AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神x小浩
打印 上一主題 下一主題

有關板主出言不順 取笑曙光玩家一事!!!  關閉 [複製鏈接]

EXP
27 點
樓主
原帖由 S!U楓 於 2008-8-14 17:42 發表
各位會員,對不起。
本人不會作出任何的道歉
在論壇每一個回帖都等於回帖者的立場
而我的立場已經表明得十分的清楚
如果你們覺得還有任何問題,
請在此帖集中討論,多謝合作^^ ...
原帖由 S!U楓 於 2008-8-14 17:42 發表
各位會員,對不起。

講佐又話唔會道歉= =
同埋他甘樣講動漫呀婆,算唔算人生攻擊?
如果算就會觸犯版規...
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
27 點
原帖由 [肥豬::] 於 2008-8-14 17:15 發表
有好多點 我都睇唔過眼囉....
第一  :(點知個牙婆自爆佢地XX)
          借問 而家有幾多個人唔係用緊XX  唔駛爆 都知個個人用緊XX
          我覺得 自爆  冇咩 問題WO  都冇野好笑...
第二:  (仲呃左我地唔少精品. ...

睇法一樣!!
有好多點 我都睇唔過眼囉....
第一  :(點知個牙婆自爆佢地XX)
           自爆有罪嗎?
           你講阿婆d私隱爆出黎就肯定有罪..

第二:  (仲呃左我地唔少精品.)
           絕對唔系呃,只不過系你地自愿送比人地,關人地咩事?

第三: (呢個世界牙婆好可怕)
         牙婆都甘講話可怕...一個阿婆甘做就話所有阿婆可怕,甘就系對人唔對事,
         你認為應該嗎?
         如果你話所有阿婆都可怕,未免會犯佐歧視法...

EXP
27 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-15 20:06 發表
本來都係路過...但愈睇愈火- -
講真其實我覺得版主講錯野咪比個機會佢改lo
洗乜因為之前被封ac件事嘈到e+呀= =?
食飽飯冇野做咩?
仲有我覺得agame曙光版ge人ge特色就係 : 版主做錯小小野就嘈到盡一盡,連機會都唔比人 ...

他系版主,應該以身作則...
同埋得agames系官方論壇= =