AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4815|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[其他] 黑仔王有感而發   [複製鏈接]

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主

如題

幾萬招待抽盒無數食白果不在講
連個利維坦都係咁,食左我60金都係冇出隻寵比我
用左效果(10G)平均只有6個巨蛋
唔用效果4個巨蛋
人地只用20G就有廿幾個巨蛋仲要開到隻利維坦
DOE你老冇!
打圖又係睇運,節日活動任務出物品或寵又係睇運,金裝又係睇運出,抽秘石紋章又係睇運,打源神碎又係睇運,就連活動送比你每人一個果D都係要睇運
上次1300個盒果個係好好好好好好好睇運氣
人地咪開到13000招,橙騎,鍊金...我地冇運氣ga 1千招2千招就有我地份

上次死SER活動又係咁
果D高級附魔出晒比班土豪,我地就出尋寶
真係【詞語過濾】都要打出黎
咁又係,如果唔出比班壕,咁又點樣留住佢地,我真係好不滿!

今次活動
本次活動只要玩家於 2/11 例行維護後登入遊戲,即會於商城待領區收到「激量招待券寶盒(限定)」3個!每一個都能最多開出 50,000 商城招待點數!你又怎能夠放棄這次的機會?

激量招待券寶盒(限定)

又會係咁,要好好好好好好好睇運氣,一睇就知
人地咪出5千招,5萬招,我話我一定出2000招待,我第一個留名睇自己開2000招待,以我封測玩到依家ga數據,我鐵定我2000招,好彩出3千招(因為次次活動都冇我份)
講真,咩激量招待...你壕氣D好冇,打一次世王都有平均1000招待啦,雖說大獎唔係人人有份,但都唔好咁過份
好似活動送盒抽野咁,你係到要係個盒入面放D垃圾入去(尋寶,少量招待),係都唔壕氣D送大禮
就連FB活動都係,中獎送10個盒,XxY!
你送10個盒比我有扌然用,開唔到又係冇用
10個盒...你地招待買都唔只咁少啦

唔講啦!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
aaron107 發表於 2015-2-9 15:34
用招待抽盒機率係比用點數抽既低好多

咁重有其他盒呢,又係要抽,問題一樣有,機率一樣咁低
例如:上年情人節活動 巧克力面部時裝
   上年萬聖節活動 斯內克戒指
  FFO第一隻寵物 月光兔&兔仔耳頭部時裝

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

天生購物狂 發表於 2015-2-9 18:37
未用10G個buff,我釣左30MIN才出2個金蛋......用左都系4-5個,吾過我知我運氣衰釣左幾個鐘最終系開到{:fun0 ...

釣魚要好似考古咁先多

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

遊手好閑 發表於 2015-2-9 18:47
笑口常開 好運自然來XD

平常心啦老細 , 你越想要既野 佢越唔會比你架

好難靜心到,每當你有9999招,去5個5個咁用晒佢,又得個吉果陣時,你心中的怒火會愈黎愈大
講返依個活動,人地又係用咁多G,你又係,人地釣到三廿個,你又一樣,出寶ga待遇卻不一樣,好難心平氣和
人比人比死人,但次次都係咁,很好?冇問題?
我就係果個次次都冇好野比我ga果一班冇運氣ga其中一個人
如果D機率唔係-6咁,唔係我都唔PO文啦

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

ChLiu 發表於 2015-2-9 20:34
呢啲有錢都買唔到既野.
我睇唔到有幾多壕有.

你唔見佢地班壕有係因為有幾個重要原因
其1,舊時代ga產物,冇能力加成(例如:利維坦,月光兔,刺刺花精靈,...)
其2,人地唔中意收藏咪唔拎囉(有好多人都係因寵樣衰而唔會收藏)
其3,有蓄到唔拎出黎你都唔知啦

我就係打過無數次天塔,副本,地下源神....就知到努力唔會有相對ga成果,完全睇運
最後得到的不會是堅守努力ga人,而係幸運一世人品爆發ga-6人
上面已經講過

我就係果個次次為都冇好野比我ga果一班冇運氣ga其中一個人
如果D機率唔係咁-6,唔係我都唔PO文啦

一個乜都係睇運,就連打裝都係睇運,我條路一直都不如意,抽野,時裝王,世王,42,天塔一直都不如意
有人可能會講:我就唔信你一次寶都冇出過,sorry,我真係冇,係事實
岩岩出62果陣打王會有65金武金裝,重有60圖....我真係完成冇出過
出天塔到依家,又係一次金武金飾品都冇出過,最多都係近排打到2千招1次
就係因為有咁多不如意經歷先要人退,唔係好似你話ga咁,一有困難就放棄

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

其實我唔係為左個死人活動嘈,只係為左出寶機率低到喊而出聲,唔好講到我咁

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

k190853 發表於 2015-2-10 23:42
樓主,你既情我好明白-_-"
抽福袋既話,下次不妨一次買一個咁嚟開,貌似易中啲咁,
另外利維...算了咪提,冇屬性 ...

我都唔關心個死人活動,我講ga抽盒唔單只係招待抽,連活動果D盒都係咁
我又唔係得行先打下副果D人,點解都冇乜出寶?
尢其係刷源神,次次自己刷到源神放位,一定唔出碎比我

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

折竹 發表於 2015-2-11 18:50
今日儲左成17000幾招待(冇追世王,真係儲左好耐),抽40包新時冇橙冇綠冇三天
我冇件時裝係招待抽到,都係用200 ...

冇,只可齊名
出左咁耐42,我只出過一張70圖
40個盒就想中- -?
我一向冇買點,日日做招待任,一日可有1000招待(星期六我唔會上線)
一個禮拜打足6日招待,仲要有入PVP次次4~10名(有時上到2~3名)
一出招待任做到依家,日日都咁辛苦儲招待,只係中過3個橙
公測到依家,我D招待合共過百萬(我到今年年頭先開始打世王)
但都係得3個橙...
天塔一路冇中過野,異界金武都冇中過...

今次活動
本次活動只要玩家於 2/11 例行維護後登入遊戲,即會於商城待領區收到「激量招待券寶盒(限定)」3個!每一個都能最多開出 50,000 商城招待點數!你又怎能夠放棄這次的機會?

激量招待券寶盒(限定)

又會係咁,要好好好好好好好睇運氣,一睇就知

好!我開到3個2000招待券,合共7千招待去抽時裝:我中了(大吉)