AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 叛逆小方
打印 上一主題 下一主題

[其他] 傳奇又出新game,真係平衡無望?   [複製鏈接]

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

樓主
因為幻想太多人嘈職業不平衡..所以新GAME"遊戲中有 9 種不同的職業,玩家們可以自由選擇不必重練。"...?!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
小細細 發表於 2015-4-27 09:18
相等於神域主武重置卷...

相等於神域唔知會唔會出既主武重置卷

EXP
6326 點

小細細 發表於 2015-4-27 09:59
其實我都希望幻想神域會考慮一下推出主武重置卷....
因為隨著更多職業開放, 如果想玩新角色, 就要重練新人, ...

順帶一提..有埋主源神重置卷就好啦..

最初開人既時候..D源神都未知係加D咩能力..造成主源神往往唔岩本身職業用...

特別+治療好似得夏娃有(?)...加火傷又好似得燭龍有(?)...想搵其他源神頂替都唔得...

EXP
6326 點

見大家討論得咁熱烈...我搭下訕先...不喜請無視....

其實自從專精出左...感覺盾著打手裝真係同其他打手無咩分別...一樣好大力...

不過搞到打手配方更加多人搶...人人都要造傷套...

而個GAME就更少左D特色....全職打手...人人裝備追求一樣...造傷同屬傷....

結論就係防裝=雞肋...80圖開唔出天譴...感覺好似受到天譴一樣...阿們...(逃)

EXP
6326 點

小細細 發表於 2015-4-28 13:42
其實正如心事上次講,
最大問題係王有"隨機"指定技,
而且威力驚人, 就算劍盾用坦裝都好...

其實中指定技既隊友如果係坦附近...坦都仲可以用守護去頂...未必一定坦唔到...至於街隊有無坦會用...就係一個迷....

不過係"速度"刷副既大環境下....人人想打快D...都係打手裝=王道架啦....而且坦著打手裝+20基本上都滿防....防裝意義實在不大...

EXP
6326 點

小細細 發表於 2015-4-28 16:01
其實劍盾係能坦能打..
劍盾用打手裝有不錯輸出,
當用坦裝果陣, 坦力係相當驚人....

如果真係有果一日...可能會突然發現D盾唔夠用...(笑)

想當年卡15F真係幾好玩...太耐無左果種挑戰性了...

不過俾你一言驚醒...天塔好似好耐無出新樓層...說好的100F呢?! 別等100F出了...到時個GAME連40人都沒....

EXP
6326 點

其實要個個職都一樣咁大大力係無咩可能...我覺得倒不如建議原廠係副本度埋手...

例如高閃既踩紅光有高機率MISS...唔好95%閃都係100%中紅光死囉...咁我堆閃來做咩?!

又例如提高BOSS既防禦...要有不同職業每人合力破一部份....等D破防職業有多D空間....減少同隊得1 / 2個職業既可能....唔好下下暴力秒王碾過副本....

其實以前卡迪拉妖森個尾王都幾有意思...需要有人拉住D小怪...但係又唔可以殺左D小怪...唔係下下暴力就過到....唔計果D小怪未出就殺左王的...