AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: lululu
打印 上一主題 下一主題

技書一問  關閉 [複製鏈接]

EXP
96 點
樓主
其實技書係邊度打......?
有人話台灣官網有得睇,但我又找不到....
有冇人知打乜怪出.........????
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
96 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-9-25 18:09 發表
72技書:不戮迷魂蝶王(72lv王,係不戮堡)
73技書:風鳴古峽的怪物掉落祕傳箱一式抽,或者打風鳴密道二層怪物
74技書:遠古奔土王(風鳴古峽隻王,74lv)
75技書:祕傳箱二式(終天道一層怪物掉落),或者打風鳴密道三層或以上怪 ...

thx lam lam:) :)

其實台灣官網有有得睇...??

EXP
96 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2008-9-25 19:53 發表
可能LAM,鬼,星....會SO下我=-=
晴晴...大月...就可能難D了...>"<
段天

牡丹....我就來75lv....約埋我...好嗎....??

另外我想問+5體石邊度打......???

EXP
96 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-9-26 16:30 發表

5緊要..隻虫后又5會走左去..
慢慢先打都未遲..反正7x lv都未必夠打...
同埋又要有人引開埋虫...好麻煩

我想問+5敏石邊度打......???