AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 15064|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

有關板主出言不順 取笑曙光玩家一事!!!  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
原帖由 幻乂影 於 2008-8-14 16:24 發表

佢至少會封po=3=甚至睇唔順眼刪埋佢=v=

不過哥斯拉果關過5過到- -?平時版務d野多數都係哥斯拉做....
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 godzilla 於 2008-8-14 17:05 發表
大家冷靜D,比D時間我處理,我已同管理員匯報了事件,要等管理員指示如果處理這個帖子。(我諗今日唔會有結果,因為管理員今天唔得閒,請大家耐心地等待吧) ...

哥斯拉你打錯左字 - -
係「如何」...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 斷腸人 於 2008-8-15 18:46 發表
算啦  我地又5係第1日識lee個版主,只能怪我地不幸姐,有個咁既版主

路過的.............................................................................................................................................................................................
想問一下咁邊個做版主先叫「有幸」?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

本來都係路過...但愈睇愈火- -
講真其實我覺得版主講錯野咪比個機會佢改lo
洗乜因為之前被封ac件事嘈到e+呀= =?
食飽飯冇野做咩?
仲有我覺得agame曙光版ge人ge特色就係 : 版主做錯小小野就嘈到盡一盡,連機會都唔比人
真係超似我果班d同學@@
好la...做會員威晒呀?會員自己講錯野5洗比人嘈就好威呀?
版主做錯野要嘈就理所當然呀?
e d野我都係第1次見...其他果d大壇細壇...仲和平過e度多多聲
我見到e d事都好想返去某大壇添...如果日日係咁嘈版主..
咁其他人又點會上得安心呀?
仲有有位人兄仲勁..話有個咁ge版主真係不幸..咁請問邊個做先叫「有幸」呢?
同埋想問下呢....係咪夾埋黎嘈ga?
一嘈就幾個人一齊嘈?咁奇怪...
既然5滿意楓版主ge..咪5好上agames囉...自己去開個壇/搵第2個壇玩lo...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:15 發表

哥哥-.-我未試過潛水BO真係....你真係吾了解我-W-...
仲有- -佢做得版主  就有責任
版規  係佢定既
難道佢吾洗守?
佢身為版主..立場就應該中立~~~
不過算數-W-呢D野 一早E經講過哂
人地版主  大權在 手=]
E+有人支 ...

版規佢定- -?
記得好似係管理員定個版規出黎的= =
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:21 發表

咁佢做得版主  係咪應該要做個好榜樣先!!!???
你自己講喇~~~

係就係- -
但都5洗講錯小小野就嘈到盡一盡...搞到好似佢一日5道歉就一日都嘈住晒?仲要係成班人咁上黎嘈?夾埋?
慳返啖氣/d力好過吧...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:24 發表
LAM...吾係第1次  你要記住!!吾係第一次呀!!!
我冇夾埋= =冇上曙光好耐-.-
同埋吾識樓主個堆- -只係識豬兜同紅紅= =

5係第1次d咩- -?你5係第1次嘈到佢盡- -?
冇上曙光好耐..5比其他有上果d人幫拖- -?
e個世界冇msn- -?e個世界冇人上曙光?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:28 發表
吾係第1次..佢講野離譜
吾係第1次..佢做事吾公正
吾係第1次..做錯事吾認錯..
可能其他個D人有掛- -
不過ME吾識佢地= =

有掛.........有d乜野呀...講清楚d呀5該 - -...咪以為你打小幾隻字我就識睇
我e類蠢人係打小幾隻字都5會睇得明你up乜
做錯事5認錯- -...認5認係佢ge自由
佢鍾意5認咪5認...洗問過你?
仲有5認錯要開帖「強烈要求佢道歉」咁誇張?
如果係咁ge話..咁我遲下都開下先lo@@...話晒你e類好會員...我永遠都學5到的...
係啊..我係由大壇轉過黎..但學5到「好會員」ge行為嘛...
不過5關版主事的~~~
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

仲有發現左一樣幾矛盾既東東~~~
be你話冇上曙光好耐呀...咁請問你e張圖又點解釋呢?你5上曙光好耐ge話又點會影到e張相?
原帖由 笨BE 於 2008-8-14 17:24 發表

