AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: dingdong
打印 上一主題 下一主題

伺服器清嵐及加洛的玩家,你們支持這兩個服合併嗎? [複製鏈接]

EXP
33 點
樓主
syy4syy4 發表於 2011-12-1 21:00
由頭到尾一句講曬 夢想有得開包根本就係hkd坐大 本身已經有缺陷 唔係你話合左ser人流就會多

炫火awen你地 ...

其實我睇唔到你重點係邊 比較覺得你似係到講故 其實你講敗點係開包關合ser咩事?唔好話人地唔用腦 因為睇落 你比較似揾一啲同主題關係不大既係禁扯開話題語言障礙 。合ser會吸引人流既機率一定多過現況,邊個想玩一隻成日都冇人既線上遊戲。合ser你話會流失人流,借問一句 唔合啲人同你玩單機?仲每個月俾果一百大元?加洛同清人流本身就小,就玩家來睇 邊個玩隻online係想玩到好似單機 唔好將你代入大家。仲有你估啲hkd整勁係想打你呢啲一個月一百大元既高貴人仕。

syy4syy4  淨係一味叫合合 合完人就多了,咁之後呢??你解決左問題??一個月一百有咩問題??你知唔知好多game既實力都係用時間換返黎 而唔係你呢d追求一步登天換到  發表於 2011-12-2 15:46:52
syy4syy4  關係不大定係你根本睇唔清現況 你應該可以自己思考下4個服人流流失得咁勁係因為乜野 唔好同我講要讀書返工d廢話啦 打緊機既有幾多係唔使返工讀書   發表於 2011-12-2 15:44:39
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
33 點
syy4syy4 發表於 2011-12-1 21:00
由頭到尾一句講曬 夢想有得開包根本就係hkd坐大 本身已經有缺陷 唔係你話合左ser人流就會多

炫火awen你地 ...

你咪又係想講抽包hkd先令人流流失 唔好係咁扯啲冇謂話題 免費game本來就係咁 個機制係咁 根本唔關開包事 佢可以將包啲野擺晒係商城到 咁同其他免費game一樣 仲有流失既人流唔係好多好似你咁 付出小小又想獲得更多 好多人因為本身廣告不足令到冇人知有呢隻game而導致小人所以走 依家合ser就係要令到ser保持一家人流 才可以吸引其他人流 如果個個ser分散人流 而本來人流就唔多既夢想點吸引人流

EXP
33 點
syy4syy4 發表於 2011-12-2 15:34
乜有免費game係可以用現金換經驗??請舉大量例子唔該
大把免費game既商城都係提供一d時裝  可以同提供經 ...

其實你係唔係又未睇明個主題就9搭, 個重點開包 開包啲人係為左經?睇來你真係好天真 成日將個問題放係啲小部分

syy4syy4  我有朋友就係升到115都係靠開包 你吹咩?你咁唔天真係因為你未試過用幾皮野玩落隻game度?你試過你就有資格理解咩叫hkd唔係用幾千蚊就叫hkd囉,程度 ok?  發表於 2011-12-6 10:50:26