AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神x小浩
打印 上一主題 下一主題

有關板主出言不順 取笑曙光玩家一事!!!  關閉 [複製鏈接]

EXP
0 點
樓主
〔 點知個牙婆講左一大堆廢話之後...都係冇買過野
仲呃左我地唔少精品....所以話...呢個世界牙婆好可怕 〕

引述自8月6日 板主ge post! 標題係<<大笑話..動漫牙婆?!>>

本人認為 此乃板主行為? 
首先,佢標提用(大笑話..動漫牙婆)取題 憑哩一點,已經取笑緊曙光玩家lo,另外動漫牙婆有幾好笑??我真係要請教板主大人=﹏= 同埋佢自己仲要死撐自己係用分享心態黎開post lo=.=  處事態度極唔成熟!

另外 內容提及〔牙婆講左一大堆廢話〕 / 〔呃左我地唔少精品〕 / 〔呢個世界牙婆好可怕〕 我想問...你咁講咩意思?? 有客人同你講野你當廢話,你工作態度,我應該可以用『不知所謂』黎形容你! 而且我覺得你話客人〔厄〕你地ge精品,我覺得你都幾無禮貌lo...哩個世界牙婆好恐怖 哈哈 咁你即係話你牙婆 你牙麻 全部都好恐怖??

最後,我希望板主可以比哩位曙光玩家,即係你所指ge所謂〔動漫牙婆〕一個簡單ge道歉同埋回應你所做ge事...

ps.請心平氣和 以事論事 

---------------------------
致管理員.

本人懇求管理員可以以事論事,是次事件中,板主 S!U楓 發帖取笑他人行為,極度不檢!請管理員及超板可以重新評估該人是否適合出任板主一職。  此外,懇請管理員及超板.可以於公開之情況下,要求板主 S!U楓作出道歉!

Agames會員:神x小浩 上

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
0 點
所以我要求板主 道歉..!

EXP
0 點
ip佢中意封就封 我死都要佢道歉
同埋 唔只我一個要佢咁做!
佢中意咪封曬我地ip lo 
最好等agames無人入tim~~

板主 可~~ =〕

EXP
0 點
強烈要求 板主作出即時道歉及回應!!!!!!!!!!!!

EXP
0 點
時間比左好多...
某某人個POST 係8月6號開GE....
E+成個星期有凸.....
真係想有人企出黎講聲 〔對唔住〕

唔通你包庇緊佢??

EXP
0 點
KK...超板...明白明白..
SORRI..誤會左 =〕
但我覺得版規係死,人係生
既然有人拎某名玩家取笑 難道取笑人係一種值得受人支持而且尊重GE行為??
所以無論如何 點都要板主出黎道歉!
PS.強烈要求 板主道歉!!

EXP
0 點
你唔道歉 即係你覺得自己無錯?
咁我想問你 你笑人地 你覺得自己做得岩??

PS.強烈要求 板主道歉!!!!!!!

EXP
0 點
不作出任何理由 即係逃避la....
請你睇番第一頁 我所講ge野 =〕

你是否有能力出任板主一職 身為會員ge我 我有理由 質疑你ge工作能力是否適合出任板主一職 

EXP
0 點
請唔好講其他野....
請針對番要求板主道歉 同埋 佢適唔適合出任板主一職,作為討論內容!

ps.強烈要求 板主道歉!!!!!!!

EXP
0 點
板主牙 <大笑話..動漫牙婆?!>>個post係你開ge
e+我地要求你道歉 承認你做錯事姐
要你講句〔對唔住〕,有幾難牙?
咁小事你都做唔到!
開個post笑人,你就豪不顧忌去開!
e+要你承受番後果,你就係度話唔出聲.唔道歉!
板入面 你最大 
但你一d風度都無lo!
我敢係度講 你無資格做板主!!!!!!!!!!!!!!!!
對唔住都唔夠膽講

ps.強烈要求 板主道歉

EXP
0 點
原帖由 godzilla 於 2008-8-15 11:41 發表
管理員對http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=8141&extra=page%3D1此帖子之回覆如下,管理員叫我依版規扣分。

所犯下的版規如下:

嚴禁人身攻擊或帶侮辱成份之言詞,或使用粗言穢語侮辱等(粗口同音字也不可以) ...

楓,你自己都睇到la...
列明得好清楚,你所犯ge每一條版規,連分你都比人扣埋,如你唔道歉,係唔係即係唔知/唔認錯又或者....廿分扣得你太少之類呢...??
同埋想講...唔好潛水逃避LO...唔好攪到自己咁狼狽 =〕

PS.強烈要求 楓道歉!!!!!!!!!!!!

EXP
0 點
唔好意思...
道歉唔道歉 我真係管你唔到...把口就生係你度...
但只不過,我未見過有人可以做錯事而逍遙法外LO
你做錯事唔道歉,只顯得你幼稚 狼狽 (難聽D即係將自己個頭埋落地下,扮曬咩都唔知)
板主哥哥,你要做好板主工作,我諗你第一件要做GE係學下承認自己GE錯失,同埋唔好成日玩潛水 =〕
如果你受唔成人地對你GE批評而作出改善,你點都唔會做到一個好GE板主

EXP
0 點
次次一犯錯就係度講〔〔你做板主黎扣我分LO〕〕 又或者 〔〔比你做板主LO〕〕
哩D咁不負責任GE說話都講得出,,,,,確係對你身任板主一職充滿質疑!

唔怕坦白講,係!
我係識哩位婆婆,佢係pigclub入面ge團友,佢知度左有人post佢係動漫節個日發生ge事之後,佢好唔開心...

難道你地一d人性都無? 要將自己ge快樂強逼地建築係哩位〔牙婆〕ge痛苦之上,而且覺得自己無錯!!!!!!!!!!!??????????

如果真係咁樣....好...我開post公開同板主道歉!