拿,,,你睇下..><  佢咁樣講  我見到有 人吾岩  都吾敢向你匯報/___\
原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:24 發表
LAM...吾係第1次  你要記住!!吾係第一次呀!!!
我冇夾埋= =冇上曙光好耐-.-
同埋吾識樓主個堆- -只係識豬兜同紅紅= =
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 靚仔99 於 2008-8-15 20:38 發表
又開始罵戰= ="

應該5算係罵戰....筆戰姐..
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:40 發表

又吾係我開PO話「強烈要求佢道歉」既-.-
張圖  起馬有2星期歷史- -

ME吾想同U嘈-.-吾知Y  你咁幫住版主~~
不過正常既~"~  大部份人都知道原因-___-

2星期就叫做好耐冇上曙光- -...
咁成半年冇上果叫咩- -?
仲有我都冇幫版主?我邊度有啊?屈我?
我只係講個人意見姐...咁都叫「幫住版主」!?真好笑~~~
原來發表個人意見都會被視為「幫住版主」ge...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 ASZ 於 2008-8-15 20:40 發表

紅豆5係天天既咩??(1頭霧水中)

紅豆放左比2手....2手好似用e個ac換某某壇ge論壇ac....
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 ASZ 於 2008-8-15 20:48 發表
******************************筆戰中止線****************************
          本帖以下不得再發生任何罵戰及筆戰

幻影......快d對lam用憎恨淌除LV3= =

假冒超版= =??
記得5知哥斯拉講過話只容許筆戰,5容許罵戰的
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 靚仔99 於 2008-8-15 20:49 發表

阿生= =你邊位??

佢只係會員一名=_=
竟然係度假冒版主....唔該哥斯拉入黎講句野 = =
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 ASZ 於 2008-8-15 20:51 發表

我係哥斯公,5係哥斯奶= =
我連筆戰都禁埋........

咁你做左超版未呀?
假冒版主...你當我睇5到= =?
你用戶組都只不過係新星會員- -
咪扮版主...............
咁鍾意禁筆戰你就自己開個壇自己慢慢禁
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:51 發表

我地都係表達個人意見~___~
我意見就係
版主 就得呢個職位 就應該對佢既言行負責任~__~
我地做會員  講錯野/做錯野  都係比人封IP/扣分/禁言  
呢D係我地既懲罰 ...

咁你又話我幫住個版主做乜?
你仲未答我我邊度有「幫住版主」?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 ASZ 於 2008-8-15 20:52 發表

大人講野,細路行開!!!!

你大得去邊呀?
我有自由..我鍾意去咩帖就咩帖...你冇權叫我e個「細路」行開
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 熊貓大王 於 2008-8-15 23:06 發表

驚驚:Q

5怕的- -
反正佢又5係超版/版主- -
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 熊貓大王 於 2008-8-15 23:12 發表

果句驚驚明串佢:Q

當左係真ge添..sor
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 幻乂影 於 2008-8-16 00:44 發表
根本與他本人為版主無關...不過佢需要注意一下其言論自由...
另外我自問我都冇笑過個婆婆...唔信你地自己check...
人地婆婆做事方式與現代後生仔有唔同冇咩唔妥...我更加欣賞佢個份平常人冇既純真...
有冇人會好似佢咁直認不諱?
版主俾人開po講都唔係第1次架了...我份人對人唔對事...唔信你地問下db前幾時俾我鬧得幾唔鋸...
今次本來都好有道理...但係點解大家要翻炒呢?過左去既事....嘈完又嘈...
社會中更生人仕就係因為呢種人搞到死都唔掂!
個呀婆既行為....對於現代既人可能係有d可笑...但係人與人既尊重係好重要...
不過人人都會有錯...版主今次錯...大家都有過唔少錯...有必要開po?@@
今次楓佢都道左歉...大家亦無謂再炒底又嘈了...
同時我都希望lam注意一下...(見你係fd先凸登提醒你=0=)
凡事唔好亂咁開po...開得多...到真係有大單野值得你真正po都冇人理你了....
仲有就係大家講野唔好成日「一定」...言論太偏激...自然易俾人反駁...更加會扯起人把火

咁請問一下「芝士仔仔」果件事應該點搞
次次同佢講幾句就off..咩意思?
心......好甜

相7....很甜很溫暖