔怪得知冇人肯回佢ge post la
作者: 隱形人    時間: 2008-9-24 14:01:46

原帖由 egg123 於 2008-9-24 13:45 發表

信他一成
雙木失明

佢又潛水=口=

我覺得你好似打錯字><"

個木好似唔係依個木..係目的個目!!
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 14:11:13

原帖由 egg123 於 2008-9-24 13:56 發表

次次都係咁
唔怪得知冇人肯回佢ge post la

其實佢都幾好笑
今日密我問有乜野放..
我同佢講要放果d post晒上agame,不過寵就5會放
佢就同我講72蝶個價變左跳樓價
話我買貴左..物品價錢,緊係會有升有跌
5通永遠都係果個價?如果真係咁講..咁我買30+3云,50+3云,+0洛可都買貴左la下話?
仲話會汁汁自己...講真我5係話佢冇可能汁到
而係可能會汁完等於冇汁(汁完又係咁),或者汁完後..好左一陣,之後又變返之前咁

作者: egg123    時間: 2008-9-24 14:22:13

原帖由 lamxdxd 於 2008-9-24 14:11 發表

其實佢都幾好笑
今日密我問有乜野放..
我同佢講要放果d post晒上agame,不過寵就5會放
佢就同我講72蝶個價變左跳樓價
話我買貴左..物品價錢,緊係會有升有跌
5通永遠都係果個價?如果真係咁講..咁我買30+3云,50+3云,+0 ...

高級戰灰仲沒比番隻ac我呀
好比番我la
果個係我同朋友升嫁!!!
衰人~
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 14:39:44

原帖由 egg123 於 2008-9-24 14:22 發表

高級戰灰仲沒比番隻ac我呀
好比番我la
果個係我同朋友升嫁!!!
衰人~

仲有我仲未同佢計抄我名一事
蛋..我有隻分身咪叫xd倉庫ge...佢就抄我名..叫「XD倉庫」
之前仲係度講話會刪左隻人..點知,我到今時今日..密隻人..都仲係未刪
樓主5好以為你刪左果個交易帖張圖就冇事..我果陣係有影低

作者: egg123    時間: 2008-9-24 14:45:46

lamlam姐姐唔好嬲=0=
我收到你隻玉兔啦@v@"

多謝
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 14:47:12

原帖由 egg123 於 2008-9-24 14:45 發表
lamlam姐姐唔好嬲=0=
我收到你隻玉兔啦@v@"

多謝

收到就好了...no thx
我要的只係解釋..唔該樓主出黎解釋一下2件事
仲有解釋埋蛋隻ac(#11個回覆)

作者: CDD    時間: 2008-9-24 14:57:44     標題: 回復 14# 的帖子

lam姐,

高級戰x is 淆9

9月7日BBQ,冇go=-=
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 15:04:22

原帖由 CDD 於 2008-9-24 14:57 發表
lam姐,

高級戰x is 淆9

9月7日BBQ,冇go=-=

可能驚第日係街度比有玩曙光d人見到佢就會打佢掛= =
作者: alf1121    時間: 2008-9-24 16:42:29

高級戰俘係我同學,,我可以話俾你地聽@@
佢係學校係被人排斥ge,,估吾到佢係曙光個名一樣咁臭= =
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 16:42:53

原帖由 alf1121 於 2008-9-24 16:42 發表
高級戰俘係我同學,,我可以話俾你地聽@@
佢係學校係被人排斥ge,,估吾到佢係曙光個名一樣咁臭= =

.............
無奈中...
作者: alf1121    時間: 2008-9-24 16:44:47     標題: 回復 18# 的帖子

係呀,,我f.3佢f.2!!!!!!!!!!!!佢個級冇人吾知佢d衰野
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 16:45:39

原帖由 alf1121 於 2008-9-24 16:44 發表
係呀,,我f.3佢f.2!!!!!!!!!!!!佢個級冇人吾知佢d衰野

.......
乜原來.......佢....................都係f2
佢成日係學校度做埋d衰野=0=?
作者: alf1121    時間: 2008-9-24 16:47:11     標題: 回復 20# 的帖子

