AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 絕メ影
打印 上一主題 下一主題

職業克制  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
樓主
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-5-23 18:50 發表
如果正常公平一打一..幻c係無敵點都唔會輸的~
唔好同我講話盜潛~正式公平比賽係字消雙方先可以出技

認同= =正式比賽係應該3下先打唔可以潛...唔係既話仲駛乜打?
囧....樓主錯了~
戰係絕對剋唔到弓......我低隻戰4lv都扣到佢大半血-v-...咁你話同lv 1p1會邊個贏先....
盜潛左就無敵(戰可能多血頂得住d技)...但係正規比賽下唔準潛咁盜就差好多了....
最屈機既其實係幻c...1p1用左入夢...大把時間俾佢回血-v-...回完再打都唔遲-0-然後又出幾下技再訓你...屈哂...簡直係冇得玩喔@_@戰職魔防太少(正規比賽梗係著返d布先啦Xd)好易死....法職都唔一定有能力打低佢....
個人認為仙c pk冇咩優勢...又冇定身-0-d技又得大技...load好耐架嘛-_-

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 S!U楓 於 2008-5-23 22:03 發表
而且我有一帖係講關係單挑係咩意思的

米就係= =
潛到就屈哂啦...仲駛打咩
我地弓手其實唔廢架^.^
定身+遠攻...
上次同武神打佢高我4lv...數3聲前已經跑到我前面= =仲駛打咩....行遠d先公平架嘛/_\好彩我都扣左佢大半血...唔係就真冇面

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 武鬥之神 於 2008-5-24 13:09 發表
= = 其實戈次係只係時間既問題~我去到你身邊,but我冇出暈技wo~只係用箭射你,我只係怕你係咁拖,你d箭一下先扣我4,5,係招泣血扣得80幾,我一箭都扣你成100幾,我用左元神lv4(好似+400幾防架,太奈冇玩,吾知係吾係),so你係 ...

ht5rt1...你隻戰都冇左~嘈黎都冇用啦40lv幻c@_@
你新隻ac而家點a_a

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 絕メ影 於 2008-5-24 13:12 發表
射手真係好難羸戰...(貼少左果字)

唔覺= =武神佢只不過遇到既係久不經戰既我姐-0-
如果而家同佢打多場我起碼唔會輸得咁慘~不過算啦,,,佢隻戰都冇左嚕~講黎都冇用啦=]唔好嘈了~唔想變左鬧交

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-24 14:51 發表
我同你講....射手越高LV越勁越屈...
咩叫難贏- -??絕對贏到高自身2-4LV戰呀..我同你講- -我用戰我好清楚 因為比人屈過唔少次--
用弓手要有技巧架...你唔好拎D唔識用弓手既人黎比- -...咁乜都會廢 ...

是指我嗎?....
我呢d梗係升好lv先@_@

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-25 12:17 發表
戰士用唔到弓又好似好慘咁- -比弓手法c食住晒 用弓都未必打得贏弓手 冇得用=係咁先= =完全冇得玩- -戰已經比咁多職屈咁滯- -仲要用唔到弓 = =命苦囉真係!! ...

戰用到弓屈機嘛= =唉....好唔抵囉...戰用弓打怪好快...有迅擊...拾錢又行幾步is ok(弓拾錢由於定身所以要行到怪個位= =)

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 jimmylo 於 2008-5-25 13:53 發表
我覺得尼隻game最白癡係仙法c冇定技

都係個句啦= =仙c有定技玩哂...定實你爆幾下魔仲可能有double= =贏梗....
盜就正...80↑有大範定身....點解弓手冇><

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-18 21:57 發表

如果你對住一隻差唔多lv,用弓ga戰你會點打@@?

佢會用佢隻戰打;P