AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6965|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

反對曙光一星期得一日的問題支持我就入黎拉  關閉 [複製鏈接]

EXP
120 點
樓主
曙光一星期7日得一日有x2exp 我絕對覺得唔夠咯  馬來西亞x3EXP仲日日係甘反而我覺得馬來西亞好重視玩家GA的心情咯 反而香港e隻曙光就呵呵目的係什麽?大家知道嗎?唔知?不重要 10分8都係要玩家出零用錢去買點/卡等 e樣相信每隻GAME應做GA事 但係曙光同第2個曙光相差太太太太太太太遠拉   做野做得太慢  大多數斷線  搞到死左要買0%好火咯 又唔關我自己事 無啦啦死左  死左唔緊要 最唔甘心就係死得唔低
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
120 點

回3摟4摟

費事同你2個槽人講野 咩太度?我有話唔玩?你冇野下化?根據你2個e d太度呢 你真人一定好樣衰

EXP
120 點
原帖由 s2031121 於 2009-8-19 19:21 發表
我覺得一星期有5-7日都好好!!起馬比1日好!!^^
3日夠啦唔洗甘貪

EXP
120 點
受到警告 4
對於唔升lvd人理講當然冇所謂  但對於升lvd人黎講當然越快越好啦 你冇野下化?你想越慢越慢甘升?呵呵 當自己有反甘上下lv難升當然想升lvd啦 你彈開吧  嘛粒佬
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
lamxdxd -5 -5 7) 嚴禁張貼任何包含具人身攻擊性、挑釁性 ...

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

EXP
120 點
原帖由 micky977〥 於 2009-8-19 20:41 發表
你禁想快D升咪滾去馬曙- -E+有人迫你玩港曙- -係咪你另一個人格迫你= =!?你講到港曙禁差 做咩仲玩
你D行為同講既都相反  究竟係人格分裂定個腦控制唔到隻手去玩港曙- - ...
咩行為同講野都係相反?我玩馬曙定港曙關你咩事?你精神有問題請你去睇e生唔好睇度串 我玩咩曙都好關你差事?走開啦唔好睇度好似隻狗甘ok?:em800_111:

EXP
120 點

回16摟

唔好以為好似對曙光認曬真甘啦 你好拎人黑人憎啊 扮曬野 叫我用4個字黎形容你  無請自入

EXP
120 點
[quote]原帖由 Oo滿滿oO 於 2009-8-19 21:08 發表
馬曙冇人用掛先出3.0經 [/quote你就冇用X

EXP
120 點
原帖由 micky977〥 於 2009-8-20 19:24 發表
你玩馬曙定港曙本身當然唔關我咩事  感你開得PO我就有權出聲= =
無請自入- -?要比人邀請先入得- -?咩規則黎- -?你間精神病院院規-- ?
又係既- -精神病院只收精神病人 我ED正常人比人邀都冇膽入啦  失敬失敬:funk: ...
唔明你講咩 你好X