AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: elkie8888
打印 上一主題 下一主題

<星淚戀> 事件真相 絕密公開   [複製鏈接]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
樓主

識我的朋友都會知道乂神之領域乂最近發生左好大的變化, 我在此同一直支持乂神之領域乂的會員(主力同支持者)講對唔住,我知道發生左哩件事後, 出左好多版本, 我一直冇澄清係因為我知道識我的朋友都會明白我, 講多冇意思, 我原本已經想退出晴空, 將公會交比<淚xTiNG> 打理, 不再問晴空的事, 直到昨晚RC 我同戰友們吹水問候下近況我先知......原來佢唔熟唔吃, 溝左我朋友的GM情,整走我還要末黑我,講到自己係受傷者咁.....最初我都唔信RC 講的係事實, ON 一ON 去霜森問佢<天使的眼淚> 是否真的<月XX>的情來?可能好多人都唔識我哩個朋友...佢係我地公會做左萬幾會貢,令我一直都好感動咁為神之的人,他係我一手拉入<神之>但我條仔溝左佢條女, 如果我再咁比個會長比淚xTiNG每星期拎會戰后的星光溝女,還要係好朋友的GM 情, 我真係過唔到自己, 所以我決定解散神之!
成件事係咁....
.3個月前
我因為工作問題, 所以將公會交左比TING 打理, 因為我一直堅信<信人勿疑, 疑人勿用>哩個道理,果時的佢職務名 都只係代會長,後來佢同我講,情緣想同我地合會, 最初我是反對的, 後來問左佢點解想同情緣合會,知道左個原因後,我就同佢講:只要你覺得開心的, 就合會吧,你的決定我會支持的!事后我就繼續努力番工...放工回到家中,我公會的人已經好識冇乜邊個係識的....佢踢走左我神之40-60個人,E+ <幻影軍團>有好多都係果時比佢踢走的人,機遇下比我揾番的,果時開始佢的公會職務名已經改左<帥氣教主>,我一直都信任佢, 所以冇理會
.10月25日
其實係佢生日果日(TING)開始我已經開始FEEL 到有D 問題, 果日我好開心咁係霜之森諗住買生日禮物比佢, 知道佢未有紫武就到處揾...后來見到<風倪>放紫武,我就同佢講我老公生日, 我想買比佢..風仔果時都話, 你對TING 真好...點知, 我送比佢後佢唔喜歡...還叫我問風仔可唔可以換番...後來我同風仔講,我1300金收(如我冇記錯),同風仔講可唔可以1000金放番比佢...結果TING 最後都收左, 因為風仔冇晒錢了,果日我還祝福佢真人快D 揾個女友,但我冇諗過會變成咁
.11月份
我地2 個開始好少一齊了, 后來有人同我講, 你條仔最近同GM 入面的女仔行得好埋...平時TING 掛機訓覺會坐我隔離掛機, 相信好多人都知...但果月開始已經..唔知大家有冇留意啦
.12月1日
我的朋友講的野我好上心的,所以我就自動揾TING 11:30PM 
我:不如我地一齊合寵好唔好?
他:我想打金副先
我:好啦, 咁我等你啦
點知....一等就等到3:00AM,我就火啦,因為我都要番工的, 抽時間陪佢打機,佢如果唔同合寵係咪應該早D 叫我訓先?
我:你係咪答應左同我合寵?
佢: 係呀, 但因為佢TEAM 人打金副冇人有符, TEAM 人唔比佢走, 要打咁耐佢都控制唔到架WO
我:如果你係有心係我度的你係咪會問一問我呀?(我自問我自己倉的符夠佢打金副1 個月)
後來我就嬲左佢...一直等佢哄番我, 但佢冇呀,后來我就用我朋友教我的方法(知秋同我結情都係咁的原因,你地可以問佢),當然雷紋同我結情, 我將所有野乜都話晒比佢知...佢知道左決定同我結情,無辜的佢就咁比人誤會左,我覺得好對他唔住...就主動去揾TING 同佢講對唔住...點知...佢解左我10LV 情, 還問我拎番D 野, 勁傷心的就咁退左公會, 他根本就一直等哩一刻可以名正言順咁同天使的眼淚一齊...后來FB 佢就公開左同天使拍拖的喜訊,果時的我真的不知道天使就係我朋友的GM女友,就係咁我就番反去<幻影軍團>事後發現公會的主力一個一個咁走左, 果D 都係同我一齊好耐戰友, 我一個一個去揾佢地, 叫他地番神之, 唔好齊散個會,個會係我心血來....
我一直等...一直等....諗住TING 會主動叫我番去公會但他冇咁做, 直到有一日我見公會的人一個個走, 我先同佢講, 我想番來, 佢都答應左會戰後佢比番個會長我....果時我見到賢仔捐錢入公會, 我好感動,因為神之咁樣佢都咁支持,但到左夜晚又比發現一件事...我唔講名了
物XX:E~流星番左來既?做埋會長:O淚 放棄左啦?
我  :公會係我的, 點解我唔可以回來?
果時的我就已經知道咩事了....我知我再留公會都已經冇意思了,但又見到還有人咁支持神之,我就只好將個會交番比ting,再退出晴空...其實我有好多圖可以比大家睇真相, 但因為圖入到有好多其他玩家的資料, 我不方便公開, 現在只可以公開我同ting 的對話一小段

