AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2382|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 遊戲改善意見   [複製鏈接]

四級霸王會員

尋找戰友中的人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
669 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

樓主
大家覺得下面嘅意見點睇?
1. 頻道加入訊息時間
2. 頻道次頁收到訊息時閃爍
3. 交易頻道設等級及時間限制
4. 角色頭頂標籤各種符號功能
5. 鎖定目標功能
6. 在當前目標上顯示箭咀之類易看的標籤
7. PVP裝備不能強化 (公平競技)
8. 所有橙裝不能交易
9. 拍賣場可隨處開啟10. 拍賣場添加貨品買賣記錄
11. 添加木人, 練習DPS用
12. 商城中,除福袋外, 添加實價直接購買福袋內之貨品 (價錢較貴)

我要強力戰友!!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

四級霸王會員

尋找戰友中的人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
669 點

我寫個啲嘢大部份嘅大型MMORPG都會有, 仲要係最基本
我要強力戰友!!

四級霸王會員

尋找戰友中的人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
669 點

補充: 比較hardcore少少嘅玩家都需要上面所講嘅items
我要強力戰友!!

四級霸王會員

尋找戰友中的人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
669 點

mememe 發表於 2015-7-9 10:59
2. 頻道次頁收到訊息時閃爍 閃到pk4. 角色頭頂標籤各種符號功能 小學雞定多舊魚?

5. 鎖定目標功能 米鎖定 ...

2.  訊息時閃爍都會PK, 咁打怪都不停閃, 你咪大部份game都玩唔到? w
5. 鎖定目標功能 係Focus Target, 即鎖定後會有一個標籤顯示目標HP同buff等資訊, 就算我target緊另外一隻怪嘅時候
6. 顯示箭咀係清楚知道目標同自己個佢距離, 對補師特別重要
7. 廢嘅應該係你唔係隻game
8. 我玩邊隻game關你9事咩
9. 有事啲嘢可以簡單啲, 有啲傻仔係鐘意麻煩做都冇計, 你中學計數係咪唔用計數機, 心算慢慢計?
10. 証明你條傻仔唔識賺錢
11. 能頭就一個, 你呀 w
12. 買樣嘢有幾多個%出都唔知, 我唔會買
我MMO就玩得唔多, FF11, FF14, 魔獸, 激戰, 十隻手數得晒, 不過我諗你就應該玩埋啲【詞語過濾】 game多, 唔係點會咁多point睇唔明, 仲有我大陸頁遊冇玩過
我要強力戰友!!

四級霸王會員

尋找戰友中的人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
669 點

mememe 發表於 2015-7-11 00:23
補師係米眼障分辦吾到自己同目標ge距離? 笑左
我無話game廢係pvp模式廢,7頭叻吾切

回埋你呢次啦白痴仔, 同你罵戰都浪費我時間, 上討論區同喺社會都一樣, 專重下人, 你唔識專重人, 人哋唔會專重你
我要強力戰友!!

四級霸王會員

尋找戰友中的人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
669 點

艾薩爾 發表於 2015-7-19 06:21
我想佢新增一樣野...因為一個人可以無限玩無限職 而且路線又多,,,

可唔可以係裝備上SET做 1 / 2 模式, 即 ...

係喎, 呢個都應該有, 都係基本嘢
我要強力戰友!!