AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: ooo444
打印 上一主題 下一主題

波板糖SERVER@反AYUMI_大聯盟_請大家投反對票 [複製鏈接]

EXP
20 點
樓主

<<<棉花糖 kai子一名

訓唔著上黎遊下:em800_137:

又幾熱鬧wo^^
好其待合你過服:em800_35: 會一會你班傻佬

阿L君: e+古sir 都有教la 係咪小兒科 你未必叻過細路哥 做咩要話9人小朋友姐...
你好大咩:em800_11: 聽你講多3句我覺得你先小朋友... 唔夠做又輸唔起, 冇錢又要扮有型:em800_16:
off la 你:em800_08:
波板糖既朋友 棉花糖過 pk場 隨時侯架... 有機過黎 打返場, 切初下:em800_47:

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
20 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-10-18 08:44 發表

到時唔好喊;P
到時8成你會無奈地投靠AYUMI:lol

錢呢 細佬仲有多少 唔計我呢個kai子 
我則邊d 7頭都係咁易上左7 8件 10星裝:em800_52:
除左個level高有減乘 計eq打好難輸lo真係 
出黎講野最好有少少保留... 你又知你主人食滑我地
投靠... 哈 句野你講架???:em800_08: 朋你

EXP
20 點
原帖由 Lkis 於 2009-10-18 09:16 發表
:yip:
追post咪追post囉,洗咩野講咁多野^^?:loveliness:

你講到你自己好巴閉咁,你叫自信定自大呢?:thumb:

聽你講多3句我覺得你先小朋友... 唔夠做又輸唔起, 冇錢又要扮有型

:yip: :yip: Yes,I am.等緊你黎ser ...

你條屎虫 係要死淨把口;P