AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4032|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[其他] D外掛..   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
53 點
樓主
其實封IP既方法仲冇效過封AC
原因如下
熟悉打機外掛既人 必定知道轉IP係一件唔難既事 更何況人地係專業工作室 認真佢地自己想改IP又難唔難? 就算官方BAN哂出面D免費轉IP軟件 人地工作室個D精通電腦技術既人又點會唔識自己改自己IP?
因此我認為封IP係一個不智既方法 根本可以話係完全冇效 假設你封AC 而且官方又回覆左「上週五起就開番激活碼」 我認為依個已經係一個最有用既方法

如果你地要指責官方出激活碼令到玩家不便 咁我亦只能夠反問你地一句 「如果你地唔貪心去買幣又點會助長此風令到官方逼不得已去實行激活碼行動?」
又要貪又要HI 點解你地唔肯正視自身問題!?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
53 點
manfai1234 發表於 2015-8-10 20:24
因為呢D game係要入錢嫁la 買幣反宜益佐玩家,唔洗儲得咁辛苦,唔好講咩都玩錢無意思咁我同其他玩家打佐幾 ...

你所講既我甚有同感
但係我唔認為工作室搵食就大哂可以用外掛獲得大量非法金幣
都唔打字海啦 我諗個個都明既
我又真係唔明點解正常玩家要開分身 希望有人解決到我地既疑惑

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
53 點
Mo 發表於 2015-8-11 21:32
如果真係講正常玩家練分身, 只係得一個原因
就係拎18,28,38,48主線任送既高強
依家一日只可以DEL一隻角色 ...

我諗佢所指既係開笫2個帳號
佢係笫一個回覆到寫左狂開細帳
以開笫2個帳既高強就唔可以轉落自己個正帳到
而且強化過既裝備係綁定左唔可以交易