AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[其他] 「懷疑外掛角色」集中舉報帖 (官方定期瀏覽) [複製鏈接]

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

樓主
支持
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

私聊都開始洗了...
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
6326 點

Asaki 發表於 2015-1-8 11:00
好有可疑...試諗下...如果真係會密人黎洗...係咪真係外掛洗頻?似係人手被動多d(即係人找佢)

你話比人洗.. ...

唔明你句"好有可疑"&"即係人找佢"係咩意思....我都唔明點解會無啦啦密我...想知原因你可以問下佢了解下....我就無理過佢所以唔係咁清楚...

你話比人洗...咁應該唔止得一句...你貼張似係比人洗既圖出黎得唔得?一句點叫洗?
一人非法集結?

POST圖目的係想GM封左條友...咁我POST呢段野我覺得已經足夠...我個人認為無必要截咁多...而且我個聊天頻唔係淨係開私聊的....

同埋我從冇見過8591會係ffo入面洗....所以先覺得可疑...加上8581係主要做物品交易(2個正常玩家之間)...唔係外掛工作室賣幣...玩tw d online game都有用過

係FFO入面有咩外掛洗頻我諗我肯定無你咁熟....因為我玩咁耐都無收過金....85唔知81定91係咩我都唔知...基本上我一見就+黑名單/關頻....所以真係唔知有邊D外掛/工作室等....

最後...工作室如果要宣傳自己個網...點會用密頻?會有效果?同埋有好多人中?我個公會(都叫大公會...平時最少都有2x~3x人上線...都冇人同你一樣有中...)

我唔係工作室...我都唔知佢地點諗...點解會密中我我都唔知....多唔多人中我亦唔知...我無4圍去問過人有無收到...直接上左來發圖了....

下次如果再收到...我可能或者有機會會諗下係咪有必要應該開世頻問下仲有無其他人收到...統計埋再發上來....

EXP
6326 點

墮落的救世主 發表於 2015-1-9 09:50
這個算外掛嗎??

睇黎你同我一樣咁好彩...

但係點解唔見我10包有2碎?!5包有1碎的?!

EXP
6326 點

司馬信 發表於 2015-1-9 10:50
係唔係見到身光頸靚既人就會密

咁佢一定係眼花點錯相...我呢D臉黑窮人一直等緊人包養....

EXP
6326 點

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
6326 點

每次進入主城都有號密賣金...建議GM間中上去直接封左呢D人...