AGAMES 討論區

標題: 個BUG要發生幾多次 GM先肯做野? [打印本頁]

作者: sesesese    時間: 2013-6-1 11:50:48     標題: 個BUG要發生幾多次 GM先肯做野?

sad............

作者: sesesese    時間: 2013-6-1 11:51:50

btw gm唔好再未經同意就解我呢個post既權限
作者: sesesese    時間: 2013-6-3 11:19:06

PUSH..........
作者: sesesese    時間: 2013-6-4 13:35:35

肯應機未.......................
作者: pgchicken    時間: 2013-6-5 10:02:25

1.權限唔係咁樣用,我好耐前有解釋過
2.個問題台灣一路都未搞到

作者: sesesese    時間: 2013-6-5 10:48:44

咁點解唔頂置 權限係點用既說明
新加入forum既人 咪唔知~_~?
唔通要番去搵舊post睇用法?
作者: 小氣球    時間: 2013-6-5 11:45:40

其實香港只係代理姐,GM都岩既,好多野都要睇跟台灣,台灣人都搞唔到,香港人點會搞得到

台灣人未搞到=香港人搞唔到

即係人地大陸管唔好D人隨地吐啖=香港都唔會管到

即係你公司格黎部門既人追唔到TARGET=你個部門就會追唔到TARGET

即係你朋友戒唔到煙=你就唔會戒到煙

即係你屋企人人工低,你人工都會低

即係人地部電腦廢,你部電腦都會跟住廢

......................

作者: Haydenlee    時間: 2013-6-5 20:25:22

小氣球 發表於 2013-6-5 11:45
其實香港只係代理姐,GM都岩既,好多野都要睇跟台灣,台灣人都搞唔到,香港人點會搞得到

我都唔知解唔解釋好,解釋過不過可能大家當我廢up

Alta係代理公司,同X-legend做開發唔係同一回事

首先遊戲既BUG一定係原廠去FIX,代理無能力去FIX,我地可以做只係測試完,確認有呢個問題,同原廠講

代理只係按排遊戲推出既內容(即係你話果d商城、星光內容,活動、遊戲更新等)

如果我講完,都係認為Alta唔做野咁我都無辦法

轉自GM係第2個POST既回復..
作者: qwre5667    時間: 2013-6-8 08:40:29

希望快啲攪番好佢啦
作者: karara691    時間: 2013-6-8 12:47:32

小氣球 發表於 2013-6-5 11:45

台灣人未搞到=香港人搞唔到    (因為台灣係開發,香港只係代理)

即係人地大陸管唔好D人隨地吐啖=香港都唔會管到   (香港人=大陸人? 人種不同,而家講緊同一隻GAME)

即係你公司格黎部門既人追唔到TARGET=你個部門就會追唔到TARGET (你比隔離部門開發出來?)

即係你朋友戒唔到煙=你就唔會戒到煙  (你係你朋友既開發品?)

即係你屋企人人工低,你人工都會低   (你既生命同你屋企人活得完全一樣?好似台服同港服晴空咁?)

即係人地部電腦廢,你部電腦都會跟住廢    (你部電腦係由人地果部開發出來?)

好了不要扮有道理,完全的邏輯錯誤而已
作者: lawrencecc    時間: 2013-6-9 23:15:11

其實個bug 係咩
作者: hehehahaya    時間: 2013-6-9 23:21:28

咩事好似好大件事
作者: Ceci311    時間: 2013-6-10 21:14:00

Haydenlee 發表於 2013-6-5 20:25
我都唔知解唔解釋好,解釋過不過可能大家當我廢up

Alta係代理公司,同X-legend做開發唔係同一回事

咁真係事實....

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2