AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8145|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[其他] 傳奇又出新game,真係平衡無望?   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

樓主
幻想隻人整得岩我心水多D
傳奇d game唔準備再店
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
其實睇翻小細細之前PO係論壇的片,係4:00
我諗佢同台服果位劍盾的裝備係差唔多 (打手裝壟斷裝備界好耐)
即係話斧同盾頂裝單刷密林地獄都係差半分鐘左右
由是觀之,我唔認為在輸出層面上劍盾同斧之間相差好遠
劍盾的最大遺憾係有人當佢係「坦」,而因為仇恨判定方法+隨機指定,坦型劍盾做唔到一般玩家覺得坦做到的野(守護隊友之類)
傳奇打破鐵三角的方法就係副本設計火力至上 (笑)

戴翻個頭盔先,我淨係玩書,其他雙刀呀杖呀我都冇掂過
不過小方所講的少人玩的職我都識人有玩,都係玩得開心,或者就係「有愛」,而且我同佢地組隊一D都唔覺得佢地「弱」
其實又何必下下要同人比較?比較10秒殺到隻王定要15秒?
打機都係為樂趣,係咪真係咁缺果5秒?
同埋呢隻係OLG,有組隊系統,單刷副的速度係咪職業成績的惟一條件?(雖然我有時都會試單刷)

BTW睇完小細細的憶述,我突然諗翻起上年跟街打62的時候,因為卡王隊中的盾換左呢個ID的斧入泥順利過,唔知係小細細一代定二代了XD

小細細  我唔知你係唔係有睇啦...我就有轉裝GA...段片入邊我係86LV 唔係80LV...你睇左邊條片見到我80?  發表於 2015-4-30 02:15:48
叛逆小方  小細細果個冇中途轉裝,只用1set裝,又冇食齊藥,佢又係80LV 個劍又轉裝打王又食齊全藥水,佢又係85LV  發表於 2015-4-29 13:56:48