AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 我最型
打印 上一主題 下一主題

[分享] 原來唔食都升到LV :) [複製鏈接]

EXP
39 點
樓主
樓主你真係搞笑
一日消500張藍卷 有兩個問題
問題一:時間上問題(樓主你雙失??咁多時間?)有冇咁多戰友陪你一日消五百張?雙失大聯盟?你有人陪人地一定有?
問題二:你話一張藍卷萬幾兩萬張??我行左咁耐天羽都冇見過囉 搞笑
另外打王 根本就高lv玩晒 你地幾個百幾lv係到狂食王汁裝賣俾新手
新手就要用HKD買點同你地收 我地新手養你地?
唔好同我講你地岩岩玩果陣都係咁 天羽果陣幾多人 而家幾多人 新手玩幾日唔見左人
多數人而家都係靠單練同解任升
最後:樓主唔好一味靠自己感覺講d不知所謂既廢話黎晒時間啦!多謝
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
39 點
哈哈~樓主你講野真係有小小可笑
藍卷1m~2m 你自己行下天羽城望下有幾多人放銀野先講啦
雙失唔可以打機??對唔住我冇咁講過 請你唔好誤會我既意思
我係話我地要返工返學既人冇你地雙失咁多時間打機姐 haha
講到掛機 你地打王放野係用元計 小數係銀計 你地賣件野最小都有40元掛
40元用內掛可以掛40粒鍾 梗係唔駛望住部機啦
用A餐掛 冇自動汁野 冇自動食水 冇自動開卷 你玩咁耐冇可能唔知掛@@?
對40lv以下既玩家梗係冇咩問題 40lv以上打怪出左40任卷 人不在既時候 白白冇左30元
另外你提到我係d玩一日就100lv既人?對唔住我唔覺得天羽100lv好勁囉 根本係玩裝
最後請你回覆既時候多d企係人地立場思考完先再回啦

EXP
39 點
哈哈..你話你收岩岩收左我就要信你??我咪好唔得閒??
你話升lv有好多方法??離不開咪又係解任打怪裝換經 乜你有其他方法架@@"?
10lv6品裝同你100lv5品裝打??唔見你整10lv6品^^??得過講字有咩用=.=?
呢隻game唔係玩裝??唔見你空裝打王既??你講野真係...一路睇一路笑你白痴..哈哈
game人多物價梗係平 人少物價梗係貴 咁既打機基本智識你都唔明 都唔明你點做雙失~"~

EXP
39 點
唉..唔夠人講就係到人身攻擊 同你玩下囉
首先研究下你個名既由來先 改得呢d名既人多數都係果d啦~電車男~
本身自己個樣唔得 係game咪改埋d咁既名慰藉下自己心靈既空虛囉
你成身裝都唔駛100元??咁梗係啦 大家唔好諗錯 唔係你勁
係你呢d雙失既青年冇錢玩咋..咪唯有日日係屋企日煲爛煲囉
睇黎你捱得好辛苦喎..你套裝 我諗賣出去都有一千蚊既(PS:好似俾多你tim喇)
真係唔明社會點解要養埋你d呢蛀米大蟲..哈哈
從你回覆我既字裡行間睇得出你係d智識唔高 文化水平極低既人..真係回你都晒氣

EXP
39 點
原來你日日係屋企煲都煲唔到套裝出黎架??
咁你玩黎做咩=_=?白吃?雙失仔=]

EXP
39 點
對唔住 我一日玩得果2~3粒鍾 好難用個煲字
我都想好似你呢d雙失仔咁..日日係電腦面前白吃^^"日日玩十幾粒鍾為左件幾十蚊既虛寶^^

EXP
39 點
原帖由 乂紫陵 於 2009-11-29 23:00 發表
仲好講~次次星期5都係你同ay一組

人証??大家有眼見 好心你唔好諗埋d垃圾方法當幫到人先得架
今日星期日 希望你消到1000張藍卷啦..
噢..唔係..你個雙失仔日日都當星期日架啵 哈哈
咁醒消夠一萬張啦
可惜天羽個排行榜冇煲機達人 如果唔係你實拎第一:time:

EXP
39 點
哎唷 吹到自己好有錢咯 咪俾你係game過下有錢人引囉 冇咩所謂既
你日煲夜煲成果黎架嘛 值得既
唔好意思..之前打既言論好似拉埋果位咩股既人落水 改一改先

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-11-30 01:01 發表
係咪有錢心照啦
打機都無錢 我唔敢想像你真人有錢得去邊?
人地打機 勁唔勁得過條女有咩關係?_?
你打機打到咁廢 仲打黎做咩?_?

