AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 淚仔~
打印 上一主題 下一主題

綜合黎講咩職最勁?? (本主題已被關閉)  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
樓主
原帖由 段天 於 2009-3-12 19:45 發表
我岩岩得閑睇返- -
其實.....唔係呀緣兄提我名我都唔想回- -
ec係乜野都加到 又有生命之泉 有盾 但 幻有招叫魔盾囉
所有魔法攻擊無效 ec點同幻玩??   

緣兄 呀某西都係想表達佢隻盜勁ja 比D機會佢吧 人地只覺得盜 ...

答答咀-_-  如果隻幻 冇生命  而有開左魔盾
EC定佢佢都中到
同埋!!! EC可以用劍,,,IF佢冇生命..係可以殺到的...

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 緋緣 於 2009-3-12 19:51 發表

如果你比幻c入夢左吸曬你mp~等到你冇曬女神同生命之泉你會點打A_A?

好簡單- -等死XD

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 靚仔99 於 2009-3-12 21:54 發表

e個問題我最有經驗 冇哂mp個時當然要cut  ser XD

哈哈 !!  不過咁麻煩= =又要再上過
死出去方便D= =

五級富豪會員

EXP
1551 點
HAHA  其實我覺得每一個職都有佢 勁  同埋弱 既地方:)
但係我個人玩EC..緊係講返EC啦:victory:

五級富豪會員

EXP
1551 點
請勿再離題!
請就著本主題:咩職業最勁 來作出討論

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 ~兒兒~ 於 2009-3-26 23:19 發表

個個職都勁(個人認為,唔係既隻game開咁多職黎做乜?)
仲有請問聲be姐姐識唔識做版主架@@?唔識就熟讀曬d野先好黎做la=口=
呢家呢個po大把人離題la,當中包括埋你都係,為何扣一d人分但另一d就唔扣?
唔係某d人有特權la嘛 ...

如果你有任何問題  可以PM我或向管理員直接講~
呢個POST 中間小緣同曲奇同絕既對話都圍繞住職業PK/邊樣勁既問題
我扣你地分既  係一D都同主題無關帖
而我自己離題既POST 我都經過另一位版主同意 DEL左 所取得既分數都會扣左
如果你 仲係覺得有咩異議 請PM管理員處理

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2009-3-26 23:27 發表

呀版主物體~點解你唔del埋我地d post@@?
我地好多人想睇下你自己扣自己分架~;P

我地係 按吾到自己評分的

事件我已交管理員處理