AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 我最型
打印 上一主題 下一主題

[分享] 原來唔食都升到LV :) [複製鏈接]

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 20:44 發表

講野一舊舊 九唔搭7? 九梗係唔搭七啦
九係搭八同十架嘛
話我講野一舊舊 係你智商低睇唔明姐
串你簡直係一種娛樂 見到你咁嬲我真係覺得好好笑
你問我拎証據??咁我想請問返你
你何時見到我老母企街拉客
唔敢同你打?? ...

原來你仲未拎到証據出黎:'(
有咩同我律師講啦慒【詞語過濾】

A 字膊 /shocking/_____\
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
527 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 22:43 發表
睇完依個POST, 十分AGREE Lethe駿的講法...
樓主就好似d官方說話咁...自己有打王有王食有得升,
仲有d高lv朋友施捨 EQ俾佢..當然係到講風涼說話...
因為佢係一個唔會識得睇諒人的傻仔...

另外極度同意lethe 所說... ...

yo又多一個新ac
思覺失調發作?_?

EXP
527 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 13:17 發表

真係如bangbamwa的另一post所說..
物以頖聚...你也有型樓主的妄想症...

我地只係談論天羽之不善...
不要以為跟你們爭論的皆是同一人..

好可惜天羽打王制度
pvp 制度 就係咁
如果不滿 咪唔玩囉
你可以繼續回post同gm發表下意見既 回覆達人 ?_?哈

EXP
527 點
原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 17:47 發表

第一  錯別字
係物以類聚
何謂妄想症?
我只係提出一個建議既時候就被評為妄想症
請當你知道咩叫妄想症先好用呢個詞語

佢已經病到好重啦
成日以為人有 其實自己中左招都唔知咩事
你睇下佢講d野 邊句係有point 全部9up當呼吸 搵個証據出黎俾我服下都話姐

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 18:31 發表

繼續回post死唔斷氣果個好似係你
另外你提到9up當呼吸 果個人都好似係你
講真果句 你自己睇返自己既回覆 冇point加思想幼稚
當人地認真討論你就挑起事端
咁請問下你 你開post既目的係咩?
唔通真係之前既人所講 呃po ...

呃post換元寶
你覺開post就一定有元寶
呢d係由gm 決定
不如你指出我邊d 無point

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 19:54 發表

首先..我冇留意到開post有元寶既樣野
另外..你應該將呢番說話問下話你果個人
你講野有冇point呢樣野見人見志
你覺得自己有 人地覺得你冇 根本兩樣野黎
你覺得有唔一定有 人地覺得你冇都唔一定冇
冇咩需要係呢樣野爭 ...

你話無留意 我就唔知啦
但邊個話我留意到有好文章呢樣野係度咩開post呃完寶?_?
你離左題好耐啦

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 21:23 發表

信不信由你 事實擺在眼前
你冇留意?哈 見到之前果位玩家既發言 我上左去睇
我見到你係十月份定十一月份得獎玩家之一 你會唔知?
唔好扮傻喇
我離左題好耐??
唔知邊個唔夠人講話人老母呢..可^^?
你俾心機回覆啦 其實 ...

我完全唔知自己得左獎
信不信由你 事實擺在眼前:0)
無品自私?_?我唔覺wo
入game問下人係咪無品自私囉z_z