AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 10414|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[分享] Sang生 - 好文章-玩家心情文章 [複製鏈接]

EXP
12 點
樓主
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-15 11:47 發表
你地參加就有80本10萬經書+5戰績喇~嘈乜Q~
呃post...

你明唔明呀 宜家唔係在乎個一千幾百萬經 而係長期比一個部長霸 ;如果全部人迫晒入你個個部 玩黎仲有咩意思競爭樂趣?可能你會講 so what?你地可以唔玩架咁樣樣。我想講繼續咁落去 只會淨返你地自己玩,到時你地又覺得意思全無。你企係人地個立場諗下 你就會知咁開個城戰 得一個部玩 會幾冇癮。

非常同意樓主講既野!!!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
12 點
我地霸住個城戰好過你班傻仔唔夠人打就係世頻講粗口鬧人丫.....
<---你地班傻仔唔夠人打<-你地講d咁挑釁性嘅字眼,人地條氣梗係唔順啦 出言話人首先自我檢討下自己既言詞係咪令人產生刺激性先 ok?

EXP
12 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-15 13:15 發表
我挑釁得起 你唔順氣咪黎郁我嚕~

笑...討論緊個問題 突然又叫人去郁你.你話人傻仔 我諗你都係一個實實在在既傻仔
前言不對後語,你唔係連講野嘅組織能力都冇埋係嘛?

EXP
12 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-15 13:38 發表
你都識講係討論緊個TOPIC...咁你又講講下講左[挑釁性字眼]?我諗冇左講野既組織能力係你嚕;P加上講野係唔駛組織既...組織係用個腦咖;P

我完全冇離過題 麻煩你用對眼由頭睇多次 你咁講我咁答 ok?我諗你真係講野..就連用詞都冇組織過
你係咪一腦兩用?組織+講野都係用個腦?咁你真係神人

EXP
12 點
[quote]原帖由 wongkingwai 於 2009-12-21 18:52 發表
你講野呢...唔該組織一下...
執人口水尾 ->加上講野係唔駛組織既...組織係用個腦咖;P  <-你唔係話講野唔使組織 係用個腦架咩?
點解你又叫人講野組織一下先呀?咁咪即係推翻自己?[以子之矛,擊子之盾]呀? 真係比你笑死:lol

EXP
12 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-25 09:28 發表
我係叫佢用個腦組織一下佢講既野,都話左要有批判性思考,用個腦諗下先好講野,~同埋你呢,話我執人口水尾,你自己唔係咩?[以子之矛,擊子之盾]學我講番E句,同埋你話我執人口水尾個句呢,係我自己講出黎咖=.=唔好弱智丫唔該 ...

sorry!我完全睇唔到邊隻字邊個詞你係叫人用腦組織左先講野囉:lol [以子之矛,擊子之盾]?<--呢句既典故係出至於你口?:funk: 嘩 咁你咪好勁 如果係既話我認我執你口水尾:bowdown:( 加上講野係唔駛組織既...組織係用個腦咖)<-我諗你唔會唔記得你講過lee句架可?原來你都仲識講野係用把口.組織思考係用個腦。所以呢你就唔好話人:(你講野呢...唔該組織一下) 連你自己都係[以子之矛,擊子之盾],簡單黎講係 自相矛盾,說話前後抵觸,咁叫唔叫理據?[以子之矛,擊子之盾]<-呢句明係潤你,你當好有成功感出至你口;P 咩野叫做(搭傘),成個人坐係把傘度係個天飛落黎呀?:lol 你知唔知中國文字一字多義?分分鐘用錯一個字會令人好大誤會架;P 應該係(搭訕)先岩 你下次唔識黎問我。香港係有言論自由 我鐘意講咩都得啦 你可以唔理架:lol