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
最初我唔知道佢原來一直對我gm 條女一早已經有野, 退出晴空,成全佢地...原來所有野都係自己傻,如果我比他繼續做會長...每星期用會戰星光揾的錢來溝女, 唔係幫我打埋我的心血,我令願解散公會...也因為我清楚成件事, 加上得到朋友們的支持, 我會重玩番晴空,雖然我的野已經放左7788,但我會努力,唔會再令戰友們失望

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
提淽 發表於 2012-12-15 15:38
竟然決定如此,就不要回頭了

一定不會回頭了=]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
kaming416 發表於 2012-12-15 15:56
條仔cheap到呢

E+ 先睇清楚佢>w<

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
yee17 發表於 2012-12-15 17:32
歡迎您回來

多謝你, 得閒揾我吹下水:)

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
健v3v 發表於 2012-12-15 23:24
雖然唔知咩事,
但係自己一手一腳黎整番黎既公會,比人整到4分5裂 :(
對於一個岩岩起步,去搞公會既我黎講

多謝晒你=]由一個細雞公會發展到5 大公會,其實我解公會果刻真係好心痛,但唔清理門戶, 對唔住我朋友 \ ./自己game 情溝左朋友game 情的女友, 還要係我拉佢入會......原本我唔知哩件事...我都諗住就咁走,不理晴空的野

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
jimmyswk 發表於 2012-12-16 02:57
感情係相對既,感情變差我諗并唔會係單方面既錯囉,如果你只係因為你講果d送紫武事件,升寵事件就要分開既話, ...

當天我有去霜之森問佢的, 佢都認左的, 我先明白件事, 我先信他地講的事

第3 , 係, 我認我哩一點係對神之的人唔住, 真的對不起!
第4, 個問題係后面果句....TING 放棄左?

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
淚xTiNG 發表於 2012-12-16 05:38
原來由頭到尾妳仲系咁諗
ok 我再一千句一萬句都吾會有用
人地講1句你就可以信哂

哩一年我已經清楚了解你了, 祝福你

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
roseblack 發表於 2012-12-16 15:02
星星 撐你呀 雖然我識你同ting既日子長短1樣 但gm情唔夾就分嫁啦 結耐左係會有感情 但有d野真係勉強唔到就 ...

多謝你, 我冇事了,昨晚係睇到佢半年前打對白一模一樣套左係天使度先咁大反應.....我已經封鎖左佢, 唔會再睇到佢打的野=]係度我想同天使講:  對唔住,我昨晚太衝動,件事係我同ting 的事,我唔應該話埋你, 你同月仔的事要當時人先知, 如果你真係喜歡ting 的, 我會祝福你地

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
`泡泡ovo 發表於 2012-12-16 18:21
經歷左咁多野到最后係咁既結果 真係好可惜
咁拍得拖就1定會某個傷害對方嫁啦五係點會有苦有甜有回憶呢
雖然 ...

泡泡雖然我唔知你係邊個, 但多謝你的關心, 哩件事應該係時候告一段落了,現在的只想陪我d 戰友平平靜靜咁玩晴空:)無論他係同我解情前溝天使/解情後溝天使/一早已經睇中人地gm情....個結果係點都好, 佢已經擇左天使了, 我會祝福他,同忘記哩個人

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
芭比貓 發表於 2012-12-17 17:46
((路過))

1.

1.多謝你的關心=]我會同我的戰友們加油, 好好打理<幻影軍團>將佢成為一個和諧不是力與權力鬥爭的公會=]

2.我已經決定重新開始, 放棄他了=]別人都看得出我對佢的緊張,可惜佢睇唔到.....對哩個人死心了=]更好的已經在我眼前,只是我一直沒有留意, 我會好好珍惜佢的=]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
yipmic456 發表於 2012-12-17 23:03
樓主重有冇物品放@@?

你想要咩呢?

主打遊戲
新晴空物語
EXP
440 點
darto 發表於 2012-12-19 12:05
在晴空見一次,殺他一次,殺到他不敢出現~
做男人做到要偷偷摸摸地出軌最要不得,垃圾中之 ...

出動埋...殺他死.....