AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 叛逆小方
打印 上一主題 下一主題

[其他] 單體3星?閃避3星?   [複製鏈接]

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

樓主
不要相信選職業時的各種★★★...那是騙死人不償命的....
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
Terryand 發表於 2014-9-1 23:59
推出專精後,基礎條件將會跟其他職差距更遠
昔日pve 4大廢柴,盾刀書炮,回過頭來只剩下雙刀一個 ...

暫時都仲係4大天王...港服仲有成個星期先有專精....到時都唔知會唔會未出世就下修...

EXP
6326 點

Terryand 發表於 2014-9-3 11:37
鐮刀被拒組個本質從來唔係因為佢弱,而係官方容許新人狂開角引起,你當佢打職咁睇緊係死硬,但當輔職咁睇合 ...

這個超認同...4大....沒專精時...
坦75防踩多2層紅地其實都係訓...D裝+20既..好多職都75防...組唔組坦其實無所謂...
雙刀95閃又係廢既..感覺下下都中...未上到DOT都趴左啦...
書唯一好是解狀態....但係有幾多副本需要?!
炮..唔坦得唔閃得唔打得..粒水晶范圍大到閃下紅地都出左去...

仲有1星期專精....等呀等.........