AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

《童話》批評/建議隨您講   [複製鏈接]

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章

樓主
金銀城隻討伐大隊長出黎都唔知做乜 根本唔夠時間打 同打次元怪咁無分別
呢啲副本王唔應該出到好似次元咁 根本好難打得入
15分鐘可以挑戰4個魔王。
禮品係好似好吸引 但可以成功挑戰既人大約係0.05%
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章

加多一個類似"遺跡23F"既地方/塔
但怪獸既能力/LV比23F提高;
一黎可以係個新MAP到升LV; 順便打埋王

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-4 20:24
係咪你隻寵同算唔夠勁咋?
收定多D湯同3XXX傷算啦

有邊個打到呀?_? 咪【詞語過濾】戇【詞語過濾】啦傻西

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 17:13
你咁廢,點會打到
打粗口都唔識打
收下皮啦傻仔

秒到次元細怪都廢 咁你咪好【詞語過濾】勁定你未試過打到第4隻王呀

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 17:13
你咁廢,點會打到
打粗口都唔識打
收下皮啦傻仔

人身攻擊話我廢 我好唔開心呀

咁點計先

強烈要求永久封鎖- 童之重案 個戶口

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 19:25
咁精到41唔知算唔算廢

精到41好叻咩,只係代表你高幸
入返正題講建議啦
修改金板隻王啦 普通人根本打唔到 (除左精41之外果個人)

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 22:16
咁打次元小怪又好叻咩?
咁你有無我咁高幸精到41?
打唔到金板王咪收多D湯囉

首先, 秒到小怪並不代表叻。同你精得41一樣 唔代表d咩
精到41代表你高傷咩? 根本唔成立; 好心你唔好自hi啦
你話比我知邊個打到金板王吧如果金板王出黎唔係比大眾人打到 而比咁小數人打到 咁出黎把hi咩
此討論貼子是為大眾而設 而不是小圈子為單一群人而作左改善
因此, 你應該返屋企食賓周啦

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 22:51
你唔比人地依家努力緊,升高D力寵?
金板王放係度又影響到你?
同埋呢,你精41比我睇

人地努力緊 仲係仲未升到 當大部份人未打到既時候 咁咪姐係需要調整囉
我話要整調姐 都唔知你有咩好嘈
btw, 前面有人話次元從來無野講 叫佢調整 GM都話接納
而我話要調整隻金板王 你就咁大反應 WTF精41又點 50精裝都黎緊
(同埋我從來無話過你廢, 你唔洗多次強調精41巧威威)
btw, 睇你個樣都未打到入四王

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 22:55
我覺得你講野好KAI者,
咪發表下意見
好不爽?

精唔到 但我有錢買到 洗鬼咁粗重要自己精其實你不用葡萄我 我明白的

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 22:46
你覺得你自己秒到小怪好似好叻,似你自HI多D喎
你有12M傷,代唔代表你有13XX幸?更加唔成立 ...

e家講緊傷 你講咩幸姐 九唔搭八12萬傷又好 1300幸又好 加埋一齊咪又係唔夠打, 返屋企訓啦seven

15xx力我覺得足夠又關你何事 你鐘意咪升隻2300力
人地秒到冰2咁咪恭喜哂
同埋我無怨過咩秒唔到,打唔到 (只係反映根本無人打到 , 4王技太sm (睇你個死樣未打過)
金板隻王出黎唔係比人打 , 唔通專係拎黎比d無聊人拎黎飛人?
btw,你咁鐘意睇 你咪睇飽佢囉 咁多嗲做咩
我都唔明點解你為反而反 (咁專制返去做共產黨啦 一黨專政啦)

你已經越黎越離題 而且不在討論內容之耐, 我都唔再回你關於我本人的事了。
我鐘意點玩有我既玩法, 多謝你既關心

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 23:05
叫你買隻3XXX傷算,升隻勁寵
你就爆粗鬧我啦
你咪更加9唔搭8

3xxx算 你快啲整幾隻出黎賣吧 反正你幸高 遲下4000傷算也不成問題吧
大不了 我等你吧
請留下你的名字

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 23:09
你夠唔夠$買牙?
一陣唔夠$,我驚你又講價咋

我不嬲買算只同游墨買 未知幾時同邊個講過價
錢不成問題 [雖然我不用hkd玩 , 但如果你有3xxx傷算 我實買童錢支持你]
你留底你個名啦 你有算果時我搵你。

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 23:16
哦,
咁你慢慢等我啦
我依家先1LV開始升算

好呀 你整到我實買

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

幻乂魂 發表於 2012-6-6 23:17
e+講緊隻金版王..
你就轉移話題
係咪e+發覺好似某位樓主咁

其實叫GM改下佢都好囉
如果挑戰成功 個禮品又會升一級

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

童之重案 發表於 2012-6-6 23:45
你又話支持DEL?
乜你講一套做一套既

幾時話支持DEL 叫佢調整only; 都唔知你點睇野 咁鐘意選擇性黎睇

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

職業:大老闆
技能名:金錢卡攻擊
調整原因:因為有高命中,高傷害的算盤加成下,變了很強,而且幻獸的閃避率並不高,基本上加全敏的大老闆每一下的白金卡攻擊都會全中
調整建議:不知道

你不如親身試下用一隻30卡技拎分闊改/千命算又好,去打下水木 就知命中唔係你想像中咁高畢竟白金每下都要掉兩千蚊一下 100mp ; 雖然話有收集技(不過買樂用都有架啦)但打唔到寶 唔帶升嘅都有d難回本

講起收集技
如果其他旅人系職 只要買件樂 洗到有 收集技 ; 升緊果時用- 都可以有商人收集效果。

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

奶白朱古力 發表於 2012-6-12 12:37
你唔升隻61暗技 闇術師?
你玩完61技暗,你就會明咩叫"高命中"
sorry 我有隻30卡技商,秒到水木,高命中過我隻 ...

商人又有高傷高命算又有高力寵, 魔獸使又有高傷命鞭又有高力寵又有高命中寵
要修改 商人每一級卡技+100傷好了, 調較卡技對命中,傷害的影響性

精算改為每一級+50傷好了(咁容易升)

應該修改 魔獸使(獸神沖擊)點解咁易打咁高傷 命中又比闇術高(我真係好嬲)獸神80LV 50鞭技就可以學到, 咁容易又可以秒埋冰2 (用幾千蚊就得) 咁應該改廢佢, 調較傷害輸出
鞭法改為每一級+50傷好了(咁容易升)

相反,暗技61技咁難升 應該改到闇術最強便可以了
黑洞改敏,傷是有需要的(應該乘2倍敏 傷害好似拳戰咁 100LV怪以上*1.5-2倍傷
唔改既話,根本唔公平! 闇使點玩PK戰,點秒冰2,點掛寶升LV?

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

雙經應該修改時間為全日就岩 12-3,6-9果段果間都唔知做咩