AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 13150|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

你地覺得邊個職最勁@@?  關閉 [複製鏈接]

EXP
468 點
樓主
最強職係齊技幻~
重力結界lv2已經雙等於中左咀咒術~行路慢到乜咁~戰士用弓攻擊速度變到差唔多2秒先射一箭~你地估下lv4會點?
呢招打盜一流~盜潛行個時本身已經行得慢~再中埋重力結界
當中左重力結界lv2基本上已經唔洗行~用飛標定個招~就算定到~行唔行到過黎都成問題

打魔職~魔力燃燒~<大福>吸收對手mp比自己用~呢招回技快出技快~冇mp魔職=冇武器戰士~後果大家應該知

邪惡結界~整一個兩分鐘扣血結界~燃魂之火唔係中正個過
都2秒扣100~呢招?我諗坐低2秒扣200以上~仲要成兩分鐘

最強屈機招~天國夢幻~展開兩分鐘睡眠結界~
醒一次自動受大傷害,受完傷害再自動訓返
呢招ec防訓防唔到~因為佢效力寫到明係天國夢幻lv1
即係好似中左燃魂之火可唔可以食道具解?唔得~同樣道理

以上只係計加曬補助技能
如果正式123~開始咁計~屈入夢已經玩曬

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-8 23:28 發表
盜可以隱成5分鐘 同埋盜行得慢5緊要(飛標定5一定要遠+)用 最緊要行到埋你身定到你30秒就KO你(學哂所有技GE盜)

同埋想問下
天國夢幻  快D定EC  GE定快? 佢可以整個結仲喪回血用物攻打你..... ...

盜潛行左我周圍亂行已經ok~重力結界lv4係4分鐘~
如果玩定唔會用天國幻夢同ec玩~因為用入夢已經ok~入夢快過ec招定
如果ec用生命之泉~一至訓佢一至用魔力燃燒,扣到冇曬mp,同冇曬d補助能力就殺得
(p.s講少左樣野~齊技幻同齊技盜打~開天國夢幻已經逼到隻盜現身做唔到任何野
原理同大訓一樣)

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-8 23:40 發表

天國之夢點逼盜現身?
EC有防訓結界入夢係冇用的

同埋盜有成4,5招定招相信可以夠時間定到你死掛=口=

你有冇中過結界技架=0="""?
即係係自己周圍ga人全部已經會中~所以隋非隻盜係隻幻好遠好遠
唔係都會自動訓教
仲有我講明天國夢幻~係效果個度講到明係天國夢幻lv1~已經唔再係睡眠咁低級
而唔係睡眠~即係好似中左燃魂之火咁~無論食乜道具都解除唔到個效力

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-8 23:48 發表

噤你話打EC 用入夢就得5係就係訓咩?

咩天國之夢係結界黎??

做乜你好似仲係聽唔明我講乜咁架=0=
打ec如果人地開左防訓結界,咁用入夢緊係冇用~屎緊
咁如果人地開得防訓結界~咁隻幻都已經開左天國夢幻喇@@
天國夢幻係結界技黎

EXP
468 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-8 23:50 發表

佢都5打團戰+5入PK場= =
邊會中過= =""""""""""""""""""""""""""""""""""""" (月使見到5好嬲>

打多左ja~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-8 23:52 發表

小緣上面有句5用天國之夢 用入夢都打得死EC 但EC有防訓WO

同埋我5G天國係5係結界?如果5係點逼盜現身?

我句就咁用入夢係解~雙方都冇出補助技之下~
即係入夢vs ec定
天國夢幻vs ec招防結界

EXP
468 點
原帖由 段天 於 2008-8-8 23:58 發表
夜小= = 戰士你可能覺得好好屈 但我身邊有2個比較齊技既人 我知盜同ec你唔一定ko到
首先 你計到100LV既技都要計埋對方都係100LV
ec  佢唔一定要同你玩魔攻 物攻都同戰士差唔多高= = ec92技係可以防晒定身 訓 個D效果 ...

