AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: dingdong
打印 上一主題 下一主題

伺服器清嵐及加洛的玩家,你們支持這兩個服合併嗎? [複製鏈接]

EXP
179 點
樓主
合啦,最多咪補經補神武,老實講,清嵐ser無咩動力掉錢落去了
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
179 點
小楓★唯 發表於 2011-10-21 06:55
慳d啦 我有幾皮港紙我晨早掉左啦 125再廢同110打都唔會輸掛
加ser得2個115 8個110
清ser淨係計125都14個 ...

天界我120果時贏過140,咁可能果時佢除裝讓我吧

EXP
179 點
小楓★唯 發表於 2011-10-21 12:35
你連140都贏到甘合左ser更加唔洗打啦^.^

即係你驚合SER 果時唔夠人打JA 嘛:P早講呀嘛

EXP
179 點
係合就快D 合啦-.- 而家好似無晒聲氣咁
作為一個清SER 玩家=.= 玩到而家無咩人
ONLINE GAME 玩到好似單機版咁
真係就快無咩心機再繼續玩落去

EXP
179 點
Awen 發表於 2011-11-15 01:23
你傻架 人地hkd關唔關你事先 你有你玩佢有佢玩 唔係人地買點都要你批准掛
補經補神武比你地就話可以姐 趺lv ...

算啦, 我諗佢真係傻架 跌LV俾你UP 得出都算
跌修都UP 得出真係KAI 上腦
仲要賴人地HKD 所以D人唔玩
隻GAME 無人HKD ...代理果D 食屎呀?
你估真係出隻免費GAME 俾你任玩,專登買埋個SER 俾你免費玩?日行一善咩你估家陣

syy4syy4  上限115突然之間有班更高lv既人起度 爆左修又可以突然之間上限又多左10 得你地呢班想合ser既正常人諗得出 想又再整走一個ser既人??合你條毛咩  發表於 2011-11-25 09:16:02

EXP
179 點
syy4syy4 發表於 2011-11-25 09:36
hkd都有好多個程度 你3個肯定係到發燒既程度囉 我都有玩清ser   燒完幾萬蚊想人地追你lv追你修?
...

我發現你真係好搞笑,你講得無錯架,一個人每人用100可能維持到個ser 但係限人多先係咁諗,你覺得而家好多人玩?得個幾十個人,一人一百,gm份糧都唔夠俾啦,仲有其他開支呢,家陣開源條路唔得咪節流合ser都好正常呀,仲有你話人地做生意有賺有蝕,家陣人地蝕咪諗計節流合ser ,減少損失,但係你又係到嘈嘈共,人地係公司唔係慈善機構呀

最後,係你一開始自己針對hkd先,話人地hkd搞到其他人唔玩,但你而家又話唔係只針對hkd ,好心你自己拉前幾頁睇下你up過d 咩啦,國戰。幫戰如果你人多,一定贏hkd 果邊,清ser 南國打天寧國已經係例子啦,你應該怪係怪果d 轉國既人 or 中途放棄唔玩搞到人少既事,唔係班hkd lo

syy4syy4  我係講緊hkd問題好似由頭到尾都冇阻止佢合ser wor 仲有依加係佢明合丫 定你想佢合啊?? 乜呢個係官方post咩?你點解可以知間公司點諗既?  發表於 2011-12-1 20:32:49
syy4syy4  我話唔係只針對 係等於唔針對??矛盾在那啊???  發表於 2011-12-1 20:19:51

EXP
179 點
syy4syy4 發表於 2011-11-30 09:32
所以你見到天寧ser好多人了??你自己講既野都係間接支持緊我說法你仲有咩好講????
你咁大反應係因為你就係 ...

算啦,我都唔想同你爭執落去,只係覺得你講咁多野,重頭到尾都係因為驚合ser 追唔到,而你所講因為hkd 要逼走人,搞到人轉ser,我就真係唔認同,只覺得有堆人走就係因為好似你咁,有果種少少付出就想稱覇全ser既思想,而你問人覺得天寧ser 人數,我地從頭到尾都係想3 ser 合的,唔信你自己可以參考下相關topic,想多人一齊玩之餘而又有番d 競爭目標

龍仔~.  3ser合南遙有危險xd  發表於 2011-12-19 04:55:47

EXP
179 點
syy4syy4 發表於 2011-12-2 15:22
驚追唔到 如果係人人都要靠解修任升修 有這個可能嗎??有錢人 就可以"稱霸全ser" 呢個係夢想先做到 唔講寶 ...

拎經呢個問題我反而覺得完全唔係問題,基本上我日日就咁係大方掛果2個鐘,再加上打下天兵,職任,就科技研發升lv 既速度,已經足夠俾你突破所有技能上限及爆埋儲經上限,相比某些online game 既商城x倍經驗丹,夢想已經係更公平,而聰果果d,其實同其他online game 既商城鍛裝一樣,反而其他online 鍛到某個階段唔係商城買粒野,失敗就左會爆裝,而夢想鍛裝100%成功呢幾點,我真係睇唔出夢想用hkd 比其他game 更有優勢