AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 15039|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖)  關閉 [複製鏈接]

EXP
264 點
樓主
見習版主:
             1不同團不順眼者扣分!!!
             2響GAME度同我有牙齒痕者扣你分!!!
             3為左幫朋友出面,我兩肘插刀,扣你分!!
             4仲有好多,不過我不想係度一一列明....
最後我想講的一點就是:公道自在人心!!!!
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
264 點
我都唔係至在D乜乜分呢家野:)
只係唔想呢度俾人搞到污煙漳氣咁JA= ="
做得版主就要俾個好榜樣D會員睇,唔係話版主可以好像隻蟹咁打橫行,乜都得!!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
264 點
原帖由 豬XDD 於 27-3-2009 22:41 發表

係唔係姐係話你地夾埋:em800_68:
問完就會閃

閃咩呀@O@仲有冇人夾埋WO,個兩位版主做事既手法大家有目共睹!!
呢家等緊回覆呀!!!
閃個個係個D咩所謂既版主!!!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
264 點
原帖由 godzilla 於 27-3-2009 19:57 發表
首先請大家明白,版主只是執行版規者,只要有任何人犯了版規其中一條,版主係有絕對權力扣分,這是版主的職務,被扣分者唔反思自己犯規,反而指責版主扣分,沒有這個道理,如果有証據証明版主是無估扣分,而角下沒有犯任何版規,係可以提 ...

我好不讚同哥斯拉就以上所講的某一些說話!!!!

你話版主是義務性質無可否認,但當初版主是自薦,無人拎住枝槍威迫佢去做版主。
既然佢做得呢個版主就一定要有齊曬做版主的心理因素,要以身做則,守版規,執行版主
權務求公平,公正....而不是藉著版主職位去濫用職權....

什麼叫受氣?如果版主依正版規公平,公正來辦事,我相信會員對佢懷有的只會是尊
重和敬佩!!!

你口口聲聲話要証據,就現階段有如此之多對版主不滿的反對聲音,已好明顯知道
是怎麼一回事了吧!!我真係唔多明你為何下下說什麼証據,証據事實一早擺響大家面
前,對於那兩位所謂的版主濫用職權執行版務的不公不正,會員們已就這些不滿已於
所屬主PO度有曬回覆,為何現在哥斯拉又要我們多此一舉?

撇開此題不說,東窗事發之後,被會員們指責的版主還在濫用職權漠視版規,在已
關閉的PO度做出回覆,請問哥斯拉難道就這些,証據還不夠明顯嗎?

你話一個版主做得稱職與否是由管理層去決定而不是由會員去選出來。那麼就
此問題我想請問聲哥斯拉,是否不理會會員們的感受咁解?當一個版主濫用職權不公
不正去對待各用家會員的時候,他們要默默地去死忍氣吞聲....難道各用家會員們就惟
有去忍受這一切嗎?

懇請哥斯拉莫再打這些冠冕堂皇的官腔吧!!請顧及版主感受時也顧及一下用家會
員們的聲音!!!

謝謝!!!!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
264 點
原帖由 豬XDD 於 28-3-2009 12:56 發表
講完未?
係有錯
兩位版主都係人黎
佢地唔出聲回係因為件事交左比管理員搞姐
講野唔洗咁過火
人地都有自尊心架
唔係得你地有
點解唔靜靜地等結果
唔該唔好咁過份 ...

俗語有云:知錯能改,善莫大焉。錯就要認,打就要企定。但就那兩位被會員們所指責的版主不思過,不進取不但祇,還在事發後變本加厲,不斷重犯,亙助對方欲蓋彌彰.......此等行為令人發指....

借問聲你在此喧嘩又所為何故?莫非你與那兩位被會員們所指責的版主同一類人是也!?對此我是否應懷疑你此舉居心頗測唷!?:em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52:

(閒時亂作,見笑了)

EXP
264 點
嘩!!=0="

勁~~~~!!!!!

有証有據﹑光明正大響度討論呢d就叫作攪事....!!!
憑空捏造﹑鬼鬼崇崇屈得就屈呢d就叫作道理...!!!

↑                           ↑                       ↑
我咁大個女第一次當住咁多人面前領教呢個道理,又獲悉左人生之中又一大哲學!!!;P ;P ;P

PS:睇黎我真係太過孤陋寡聞了。還請有關呢方面的高人﹑大師級人馬多多指教~指教小女子!!!

(閒時亂作,見笑了)