AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 艾莉薇婭
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 安提诺斯事件完整经过,当事人我澄清下大家就到此为止   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點
樓主

→_→都係果句……等你唔系應分等你系人情唔等你係道理…
斷線機lag係你自己問題唔好將斷線比人踢的錯全部賴曬人,你自己都有責任
人地無理由四個等你一個,街團個個都互不相識你斷線人地踢你好正常……我都比人踢唔少啦
就算人地等你你on翻say句sorry好難咩,斷線非你所願但係因為你一個拖慢全隊進度係事實
比人踢唔開心咪黑單條友穩第二組刷lo,甘都可以係世界p嘈到論壇
你會等人十分鐘唔代表你的隊友和其他人都有呢個耐性去等……大部分刷副本趕到好似趕住投胎甘……習慣就好……不能習慣也幫你唔到

姬慕雪:)  講得超好.都唔知憑乜要4個等1個=~=咩世界.仲要好可憐咁開po指責人  發表於 2014-11-8 14:47:39
ChLiu  認同= =  發表於 2014-11-5 15:20:51
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
艾莉薇婭 發表於 2014-11-5 20:36
一直以来在港服玩的都很開心
遇到大部分人都不會像安提諾斯這樣浮躁的玩家 見人掉線就秒踢
拋開大陸人和港 ...

笑= =人渣??唔系幫你果d人就係人渣
四海之內皆你媽系人都要遷就你?你乜水?
講真每個人做事風格唔同見人斷線有人秒踢有人等一陣先踢也有人等到條友on翻先打你咁善良咁有耐心去等系你ge事,唔系個個都好似你咁有耐心去等個唔知道幾時會on的人
斷線比人踢你除左認黑仔還可以點= =?人地組翻你啦,你自己又唔開心中途走左去。
不過因為斷線比人踢就成班友系世界p到從副本斷線嘈到中港矛盾,重要而家嘈埋黎論壇
你話到此為止,我睇你最後果句地圖炮系想繼續嘈落去掛。
奉勸大小姐你頂唔順各個野團不同生態的話還是唔好加野團,唔系個個斷線都會等你,這只game斷線唔等人的大有人在,撞到系你唔好彩。親友團比較適合你。