AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8209|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

[分享] 原來唔食都升到LV :) [複製鏈接]

EXP
527 點
樓主
你地成日話搶唔到王
我計過 每日燒500張藍天卷
1張當12萬
就咁都有6千萬@@計埋做任
一日可以都有成億經@@
一覺唔覺搶到1,2隻王又多小小

所以呢唔係一定要打王先升到LV架

同埋唔好話無錢買藍天卷
我相信D 高LV都用左唔小錢去沖裝升LV

你要勁就要付出O______O

最後一句 大家加油升LV:time:

A 字膊 /shocking/_____\
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
527 點
但講真無可能做到經驗個個一樣多
王只可以1隊食

EXP
527 點
我有都燒晒:victory: :victory:

EXP
527 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-11-27 20:27 發表
咁你就唔好講藍天卷啦。

咁你可以收架嘛
好似1萬定2萬就有一張
打部王又會趺金卷

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 11:35 發表
樓主你真係搞笑
一日消500張藍卷 有兩個問題
問題一:時間上問題(樓主你雙失??咁多時間?)有冇咁多戰友陪你一日消五百張?雙失大聯盟?你有人陪人地一定有?
問題二:你話一張藍卷萬幾兩萬張??我行左咁耐天羽都冇見過囉 搞 ...

你唔知價我唔怪你

即係你覺得多人可以唔洗用hkd 小人就要用?

即係雙失唔可以打機?有色眼鏡?
而且掛機開住部機之嘛

你係唔係又係d諗住 玩一日唔洗做坐係度無啦啦就變左100lv既人?_?

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 13:15 發表
哈哈~樓主你講野真係有小小可笑
藍卷1m~2m 你自己行下天羽城望下有幾多人放銀野先講啦
雙失唔可以打機??對唔住我冇咁講過 請你唔好誤會我既意思
我係話我地要返工返學既人冇你地雙失咁多時間打機姐 haha
講到掛機 你 ...

岩岩先買左1千張藍卷
2萬=1 你搵唔搵到就真係靠自己
唔通有人買件心0 60元 有人買30元 咁你就當左佢係60元?
升lv仲有好多方法 唔知道唔好扮晒識
時間多就過你就一定升得快d架啦
打王趺野賣元有咩問題 唔岩可以唔買
你睇岩 岩價咪買囉
個個星期都有罰企 自己拎錢去收元咪有得掛B餐囉
你話天羽玩裝 不如你試下開個10lv全身6品同我100lv全身5品打:time:

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 15:31 發表
哈哈..你話你收岩岩收左我就要信你??我咪好唔得閒??
你話升lv有好多方法??離不開咪又係解任打怪裝換經 乜你有其他方法架@@"?
10lv6品裝同你100lv5品裝打??唔見你整10lv6品^^??得過講字有咩用=.=?
呢隻game唔係玩裝?? ...

咁信唔信由你囉
我成身裝加埋都唔洗100元
點解我要整10lv6品? 係你自己話玩裝之嘛
我有裝點解打王要唔用 ?你無裝無得用?_?
你係咪廢過頭唔抵人勁過你:'(

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 16:51 發表
唉..唔夠人講就係到人身攻擊 同你玩下囉
首先研究下你個名既由來先 改得呢d名既人多數都係果d啦~電車男~
本身自己個樣唔得 係game咪改埋d咁既名慰藉下自己心靈既空虛囉
你成身裝都唔駛100元??咁梗係啦 大家唔好諗錯  ...

我都唔受呢套既
你咪講囉 我當你幻想症發作咋:'(

"咪唯有日日係屋企日煲爛煲囉
睇黎你捱得好辛苦喎.."
乜原來日日係屋企日煲爛煲會有套裝煲到出黎 :)

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 18:27 發表
原來你日日係屋企煲都煲唔到套裝出黎架??
咁你玩黎做咩=_=?白吃?雙失仔=]

用火煲:( ?
你為左煲d裝黎先打機架?:'(

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 19:29 發表
對唔住 我一日玩得果2~3粒鍾 好難用個煲字
我都想好似你呢d雙失仔咁..日日係電腦面前白吃^^"日日玩十幾粒鍾為左件幾十蚊既虛寶^^

你又知我日日玩十幾粒鍾?_?
係咪【詞語過濾】唔俾你玩咁耐呀?

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 23:51 發表

人証??大家有眼見 好心你唔好諗埋d垃圾方法當幫到人先得架
今日星期日 希望你消到1000張藍卷啦..
噢..唔係..你個雙失仔日日都當星期日架啵 哈哈
咁醒消夠一萬張啦
可惜天羽個排行榜冇煲機達人 如果唔係你實拎第一: ...

係呀 我有好多卷呀 又有錢又有卷
你係咪好唔抵得姐
求下我咪c捨1,2張俾你囉 ;P

EXP
527 點
俾佢幻想下啦
唔夠人講 9up d野出黎 俾佢開心下 滿足下呢d人囉:)

EXP
527 點
係咪有錢心照啦
打機都無錢 我唔敢想像你真人有錢得去邊?
人地打機 勁唔勁得過條女有咩關係?_?
你打機打到咁廢 仲打黎做咩?_?