你又知我冇錢= =?
話人妄想 我諗你而家都唔係好得我好多囉 你講野真係好矛盾架
話你文化水平低真係冇講錯
我剩係知d雙失仔剩係識問老豆老母拎錢咋啵
而且仲要拎黎打機/口\真係登你老豆老母心酸
你又知我廢- -??我剩係見到你d裝好雞囉..唔怪得唔駛100元
九成九team人打王係汁寶多過打既人囉=.="
另外我想問下 呢隻game沖裝要用好多錢咩?
講真丫..呢隻game沖裝以經好容易 8格放1粒 仲要可以放3粒配料
你咁都要用好多錢 真係冇乜野好講囉^^
我諗你真係未玩過d幾千幾千拎出黎玩果d game
真係果句啦 雙失玩到你咁廢 真係笑死人

EXP
39 點
原帖由 023023 於 2009-11-30 18:42 發表
最型,如果你真係想認真討論,而人地又惡言相向的話你都應該好d禮貌應人啦,人地鬧你你又鬧番人,咁點認真討論?就係因為咁你搞到成個板都係黎d post

抱歉..如果有麻煩到大家的話 對不起
講真..如果佢既諗法幫到大家既 點解冇人支持佢既意見呢

EXP
39 點
原帖由 023023 於 2009-11-30 19:21 發表

老實講,佢開親post一見人地提出意見就不停駁人..想平心靜氣都難
岩岩係上發現原來有個每月好文章計劃可以比佢賺到元寶,唔知黎個係咪就係佢不停開post討論o既原因呢?如果係的話佢就真係高招!開post引人發生罵戰,講多 ...

原來係咁..真係高明..果然局外人心水清
本人冇意呃post不停回覆
只係睇見一啲不知所謂既建議動火姐

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-11-30 23:37 發表

佢乞e 黎
無料扮四條 成日幻想以為自己好勁 又唔敢入game打場
佢唔知自己係度打緊機:Q
佢老母晚晚搵客賺錢都唔俾佢 好慘呀:'(

又係到玩人身攻擊 節省下啦 似你日煲夜煲咩 要24小時睇埋你d垃圾回覆??
乞衣??對唔住囉..我可時問過人拎裝拎寶??
點似得你丫 日痴夜痴 同人扮fd博拎埋d 幾蚊雞既虛寶咩
唔好笑死人啦 真係...外間人以為雙失玩online有幾勁有幾癲
見到你..簡直笑爆咀啦
低水準冇文化盲字都唔識多隻 唔夠人講就開口埋口老母前老母後
你九年免費教育讀屎片架??剩係學識講人老母 高水準小小啦
唉..真係隻隻game都係有傻仔 唔夠人講就搵人打
我地呢d有正當職業 邊有咁多時間同你癲丫
日日係屋企24小時做蛀米大蟲 你係得架喇
另外果位不予置評 我都冇意撩事鬥非
唔關事果d人我係唔會回覆 自己笠水吧啦

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-12-1 01:09 發表

你一直話我係雙失 無錢 你又搵唔出証據?_?
你慢慢9up下直到你搵到証據先啦下

而家你玩緊天羽呀 我理得你正當職業定乞e
你一係就黎打嬴我 一係就收陣皮啦Z_Z
黎黎去去都果幾句 無D新意思 好傻仔呀你
打機 玩到你 ...

唉..都話你講野矛盾架啦
開頭又自認自己雙失 而家又唔認
講真果句丫 睇見你回覆 中文水平真係有返咁上下..."低"
剩係識講詞語過濾,藏頭露尾八個大字
你仲識d咩詞語?
最後...連人地都睇到唔順超要出句聲 反省下啦
剩係識叫d露股神人幫你 唉..多朋友極有限
拜託你唔好再妄想喇 日日呢埋係屋企扮有錢
打機勁有飯食??(Ps:你打到咁廢.屎都可能有得食既)
仲有唔好以為我開分身串你/口\
你知你架啦 你妄想症有幾嚴重
一時又幻想人地老母做雞 一時又幻想人地廢
其實你係咪做得宅男耐谷精上腦丫定係精神錯亂呀?定思覺失調?
你講出黎我唔會笑你架 仲唔會再串你tim
睇下你自己既回覆..串多你兩句就老母前老母後 你都係你.老母生架 積下口德啦
我冇錢玩-.-"你覺得天羽d野好值錢??哈哈
出一皮野我驚天羽最勁果個都爭住放
唔夠人講就要打粗口 真係高文化高水準既雙失青年
不如你留低電話地址 我幫你搵個社工幫下你搵工 而你咁既人品我驚6000蚊一個月都冇=.=

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-12-1 20:31 發表

講野一舊舊咁 9唔搭7
開頭又自認自己雙失  

講野一舊舊 九唔搭7? 九梗係唔搭七啦
九係搭八同十架嘛
話我講野一舊舊 係你智商低睇唔明姐
串你簡直係一種娛樂 見到你咁嬲我真係覺得好好笑
你問我拎証據??咁我想請問返你
你何時見到我老母企街拉客
唔敢同你打??我覺得冇咩需要囉 我唔會好似你咁
打機羸輸一兩場好似得到所有野咁..真係天真加無知
我擺到明就係明串你一個..唔鋸??咪一路回覆我囉 我冇咩所謂
我得閒見到喇喎..咪回下你囉 幾分鍾時間我又唔係俾唔起
雖然..我得閒既時間小過你呢d日日呢埋係屋企打機既雙失仔
不過我都會好用心咁回你每一句廢話..哈哈
我以經分開晒黎打 黎就你架喇 畢竟你智商低 不過我唔介意
咁都睇唔明既話我建議你由幼稚園讀起
仲有仲有..用多d詞語啦..我諗幫到你個半殘廢既腦既:lol

EXP
39 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 22:52 發表

係呀為了支持lethe駿而開...
樓主不要以為是同一人.....世界好大架.....上agames的唔係得一兩人...
唔好見係新acc就以為人地開分身先得架..