我d fd話佢係傻仔lo,,佢個級有d人都吾中意佢@@但係又吾可以話佢冇fd
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 16:49:36

原帖由 alf1121 於 2008-9-24 16:47 發表
我d fd話佢係傻仔lo,,佢個級有d人都吾中意佢@@但係又吾可以話佢冇fd

................
睇黎佢都係將現實中的人格帶入埋曙光入面...
作者: alf1121    時間: 2008-9-24 16:52:22     標題: 回復 22# 的帖子

我係曙光係水魚一條,,不過我都放棄左啦
全校得佢玩曙光only:lol
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 16:54:05

原帖由 alf1121 於 2008-9-24 16:52 發表
我係曙光係水魚一條,,不過我都放棄左啦
全校得佢玩曙光only:lol

........
我呆了...全校得佢玩...
真係5知講咩好
作者: alf1121    時間: 2008-9-24 16:57:07     標題: 回復 24# 的帖子

佢話佢買點買成千蚊b0,,全校得佢玩仲哂呢d冇冇喂喂ge錢
真係玩信長好過啦,,全校都玩:victory:
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 17:01:26

原帖由 alf1121 於 2008-9-24 16:57 發表
佢話佢買點買成千蚊b0,,全校得佢玩仲哂呢d冇冇喂喂ge錢
真係玩信長好過啦,,全校都玩:victory:

成千蚊=__=
我都冇佢咁勁
睇黎佢都係一個只識晒錢的人- -
作者: alf1121    時間: 2008-9-24 17:03:49     標題: 回復 26# 的帖子

曙光係外面已經小人玩!!!玩個d都係外掛,,人地根本就見吾到你d裝@@仲買點
托咩-,-
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 20:08:15

請樓主challroo13212出黎解釋晒3件事!!
第1件事 : 點解果個帖「(傳)曙光3研發中!!!!(HOT!!!!)」回回下又潛水(#5的回覆)
第2件事 : 蛋蛋個ac你未比返佢(#11的回覆)
第3件事 : 點解你隻「XD倉庫」仲未刪? (#12的回覆)
作者: egg123    時間: 2008-9-24 20:28:28

原帖由 lamxdxd 於 2008-9-24 20:08 發表
請樓主challroo13212出黎解釋晒3件事!!
第1件事 : 點解果個帖「(傳)曙光3研發中!!!!(HOT!!!!)」回回下又潛水(#5的回覆)
第3件事 : 點解你隻「XD倉庫」仲未刪? (#12的回覆) ...

我pm佢

原黎佢掛住起agames

作者: lamxdxd    時間: 2008-9-24 20:58:24

原帖由 egg123 於 2008-9-24 20:28 發表

我pm佢

原黎佢掛住起agames

係...
不過佢5入黎睇e個帖
作者: challroo13212    時間: 2008-9-25 07:11:46

回答XD琳~

第1件事 : 點解果個帖「(傳)曙光3研發中!!!!(HOT!!!!)」回回下又潛水(#5的回覆)    個貼被人del左(因為我是轉TW貼ge)

所以..冇得回

邊個是蛋蛋??講全名,仲有,我沒有昆過人ge野..1到49都沒有!!!!!!!!

第3件事 : 點解你隻「XD倉庫」仲未刪? (#12的回覆)

XD倉庫我2經叫我同學del左~~我5知是5是有人開返~~總之我同埋我同學ge AC入面{XD倉庫4隻字是冇 ge}
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-25 17:54:14

1.你張帖冇比版主刪到,係你自己淆...自己刪左d內容! (http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=6674&page=1),只外如果該帖內容係轉貼既話..請係主題加上「[轉貼]」2字
2.蛋蛋=egg123...你識唔識英文?
3.我唔多信...你只係講炸..唔比你只係得把口講,事實上係冇刪到?
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-27 16:01:15

請問一下樓主係咪又潛左水?
作者: challroo13212    時間: 2008-9-27 20:54:56

5是 lo   呀琳     5得閒回
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-27 21:03:55

原帖由 challroo13212 於 2008-9-27 20:54 發表
5是 lo   呀琳     5得閒回

咁請回應#32第1個問題

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2