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-30 18:34 發表

你又知我冇錢= =?
話人妄想 我諗你而家都唔係好得我好多囉 你講野真係好矛盾架
話你文化水平低真係冇講錯
我剩係知d雙失仔剩係識問老豆老母拎錢咋啵
而且仲要拎黎打機/口\真係登你老豆老母心酸
你又知我廢- -??我剩 ...

係咩 你又知我雙失 又知我無錢?
廢唔廢就唔知啦  係咪入去pvp打場囉
但你都係唔敢架啦
繼續留守呢度啦
我d裝係好廢架 夠殺你咪得囉
我打王吸寶又點姐 唔打都有得吸你吹咩:P

EXP
527 點
原帖由 023023 於 2009-11-30 19:21 發表

老實講,佢開親post一見人地提出意見就不停駁人..想平心靜氣都難
岩岩係上發現原來有個每月好文章計劃可以比佢賺到元寶,唔知黎個係咪就係佢不停開post討論o既原因呢?如果係的話佢就真係高招!開post引人發生罵戰,講多 ...

如果有意見唔回覆 咁開post 之後係咪應該叫板主set唔俾回覆呢?_?

EXP
527 點
原帖由 joensr250 於 2009-11-30 22:48 發表
邊個有錢冇錢好明顯下嫁啦...;P ;P
呢到係比佢地發洩既地方黎姐....又唔會阻到我食王既:lol :lol
GAME照打王照食.....我係雙失,不過托賴,老豆老母仲有得比我洗:em800_38: :em800_38:
老豆有錢梗係比個仔洗嫁啦... ...

佢乞e 黎
無料扮四條 成日幻想以為自己好勁 又唔敢入game打場
佢唔知自己係度打緊機:Q
佢老母晚晚搵客賺錢都唔俾佢 好慘呀:'(

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 00:06 發表

又係到玩人身攻擊 節省下啦 似你日煲夜煲咩 要24小時睇埋你d垃圾回覆??
乞衣??對唔住囉..我可時問過人拎裝拎寶??
點似得你丫 日痴夜痴 同人扮fd博拎埋d 幾蚊雞既虛寶咩
唔好笑死人啦 真係...外間人以為雙失玩online ...

你一直話我係雙失 無錢 你又搵唔出証據?_?
你慢慢9up下直到你搵到証據先啦下

而家你玩緊天羽呀 我理得你正當職業定乞e
你一係就黎打嬴我 一係就收陣皮啦Z_Z
黎黎去去都果幾句 無D新意思 好傻仔呀你
打機 玩到你咁廢 你都係第一個 D入GAME 同人打既能力都無
藏頭露尾既狗仔 係度亂吠 唉 真係好慘呀你
你係咪玩乜GAME都咁廢搞到而家自己咁大壓力咁?_?

打機我理得你富豪定雙失
根本就無關係 見你無文化就俾你講下啦
乜都唔識就係度亂【詞語過濾】咁UP 俾你開心下囉
24小時ONLINE=雙失 你D 思想 3歲小朋友都不如

而家眼前事實 就係你唔敢打 打機廢 無錢玩 窮人
即係乜【詞語過濾】野都無 【詞語過濾】下【詞語過濾】下吊河馬

唉 下個POST又彈返果幾句"見到你..簡直笑爆咀啦
低水準冇文化盲字都唔識多隻 唔夠人講就開口埋口老母前老母後
你九年免費教育讀屎片架??剩係學識講人老母 高水準小小啦"
悶到出水

EXP
527 點
原帖由 023023 於 2009-12-1 10:26 發表

佢整個回覆出黎係咪比人發生罵戰先?你而家搞到成板都係黎d風波,真係多得你

你睇清楚邊個引起罵戰先啦 醒小小PLS

EXP
527 點
原帖由 023023 於 2009-12-1 16:24 發表

你開得post話明認真討論就咪串番人,一係你咪開,開親一有人串你又要嘈,嘈完又再開post..你又唔係公平討論,由頭到尾都係幫自己解話,死都唔肯改善下,睇見你咁真係悲哀
仲有黎個話題根本就再冇討論o既餘地,高等玩家不肯 ...

幫咩自己解話
我講每句 都係事實wo

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 18:59 發表

唉..都話你講野矛盾架啦
開頭又自認自己雙失 而家又唔認
講真果句丫 睇見你回覆 中文水平真係有返咁上下..."低"
剩係識講詞語過濾,藏頭露尾八個大字
你仲識d咩詞語?
最後...連人地都睇到唔順超要出句聲 反省下啦
剩 ...

講野一舊舊咁 9唔搭7
開頭又自認自己雙失 <<引用我講d野黎睇下
no photo=9up?
搵人幫手 完全係你自己幻想姐
完全唔識係 一味係度講埋d無証據既資料出黎z_z?who cares?
而家事實就係你玩緊天羽 但你玩得好廢 一味唔抵得人勁過你
仲要唔敢講名
你而家係打緊機呀?我理得你係李嘉誠
但我相信做野做到你咁淆 好打有限