AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

《童話》批評/建議隨您講   [複製鏈接]

EXP
155 點
樓主

RE: 《童話》批評/建議隨您講

siU妍 發表於 2012-5-28 18:29
我要... 新技能
我要... 新地區
我要... 在戰鬥有  

我要... 童樂既裝備系統(可以強化,因為E家 戰/旅 玩哂)
咁不如叫佢開返童樂ser?

我要... 一轉大全體技eg商人    5想再比人帶
其實1開始玩呢隻game d人都係慢慢由低lv怪開始打黎升ge la~
只係now大家都貪方便想快ja 商人本身1lv都仲有人2白金卡攻擊ge 整多個1轉大全體技 所有job都有ar? 唔洗玩la~

我要... 拍賣系統 / 離線掛機 ok?
拍賣系統幾正常~
離線掛機? 唔係好明你定義 但咁咪會頂爆個ser ?你離左線人不在但仲掛住個ser入面....?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
155 點
brad 發表於 2012-5-28 18:44
仍然屹立不倒的遊戲
+ 舊玩家 的投資及 "資本"  ,   情感上的慣性,熟識感
視覺佳如仙境,"視察上"有人行行 ...

可能要+入非"數字"(以能力 lv ) 的戰略win/lose  。如果唔係冇得玩
咁不如成隻game改左佢呀
隻隻game都咁完美做咩呢個世界要出咁多唔同種類既遊戲呢?

EXP
155 點
無翔=] 發表於 2012-5-28 22:10
1.加設新人種 同新人物造型
2.希望可以加設新職業
3.將D怪變做15隻做上限a0a(因為其實有d技係打十字型 (聖 ...

扣唔扣敏你暗c個d要+智都係唔夠快ge啦
以前唔洗80lv學到獸神係因為bug姐
不如叫佢改埋攻城1分換到幾十m個陣個bug整返出黎呀

EXP
155 點
climbx55248 發表於 2012-6-3 12:10
1.提高物產價格及增加任務獎勵
原因:物產價格太低 令新手負擔不起沖等級 買裝備  買道具(娃娃 寵降物品)的 ...

勁你又x 廢你又x 想點ar

EXP
155 點
w.uwants 發表於 2012-6-6 23:08
3xxx算 你快啲整幾隻出黎賣吧 反正你幸高 遲下4000傷算也不成問題吧
大不了 我等你吧
請留下你的 ...

又話唔回人地貼ge~~~~

EXP
155 點
himkentim 發表於 2012-6-7 19:32
GM妳或姐(改成:者)可以刪左d同呢個post冇關o既留言嫁~
就算刪唔到咁未逐個逐個舉報囉~
because我依家好難 ...

你睇唔到係因為你無比心機去搵
就黎放暑假/好多學生放緊假/考完試啦wo 仲溫咩書呢請問?你考完試/放緊假都會係到自學咁勤力呀
同埋大家都有發言權架=] 點解要因為你自己無用心搵唔到d post就要del左人地d留言=]
係咪姐係你個人無用就要殺左你

EXP
155 點
奶白朱古力 發表於 2012-6-8 07:06
hi GentlemanBeard
相容性的問題根本不是問題
我見大家係電腦新手,教一教大家

呢個好耐之前已經有人教過
我都試左 岩岩禁左之後1排係會心理上無左個BUG
但其實根本個BUG仲存在=]
呢個方法係解決唔到