AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: lamxdxd
打印 上一主題 下一主題

超無奈...係咪真係咁似男仔呀?  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 俠客 於 2008-11-27 21:58 發表
聖誕老人見你太貪心所以Q左你
明冇﹖@_@

24~26號
澳門動漫節@_@  正爆~~
本人專用SD名片
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

回復 128樓 的帖子

唔係~~我未係上帝囉~~~

我支配佢地架嘛~
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

回復 131樓 的帖子

係囉..

我係上帝叫人去封你ac囉..
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

回復 133樓 的帖子

漁人碼頭

12月24~26  澳門國際動漫節
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 俠客 於 2008-11-28 07:22 發表
lam=奇人;P
女仔5留長頭髮果d聽人講5c文= =

如果你想做女 ge

岩你啵._. 下面==

情場初哥遭虐打報警 揭發15歲野蠻女友是男兒

【 本 報 訊 】 有 人 認 為 現 代 愛 情 是 沒 有 年 齡 , 甚 至 性 別 之 分 , 一 名 十 七 歲 初 嘗 拍拖 滋味 的 青 年 , 就 經 歷 了 一 個 令 他 終 身 難 忘 的 初 戀 故 事 。 男 事 主 最 近 與 女 友 感 情 生變 ,昨 日 在 女 友 柴 灣 家 中 提 出 分 手 時 , 被 女 友 拳 打 腳 踢 及 施 以 酷 刑 , 事 後 更 將 他 禁錮 阻止 離 開 , 事 主 暗 中 向 友 人 發 短 訊 報 警 。 直 至 警 員 將 他 救 出 , 此 時 他 才 知 道 其 「野 蠻女 友 」 竟 是 男 兒 身 。   記 者 : 羅 日 昇 、 劉 柏 麟

這 個 性 別 倒 錯 的 愛 情 故 事 , 男 主 角 是 姓 吳 十 七 歲 青 年 , 「 女 主 角 」 是 洋 名Franka 的 十 五 歲 少 年 。 據 稱 , Franka 原 在 柴 灣 一 間 中 學 就 讀 中 一 、 中 二 , 其 後 轉到 中 環一 間 國 際 學 校 讀 書 , 但 讀 了 一 年 便 輟 學 , 「 她 」 上 學 期 間 穿 校 服 , 是 一 名 普通 的 男學 生 , 但 放 學 後 便 大 變 身 , 穿 上 女 性 衣 服 成 為 一 名 「 美 少 女 」 。 據 說 , 家 人亦 知 道 Franka 有 女 性 傾 向 , 而 「 她 」 亦 有 幾 名 閨 中 女 友 認 同 其 身 份 , 並 以 「 姊 妹」 相 交 。

餐 廳 兼 職 侍 應 邂 逅
幾 個 月 前 , Franka 與 吳 分 別 在 朋 友 介 紹 下 , 到 銅 鑼 灣 維 園 一 間 餐 廳 當 兼 職 侍應 ,當 時 吳 見 Franka 一 頭 金 髮 , 身 穿 超 短 熱 褲 及 Bra-top , 雖 然 說 話 聲 線 比 較 低 沉,但 舉 手 投 足 千 嬌 百 媚 , 不 少 同 事 都 形 容 Franka 相 當 吸 引 , 而 且 貌 似 台 灣 女 星 安雅, Franka 本 人 亦 以 女 性 身 份 與 人 交 往 。
不 單 止 同 事 一 直 當 Franka 是 女 孩 , 就 連 老 闆 娘 都 不 知 情 , 因 為 有 熟 人 介 紹 及只 做兼 職 , 所 以 餐 廳 方 面 並 沒 有 查 看 其 身 份 證 , 直 至 Franka 工 作 了 幾 天 , 有 人 向 老闆娘 告 密 , 「 她 」 的 身 份 才 敗 露 , 並 遭 老 闆 娘 即 時 解 僱 , 但 吳 卻 一 直 不 知 情 , 其 後他亦 離 職 , 並 與 Franka 保 持 聯 絡 。
幾 星 期 前 , Franka 相 約 吳 見 面 , 當 時 「 她 」 主 動 向 吳 提 出 交 往 , 於 是 兩 人 便開 始了 「 男 女 朋 友 」 的 關 係 。 據 吳 表 示 , 在 拍 拖 期 間 , 「 女 友 」 的 脾 氣 十 分 暴 躁

勁似個女==
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

條友好變態下:em800_11:
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

回復 161樓 的帖子

更係啦~~

個條友係你黎架嘛:em800_11:
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-28 14:15 發表

有幾奇=0=?
嘩..如果女仔唔留長頭髮等於唔斯文既話..
咁我一定粗魯死...
因為我不嬲都唔留長頭髮,又成日棟高隻腳坐果d..仲有成日爆粗

依篇新聞係今日?

#161果個係長風黎- - ...

個報紙好似係前日定係琴日

我知161係長風._.

我話佢仲變態過俠客:em800_35:
lam姐有爆粗架:em800_11: !?

本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-28 14:30 發表

嘩..超近期...
佢仲變態過俠客..咁我都要小心佢--

一定要._.

同埋個個15碎ge男  好似個女
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

唉..

岩岩出完街 1個鐘

買左2件細細ge野  咁就洗左6x蚊...心痛:em800_27:
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-28 17:01 發表

6x蚊有幾多 --
2件乜野咁細@@?

買左一件膠版同埋造型補土就洗左6x啦..
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-28 17:05 發表

真係幾小野下- -

十分之[ 痛:bigcry:
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 俠客 於 2008-11-29 08:21 發表
我黎:em800_35:
玩曬兄去定天女等我:boxing:

我係虎成啵@_@  冇飛又冇馳靈,..

狂暴爆左~~  有排行  你正張同心或者傳石我又唔mind:em800_35:
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 俠客 於 2008-11-29 08:33 發表
好!!
我親自黎虎城門放幾隻王比他慢慢玩

咁好呀._.

我又唔mind ge  上次屎忽鬼 放左我4隻3號王我都未死:em800_16:
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 俠客 於 2008-11-29 08:37 發表
幫你返城姐,最快GA方法

我死左都係番虎成架:em800_02:
同埋有咁多錢放王  不如正幾張同心畀我飛番去仲好:em800_35:
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 俠客 於 2008-11-29 09:05 發表
留返你升到99.9999999%果陣先放右點話:em800_35:

有排啦~~要升6千萬經:em800_35:
我升到5千9百9十9萬9千9百9十9經個陣  畀你放王屈我仲有1千血個陣
我打一隻怪升一lv 補滿血佢:em800_35:
單挑囉~
本人專用SD名片