AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5582|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 迷裝分武真的不能存在?   [複製鏈接]

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

樓主

成日話迷屈機
但你地有冇諗過係冇轉生冇藥水情況下可以出到幾勁
唔好睇快ser d人精到5x就以為係收費ser都出現精5x啦
你地有冇玩過幸商架?有玩過就唔會咁諗啦
講真當你1隻200lv幸人(調盡)同1隻100lv幸人(調盡)既情況下比較
200lv幸人只係比100lv幸人精多4~5屬
人地用幾多心機升100~200啊你知唔知要幾耐,要幾多娃棒
係咪抵人地精多你4~5屬先!係4~5屬渣 唔係40~50屬差距啊
唔信你地自己計下數啦

就算當你升到200lv(調盡)用龍心都只係精30到
記住係用龍心,升200挖磨唔洗時間?冇1年升到?有超p?有p娃?
但你用200lv防具合屬穩都出27~33!仲勁過精煉裝
唔信你地搵d高lv防具係快ser試

就算你地話:邊可能咁易升高lv工技做高lv防具
就算去威奇打果d合屬穩都有接近1x
但以1個低lv幸商都係精呢個數左右(仲要用高lv石)
不如你地睇下官方裝 75夢加2x
幸商200lv同用龍心精出黎只係比官方裝高dd

分武真係屈機?
不如你地用1隻6x闇技+1枝60真杖+300闇智寵去威奇同1隻老板渣60真算(冇分)300力寵睇下邊個秒先
有迷就代表做出黎既算會好高傷?睇快s出3千傷算咁勁 收費ser都會有?
以1個升得靚既幸商比盡你升到150,做130lv算都出勁唔過d官方算(仲要冶到160金 磨到約書 要升幾耐)
不如你地自己係快ser搵隻60分真算用隻400力左右(冇開水雞精湯,當佢只出到汽水)睇下你打水木痛唔痛苦(你話200精算100卡技就冇野好講,但以1隻100精算40卡技黎講,睇你點打)
有做開武器會好清楚

要改既地方真係只有魔c 招合體miss係攻城都扣1
全部職改成miss都扣1呢方面就會好d
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

himkentim 發表於 2013-1-10 17:34
前人種樹,後人乘涼
相信各位如果有玩過迷都知係可以加血嫁啦(普通人精都可以有加血),
一件加300血,8件就2 ...

你話:不過80lv加多成30x8=240敏就好似有o的問題囉.v.
唔好拎30x8呢個數去比較ok?
呢個數係人物200lv調盡加用龍心
你估一開ser就升到200?
以1個正常數值去比較啦
升100都起碼幾個月時間啦
100都只係精到約15左右(用血卵石)
咁我想問你升1隻人出黎仲廢過官方裝 有幾大影響先?