AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 10805|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 請問番數點計錢   [複製鏈接]

EXP
141 點
樓主
yoyo5d5d 發表於 2012-12-31 05:55
我想問點解打40出銃金幣食8番得8XX,跟着有玩家無銀完場?係咪出沖個家無錢比,所以先得8XX?

我有幾次食8番都 ...

咁係因為配桌入枱下限係1400,食清一色呢d大胡分分鐘唔夠錢比,但系統唔會包底(唔係打工區),所以會收少錢係正常的
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
141 點
同埋好多時見到配桌唔係一家炒三家就係一家賠三家....心血小分分鐘玩翻枱咁濟

EXP
141 點
司馬信 發表於 2012-12-31 10:26
黑果陣我會係咁噤反枱以示不滿

試過由9k5連輸直插到2k先停...又試過比電腦(仲好記得叫 試玩0666)係打工區1番16蚊炒兩個電腦+我合共500幾.....黑過墨斗...

仲要岩岩比上家踫左隻,咁我抽牌唔岩打出去,上家又踫.....咁我又抽牌,唔岩又再飛出去,上家食胡...........咩世界

EXP
141 點
yoyo5d5d 發表於 2013-1-1 01:23
係勁黑仔,一黑起上來次次唔係7,8番雙賠就係包三家,係咁輸,難得有得食一次8番,就得個5XX跟住完場.連反身都 ...

好多時都唔知係唔係真係咁邪,我做緊清一色,飛出去d牌係比下家要曬,結果我清一色臨到叫胡飛出去果隻一定係比下家食既...結果清一輸8番混一5番...

而家做清一色都要棄胡讓路比混一....天呀

EXP
141 點
見過有人冧莊連食清一色,最後要比人快手混一色先轉到莊...但大家攤開d牌時佢果副牌係十三么聽緊牌....

現實打我真係唔信會咁易出鋪十三么/小三元.....