AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神x小浩
打印 上一主題 下一主題

有關板主出言不順 取笑曙光玩家一事!!!  關閉 [複製鏈接]

EXP
6727 點
樓主
大家冷靜D,比D時間我處理,我已同管理員匯報了事件,要等管理員指示如果處理這個帖子。(我諗今日唔會有結果,因為管理員今天唔得閒,請大家耐心地等待吧)

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
6727 點
原帖由 神x小浩 於 2008-8-14 17:07 發表
時間比左好多...
某某人個POST 係8月6號開GE....
E+成個星期有凸.....
真係想有人企出黎講聲 〔對唔住〕

唔通你包庇緊佢??

我不是管理員,我無權包庇佢,而佢道唔道歉係佢自由,而我們可以做的只有研究佢有無犯版規,佢個人有權發言,只要不犯版規,任何人都有言論自由,如果你覺得那個帖有問題,你一早應該向管理員匯報。

EXP
6727 點
原帖由 笨BE 於 2008-8-14 17:12 發表
G字頭-33-
匯報完人地話"版主都要聽你話  真係好野"
我有圖架-W-

首先你們要明白,比誰人做版主完全係由管理員決定,邊個無得留低亦係由管理員決定,我無權包庇任何人,亦無權撤銷任何版主之職,我看到有問題帖子會向管理員匯報,我只可以做到這樣。

EXP
6727 點
各位親愛的會員,真不好意思,因為我要同家人出街,這個帖子我暫時不能為你們解答疑問,但我已通知管理員接手處理,請大家耐心地等待管理員的答覆,希望大家冷靜。:$

EXP
6727 點
管理員對http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=8141&extra=page%3D1此帖子之回覆如下,管理員叫我依版規扣分。

所犯下的版規如下:

嚴禁人身攻擊或帶侮辱成份之言詞,或使用粗言穢語侮辱等(粗口同音字也不可以)。「違規帖子會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁訪。」

嚴禁張貼任何包含具人身攻擊性、挑釁性、侮辱性、誹謗性、恐嚇性、誤導性、粗言穢語及淫褻不雅字句的文章或其連結。
「輕則關帖或刪帖,重則會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁訪。」

管理員說:

共扣楓20分,至於楓對呀婆之言論屬個人立場,與版主職銜無關,楓是否道歉一事,屬於他的個人自由,我們管理層無權強制。

就這件事件,請於此帖集中討論,如再開新帖必被刪帖,敬請各位留意,thanks。

EXP
6727 點
原帖由 ASZ 於 2008-8-15 20:48 發表
******************************筆戰中止線****************************
          本帖以下不得再發生任何罵戰及筆戰

幻影......快d對lam用憎恨消除LV3= =

此會員所有言論,與本壇任何版主無關,我不會假手於人發出警告,有需要時我會發出溫馨提示或警告,會員只要不犯版規,佢亦有佢的言論自由,佢可以提出叫人停止筆戰,但聽唔聽就你們自行決定,這條中止線與我無關。

EXP
6727 點
原帖由 神x小浩 於 2008-8-15 22:09 發表
次次一犯錯就係度講〔〔你做板主黎扣我分LO〕〕 又或者 〔〔比你做板主LO〕〕
哩D咁不負責任GE說話都講得出,,,,,確係對你身任板主一職充滿質疑!

唔怕坦白講,係!
我係識哩位婆婆,佢係pigclub入面ge團友,佢知度左有人post佢係動漫節個日發生ge事之後 ...

請代我同那位婆婆講聲對不起,因為一個帖子令她不開心,
請婆婆原諒那小朋友的失言,本人深感抱歉。

EXP
6727 點
就事件上樓主的訴求[版主道歉]一事已達到,楓版主已為他的失言而作出公開道歉,整件事件已完結,如果再有人筆戰或罵戰的話,我就會關閉此帖,希望大家比次機會失言者,謝謝大家。

EXP
6727 點
警告,如不是就本主題之討論,請勿回帖,要和其他人吹水請另開post,由於情況特殊,回帖者請勿離題,再發現有人在此帖作聊天之用,回帖必被扣分,屢勸不聽者必禁言,敬請自重。