AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 閻魔零
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 睇榜ac 捉外挂下次唔好+左人黑名唔記得刪   [複製鏈接]

EXP
124 點
樓主
Wesley0413 發表於 2013-1-28 13:23
其實D人係咪唔抵得人地升技快過你 亂Q咁屈人外掛 比掛狗更狗!

好明顯 係佢唔抵得人地升快過佢啦 又想屈高技果d外掛  連捉外掛都用分身去   睇到佢條片我都笑左 黑人名單 又話人唔回佢 叫人一般對話頻 自己又唔用    人地奉旨要回你?   
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
124 點
應叫佢 加人壞友再關埋對話頻再去捉 包保佢實*捉*晒。       豬M應該比返個神*捉*外掛獎佢

EXP
124 點
吳曉婷 發表於 2013-1-28 23:07
佢又唔係加唒你所有ac黑名單.你想回佢唔識用第2隻ac回佢嫁?.?
你係唔想比人懷疑就唔會"可能"密左佢1xx次 ...

你真係搞笑。 奉旨 要回返佢? 你以為佢gm呀? 回佢係比面佢 唔回佢咪當佢【詞語過濾】囉 仲要加壞友等人地回唔到佢。  真係以為佢大晒呀? 洗唔洗寫埋飛鴿比佢呀?7頭    唔x你地班假正義既捉外掛友就以為自己好【詞語過濾】型   口口聲聲話捉外掛 又唔用正身去捉 用埋晒d分身/擋住自己名  就扮晒gm密人就要要回你?。