AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 淚仔~
打印 上一主題 下一主題

綜合黎講咩職最勁?? (本主題已被關閉)  關閉 [複製鏈接]

EXP
232 點
樓主
原帖由 *緋雪夜* 於 2009-3-12 00:37 發表

唔係wo,你唔記得有度我爆左邪惡結界狂暴緊秒左你同黑魔盜女A_A?
你個時仲封左我喉tim;P唔係好明點解好多人輸左之後都會話圍/__\
唔好意思我太高lv殺你呢D LV先緊緊有戰功~唔似你殺7X都有戰功:(
明明事實上一個人已 ...

多戰功= =又上唔到榜= =又做唔到mvp= =可笑
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
232 點
原帖由 緋緣 於 2009-3-12 01:01 發表

呢個區一日最多回10次炸= =呃唔到太多timA_A
咁你係唔係連ec招76技lv4都扣你1呀神人:lol

未試過啵@@不過我對幻有興趣D

EXP
232 點
原帖由 緋緣 於 2009-3-12 01:06 發表

快d喇好冇=0=好冇引呀!!!
唔係回到冇得再回要開新acc掛...快快快 :o

你升高隻醫我咪有興趣囉= =
快D升啦你= =
咪又係1分鐘 大家一樣= =你有幾快阿:o
你慢就慢啦:lol

EXP
232 點
原帖由 緋緣 於 2009-3-12 01:08 發表

你一開始唔係咁講架wo w0w
一開始又話乜85幻打你又乜又物~
之後我同段天同sky話用獸技,你又話獸大扣你1
之後又話打打下轉鍊@w@再之後又話乜加女神~
即係點架:L ?你講d野都好混亂下~
可如再話我加埋血符~加埋咆哮~加 ...

可以= =加咩都得..
係你講到混亂 組織下先講OK? ==