AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 14850|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖)  關閉 [複製鏈接]

EXP
6727 點
樓主
請大家保持冷靜,我會同兩位版主了解事件後再作出交代。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
6727 點
首先請大家明白,版主只是執行版規者,只要有任何人犯了版規其中一條,版主係有絕對權力扣分,這是版主的職務,被扣分者唔反思自己犯規,反而指責版主扣分,沒有這個道理,如果有証據証明版主是無估扣分,而角下沒有犯任何版規,係可以提出上訴,但如果自己明明犯左版規,就不要大叫版主亂扣分。

另外如果我發現有版主真是偏私,我是不會容忍的,因為請人上任時我已經表明要公平公正,因為知道請一個玩家做版主,一定會有人話佢會偏私,但我只會看証據,不是多人說三道四就當真,今晚我會先聽兩位版主交代處理程序,明日我會同管理員研究如何處理,之後有結果就會同大家交代事件,請大家要明白和冷靜地等待回覆,版主是義務為大家付出時間打理版務,沒有收到或得到任何實質上的利益,可以話係一個最受氣的義工,而誰做得好或誰適合做版主係由管理層決定,而不是由會員選出來,希望大家明白這一點,可以冷靜地等待我的回覆,謝謝大家,希望合作。

如有無估扣分或偏私証據,請把証據帖出這個主題內,謝謝。

EXP
6727 點
原帖由 注定B 於 2009-3-27 19:59 發表
AGAMES » 曙光 » 曙光攻略區
綜合黎講咩職最勁?? (本主題已被關閉)第十頁開始看到十三頁!小BE系第十頁已經開始離題了...我影埋曬相喇..但系佢就系第十一定十二頁開始扣分(果然好野)...仲系第十三頁大大隻字 (請勿 ...

thanks,我會叫佢詳細同我交代事件,謝謝。

EXP
6727 點
原帖由 注定B 於 2009-3-27 20:02 發表

呢位版主..同埋有相為証据..同BE同團的犯左規小BE佢就唔扣自己團D人分..

如果係帖頭那相,請先看日期,你們所指的版主當時好似還未上任,是否時間上誤會左呢?

EXP
6727 點
原帖由 注定B 於 2009-3-27 20:16 發表
甘佢邊日上任的?我想知@_@?
同埋交代下曙光攻略區果件事..

我看版主討論專區記錄,應該係2月3日上任。
攻略區件事我已經叫左佢地在版主討論區交代,
因為怕語言上的語氣會令大家誤會,
所以我叫佢地不要在這個帖內回應,
收到佢交代後我會和管理員評論他們是否處理有誤,
更會探討處理上有無問題出現,
因為聽日管理員放假,
這件事要星期一才有定案,
希望大家耐心地等待,
如果新証據可以繼續貼在這裡,
謝謝。

EXP
6727 點
各位,希望大家耐心等待管理員處理,兩位版主不是潛水,係管理員未評定是否處理失誤前不應有任何回應,請大家尊重下佢地,現在他們接受緊管理員內部調查整件事,要等管理員發出指引才能回覆大家,希望大家不要再回覆無關事宜,如有新証據就貼上來,如果唔係有証據就請等待管理員回應,如你們堅持下去要迫兩位版主回覆,我只有關帖處理,希望大家互相體諒,我們接到投訴已經即時交給管理員處理,由於管理員辦公時間是星期一至五,希望大家比D耐性,等管理員回帖,謝謝。

EXP
6727 點
原帖由 段天 於 2009-3-28 19:27 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=24723&extra=page%3D1&page=2

哥兄 =.= 黑色寧靜唔守你地D野 佢回左我bo!

謝謝你,我會處理佢,THANKS。

EXP
6727 點
原帖由 我玩曬 於 2009-3-28 19:42 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=18683&extra=page%3D1
呢到95樓  算5算離題....

謝謝提供新証據,証據會交比管理員睇,其實這個帖管理員已經會睇嫁喇,請耐心等待管理員回覆。

EXP
6727 點
請尊重下人地,人地係咪病屬私人問題,無須討論,亦與本主題無關。