AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: *緋雪夜*
打印 上一主題 下一主題

咬唷~呢位比係..傳說中的無敵盜賊!?(155樓~新增祝賀圖)  關閉 [複製鏈接]

EXP
264 點
樓主
原帖由 曲奇仔 於 4-4-2009 23:20 發表
點解第一場死左又唔貼= =
打多場@@終天 俾我潛定先:P
相差8lv都俾我殺到;P

U 眼有問題 SEE唔到上面講既野@@

定你理解能力差到極唷?:em800_52: :em800_52:

打兩場係點緣緣好誠實講曬出黎!!;P

你份人都幾無賴下=口=

不如你索性直講叫人企定定俾u打la:lol 再唔係既好似今晚天女咁...趁住人d唔響度個陣失驚無神蛇出黎玩偷襲lu...u拿手好戲;P

人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
264 點
見到幅相度個所謂既『盜賊神人』訓響地上面,me愈黎呢....心度就忍不住笑出黎:em800_52: :em800_52:

傻瓜我d呢家出街宵夜lu=v=

今晚咁開心去慶祝下:)

人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)