AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 南北杏
打印 上一主題 下一主題

[分享] 呢隻game所玩既人有?這是一篇給GM &玩家的文章!(比較長 但請耐心看) [複製鏈接]

EXP
173 點
樓主
哎..樓主你果然未玩過比武場活動, 仲未了解裝強係天羽係幾咁重要

部落伐鳥任, 只要你裝強夠頂, 每日打兩次的經驗值及寶係你安守本份地燒足成日卷都得唔到的
115王, 小圈子式活動, 自己人名的快殺吧, 所有的他們都包起了.  高攻才是王道, 你能搶走嗎?
星期五那個王者什麼什麼, 專為"最強"的部落而設的, 強的愈來愈強, 無能者永遠都係失敗的在一旁燒卷
落日城戰, 人家所說的"人以群分", 精英中的精英, 唔同部的都別哂心機吧
星期日團隊比武, 團結的一群精英, 分開組分身拉低全隊平均等級, 讓人家越級挑戰都別讓我們輸啊..比武是我們包辦的.最後四強都係同一個部, 名副其實最強對最強:白目vs白目
自私既人永遠唔會認自私, 個堆人走埋一齊叫作"夢幻旋律"..有你玩冇人玩, 最後淨低佢地全部一齊上哂150玩到如日中天, 永遠只有佢地開心, 唔需要亦冇必要理其他人.  最後, 天羽=夢幻旋律, 是單機game來的

星期六至日都是hkd戰士無限優待日..這就是天羽的敗筆

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
173 點
提伐鳥任只係想講佢對裝備須求好大, 打得贏的不是很多, 有些人會用低價速銷既手段賣出寶物, 為的當然是趁沒多人打到前賺錢吧
115王佢地可以話係"唯我獨尊", 有人做打有人搶名, 團隊精神係有, 但會唔會有點獨食? 你能唔能夠講出有能打甩佢地裝既人有幾多個?
落日城應該係比所有人參與吧, 一個部落獨大唔係一件好事, 天羽不應該實行一皇政策喔
最強實力榜十個有七個都是了, 其中有一個ac而家唔知算係邊個
加入佢地應該會吧, 睇起來好團結, 但小心獨食難肥

EXP
173 點
而家已經唔再係你地係岩定錯既問題,而係你地影響到其他人以及成個ser既人流.成日以為有付出過就可以唔洗理其他人感受,根本就係歪理.不過算啦,你地有心改既一早改左,而家講落去都係變成罵戰.你慢慢沉醉係自己既個人世界入面啦,祝你玩得如日中天

EXP
173 點
就好似你去買左枝煙,係部lift入面食,外面既人想搭lift上去,而你就叫佢去行樓梯