AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3717|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[其他] 有關自動釣魚問題 (請官方人員認真處理)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
1897 點

在線勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
有關近日大家都討論外掛釣魚問題, 官方的確很努力在封外掛, 值得稱讚!!!

問題係.....點解玩家只係用遊戲內置的自動釣魚系統都會被封?
圖中【冰橘子的魚郎】係我朋友, 由官方清掃外掛活動開始後....每次釣魚都被封!!!!!
然後每次都要打去客服解封, 解封需時1-4個工作天不等!!!!

究竟官方係咪識分外掛同玩家? 定係總之見鐮刀釣魚就封?

請官方認真處理此問題, 感謝!

事發經過:

我朋友今日(9月26日) 08:00自動釣魚, 落街食早餐, 應該09:15左右返黎就發現被封了。
然後朋友發現9月25日19:42 在論壇有另一位玩家報稱有外掛的貼子 :

下圖轉自論壇, 貼子於46樓:
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=110910&extra=page%3D1&page=3

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
1897 點

在線勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
小細細 發表於 2014-9-26 17:56
事發經過:

我朋友今日(9月26日) 08:00自動釣魚, 落街食早餐, 應該09:15左右返黎就發現被封了。

只係將現有發現到既資料比哂官方, 希望佢比到個合理既答覆我。

主打遊戲
幻想神域
EXP
1897 點

我借左佢FORUM ACC 用,

RE 小細細: 因為我25晚都有釣魚, 反正電腦係咪都開住左O係度, 而家基本上我一冇時間人手打機, 就會去自動釣魚, E.G. 食飯時間, 沖涼時間, 訓覺時間 等等啦

25號其他玩家影相果個時間, 我應該係食緊晚飯. 咪會影到我囉~

解答到你問題嗎? 小細細.

另外今日我請左假, 尋晚訓覺因為覺得電腦太嘈, 所以尋晚訓覺冇釣魚, 一朝早訓醒就開電腦釣魚, 之後去食早餐, 朋友聽錯左, 唔係0915 返黎見到被封, 係1035 我慢慢食完我個美味早餐之後, 岩岩坐返O係電腦前面打算轉角色時, 被凍結了!!!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
1897 點

我借佢AC 主要原因係下面呢張相,

客服解封左我AC 之後, 我上線就即時見到呢幾個人...全部企埋同一個坐標釣魚.....

呢D 就真係外掛喇... 我已經在GAME 內全部檢舉晒, 而且呢幾個角色全部都已經63級.....可想而知佢地已經掛左幾耐啦~!!!!!

管理員, 麻煩跟一跟進~
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
1897 點

再借ac用

香港人,香港寬頻!

另外,神源使者,我已經要求重發驗證電郵n次了,
一直都收唔到呢。。。