AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: cin0308
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 小說比賽結果呢?   [複製鏈接]

EXP
73 點
樓主
Yoyo0511 發表於 2013-5-4 01:38
其實我都唔覺得你拎獎個2篇特別好囉。雪莉亞&旋律&甜甜圈都係你呀麻 見到你拎到2個獎其實都覺得值 因為你 ...

你睇留左呀 係最後個2頁 佢仲有2篇係用第2個角色名嫁 分別係 魔宮乂步 和 芝麻小魚絲 仲要自己推post  * laugh
如果係計agames acc拎獎佢真係汁唔小牛奶 如果計角色名佢都最小汁左5支Lu  同埋仲拎左1個參湯:)
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
73 點
lovernami 發表於 2013-5-4 08:38
公投啦,咁多人不滿。。
無眼睇=_=
有點不滿在輕小說的意義是應該帶點諷刺,但無一篇得獎既係

邊會有得公投呀
人地甘好心機post甘多文 邊好意思唔比佢贏
* laugh

EXP
73 點
lovernami 發表於 2013-5-4 15:09
公投左,起碼叫做公平,可能會有好多人投返頭三名呢?
要嘈就嘈官方,好過家下係度嘈。
佢理就理,唔理咪打 ...

睇黎你之前無參加過官方活動 你可以睇反9周年既facebook封面圖片個個創作比賽:) 個個係送參湯既活動 其中一位得獎者又係好多人不滿 最後都係無得公投架 官方攪完活動派左獎就算數架啦
仲有 公投都可能係廢 ac多=贏

EXP
73 點
月弓 發表於 2013-5-5 14:10
你咁叻,作左成幾篇,又唔見你拎獎?你唔好用" 唔通馬評員一定要跑得快過隻馬" 既理論黎駁我
自古以黎,有料既 ...

佢真係拎左獎架。。小心佢又批評你話你無睇清楚
佢作左十幾廿篇 得獎既有 甜甜圈 雪莉亞同芝麻小魚絲〜 所以又真係唔可以話佢無料既 只係得獎作品都唔係特別好又走去批評人

EXP
73 點
lovernami 發表於 2013-5-5 14:53
其實大家有無諗過兩個問題

問題一:二百字的能叫小說嗎?相信沒幾千字也不能稱作小說。

如果照你甘講 甘佢最多只值得拎一個獎 就係雪光 夠晒長篇大論   仲有其他無幾千字既得獎者都唔應該得獎?

你都識講輕鬆閱讀 易明啦 長篇大論又要能輕輕閱讀。。 一個所謂小說連高潮起伏都無 純粹係到up d技能 係呀 易讀呀 緊係啦 黎黎去去3福屁
同埋你話話玩家無用要話官方
就係無用呀 官方係唔會理架
而加只係大家講出自己對結果係不認同姐