AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3876|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[其他] 冷清清   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4074 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

樓主
咁快就合  +1
平時唔係應該加開新服, 宜家居然咁快計劃合服
無論如何先搞掂delay既問題, 我開始認為會唔會係遊戲程式既問題...? 官方研究左咁耐都仲係出現 伺服器忙碌...
(雖然最近既更新好似有輕微既改善...)
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4074 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

加斯洛 發表於 2014-11-24 10:32
預計會係12月1X日進行合服,到時就認識更多朋友

如2個服都有同名人物會怎樣?
物品又會怎樣?

PS: 由開始時我就發過帖提過係2個服用左同名角色

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4074 點

小紙張 發表於 2014-11-22 01:12
新服就冇乜可能
我地2SER 已經走左一班人,去左玩劍靈
本身已經人少>

根據經驗, 合左最後又係會走左一班
打分又難左, 可能有人會覺得有番挑戰性, 但唔持久, 始終有一日輸個邊....
個人始終覺得唔係咁想太快合服
會唔會係局部人少? 同埋會唔會唔係同1個CH? 都見過2SER CH1黃燈過
唔係太知點定義多少, 相比開服個時確實係少左既
既然合服都定左, 就睇下會變成點~~