AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 小細細
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] [官方請進] 希望官方提升稀有道具的出寶率   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
1390 點
樓主
除左配方,官方活動的掉寶率比見鬼更難.像上次領的新居包,每天開晒8隻人去拎都唔中,限時活動居然set到咁難中.
另外而家進行緊既傢俱設計圖及材料掉寶提升亦一樣.每天開2隻人全清都打唔到一張設計圖或材料.每天開7隻人玩決鬥者聖殿都未中過傢俱盒.
我只係想佈置下自己間屋都難過中六合彩,莫講話會影響打副既配方.
仲有80材料為何掉落率都如此困難,防具5件5星要1440粒時間蟲絲,我可以大膽講成個服無人有能力唔去收而靠自己打返來.
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
1390 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
mi5842013 發表於 2015-5-19 09:18
其實土豪果D基本上都一早收齊架啦...依家開始調多D 80圖/稀有材料出寶率只係會幫到平民玩家...而 ...

我就覺仲有d土豪仲未收齊,就好似尋晚一張圖可以投到萬5就知d人幾有錢.
不過有時睇d土豪投野亦係一種樂趣,某大公會隻土豪神槍響會頻公然幫人枱價,而競投者神斧個公會之前都係成班聯手枱價,感覺拍賣真係睇自己覺得值唔值個價.

主打遊戲
幻想神域
EXP
1390 點
收藏冊有加成只會令隻game死得仲快.
將有課金同無課金既距離拉得越遠,隻game只會仲快玩完.一隻game其實無課金玩家人口係佔最多,當呢班無課金人仕生存唔到離開隻game,你就會發現原來得返班有課金人仕單刷副本了.
當然有課金人仕亦係好重要,佢地先係真正老細.收藏冊有加成令佢地更加勁,到時就會話副本太易打要求改勁,無課金肯本打唔到唯有離開.