不如自以為事... ...

多謝呢位路見不平既玩家既認同
所以話佢有思覺失調 小小精神錯亂..有其他人回佢 佢就係到老屈人話係同一個人
得罪講句...樓主你憑咩可以令到人地開ac串你丫
憑你夠kai夠白痴?我承認呢兩樣都唔夠你黎
呢個網址係一個交流平台 屬於每一位有玩/冇玩天羽既玩家
當然人地都可以有權利發言
自問本人打唔出以上朋友既精彩回覆
反省下啦屈post達人
十個post九個都不知所謂

EXP
39 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 23:53 發表

thx你的讚賞, 都係有果句講果句..
佢以為個個都好似佢咁得閒...去開幾廿個post or acc or 分身acc去話自己型..冇錯..係人地錯..係人地衰....
心水清的人..一睇...都知咩野事... ...

平心而論 返工返學既玩家
解完基本上既任(唔計vip)
再爆500張卷 需要幾耐時間?
根本就冇咩可能 除左有長期戰友 如果唔係真係玩到不眠不休
遊戲只係娛樂唔係職業 (Ps:雖然有小部份人係當遊戲係職業 打野賣HKD)
但我承認..消卷真係會幫助到 但係普通咁計
消卷一係唔消 一消就消藍卷 因為藍卷的確比普通卷多好多經
就算當1m~2m一張 新手根本係冇足夠既本錢去買
樓主話罰企有錢 專任有錢 但係又有幾多??
新手只好求神跌d值錢野黎賣 但係汁到值錢野又有幾多機率??
唔可以擔保日日都打到 長遠黎計根本唔係上策
新手要係天羽生存..最快捷既方法就係買點
係..我承認..要勁就一定要付出 但係往往付出同收獲都唔係正比
所以最後..我覺得開呢個post黎討論根本冇意思 係冇真正既答案幫到新手

EXP
39 點
原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 00:47 發表

係架..e個post開的目的都係幫人解決..只係呃元寶..扮好人...順手講下風涼話..

另外補充一點
罰企唔係日日有 專任唔開vip只係得10次
專任10次有幾多錢 大家心裡有數
想有30次做就要買vip或者用35m買衝衝風
再者..如果買衝衝風..我不如買vip 每rd多50%經 有10次原地復活唔扣經
講到尾 離唔開一個錢字
新手根本連對隻game點玩都未知就要俾錢
真係願者上釣咩~_~

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-12-2 18:02 發表

佢已經病到好重啦
成日以為人有 其實自己中左招都唔知咩事
你睇下佢講d野 邊句係有point 全部9up當呼吸 搵個証據出黎俾我服下都話姐

繼續回post死唔斷氣果個好似係你
另外你提到9up當呼吸 果個人都好似係你
講真果句 你自己睇返自己既回覆 冇point加思想幼稚
當人地認真討論你就挑起事端
咁請問下你 你開post既目的係咩?
唔通真係之前既人所講 呃post換元寶?
你所做所為 大家心中有所答案
無謂再砌詞狡辯

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-12-2 18:52 發表

呃post換元寶
你覺開post就一定有元寶
呢d係由gm 決定
不如你指出我邊d 無point

首先..我冇留意到開post有元寶既樣野
另外..你應該將呢番說話問下話你果個人
你講野有冇point呢樣野見人見志
你覺得自己有 人地覺得你冇 根本兩樣野黎
你覺得有唔一定有 人地覺得你冇都唔一定冇
冇咩需要係呢樣野爭辯落去
仲有..你覺唔覺得自己愈黎愈離題
我同另外果位發言人以經對你所講既建議有所回應
你開得呢個post既目的就係要解決呢個問題
而唔係堅持己見 一錯再錯 停滯不前
無論咩人開咩post都有反對者
點解要執著係人地既回覆上面??
你花咁多心機回我地 點解唔用呢個時間去改進??

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-12-2 21:09 發表

你話無留意 我就唔知啦
但邊個話我留意到有好文章呢樣野係度咩開post呃完寶?_?
你離左題好耐啦

信不信由你 事實擺在眼前
你冇留意?哈 見到之前果位玩家既發言 我上左去睇
我見到你係十月份定十一月份得獎玩家之一 你會唔知?
唔好扮傻喇
我離左題好耐??
唔知邊個唔夠人講話人老母呢..可^^?
你俾心機回覆啦 其實我一早唔多想理你
一個無品加自私既人 根本就冇需要花咁多時間同你去討論
但係見你愈黎愈嬲直到爆粗 我就愈黎愈覺得好玩 所以同你玩陣咁姐