我知~但係~如果正式比賽即係冇任何補助技能~123秒之後開始打~
盜唔洗講~入夢打~ec就入夢完降到冇曬mp再殺
如果唔係正式比賽~同盜打~而雙方100lv齊技~我會開天國夢幻之後之後坐雲行曬天女~
120秒足夠行到天女二層~加上結界個<飯圍>好大~
打ec就用天國夢幻~之後都係扣mp再打

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 00:18 發表

同埋想問天國得120秒到冇個時 盜未可以狂定你a_a

照計黎講係岩的@@
但係120秒已經足夠行曬成個天女~
不過呢招衰就衰在用一次晒成3000mp= =

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 00:32 發表

行哂都冇用+ 你見5到佢- -佢慢慢 睇瞄先定你 反正佢偷襲一定定到你

如果行曬都見唔到佢,我諗佢已經唔係天女一層了~同埋就算行曬之後
你都未必一定係我格離

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 00:36 發表

下 佢5打你你就見5到佢

但佢仲有3分鐘慢慢搵- -  (當然你上左2層冇野好講)

睇黎你都仲係唔明乜野叫結界技= ="
不如你去天女中一次重力結界睇下先喇=0=

EXP
468 點
原帖由 段天 於 2008-8-9 11:19 發表

正式個盜一開始就上雲走先 你訓佢唔到bo(我用開呢D狗招) ec一開波就出結界 你都訓佢唔到ja
但講甘多都係廢話 我同你都無計結界既回技時間 只係想表達 唔係一個職大晒 正如戰士91之後唔再驚物攻系既道理一樣
戰士 ...

ec出得防結界唔會出得快過入夢掛?
不過都好似你咁講喇~實戰~技術最重要,講咁多冇用

EXP
468 點
原帖由 jimmylo 於 2008-8-9 11:45 發表

你點知天國夢幻出技要出幾耐先- -
個重力結界已經好慢啦- -
我唔信天國夢幻會出得快過ec定身lv4.......
咁點打=口=file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCA ...

都話左~入夢vs ec招定身
如果天國夢幻vs ec防訓結界~結界技vs結界技~咁對比返

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 00:42 發表

盜用影縫定完 7秒足夠再行近D 再用範圍影縫 我唔信14秒都行唔埋你身 一個100LV既盜最少都有返個4000血 唔計佢用血裝 近身封喉20秒 你完全用唔到魔 閃影 毒 再影縫 下下爆擊 我不信盜甘都打你唔死呀 雙武攻速有一定 ...

你不如去天女試下中結界技先講喇=0=講極都好似雞同鴨講咁

EXP
468 點
原帖由 出K蛋 於 2008-8-9 13:59 發表
戰同人pk可以用定元神護體,ec可以用定聖光之鏈.弓可以用定戰矢強擊等。
以上所有都係招式.盜仔招潛行都係招式.是否可以pk前用上?如過盜仔吾可以甘.
就失去優勢.就等如你叫弓手渣劍去pk甘.如過盜仔潛行中你古盜招定技 ...

天國夢幻~展開睡眠結界~盜潛左如果咁岩中大訓會唔會現身?
同樣道理~咁計ga話可以當呢招都係補助技~即係pk前出定都得

EXP
468 點
其實呢個post開黎講咁多都冇用~
pk時包括好多種種因素~冇話邊過一定岩邊過一定錯~
所以..都係睇現場吧!!
實戰最重要=v=

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 14:52 發表

盜5係要自己攻擊人先出玩+咩?

100lv前就係~但係100lv後就唔係了=v=
所以100lv前打盜都唔係話一定win

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 15:08 發表

其實我係想問下點解中左天國盜就會現身GE??(很蠢的我> <)

月使呀月使=0="不如你搵個時間去天女,我試下用結界技你睇
睇完你就明白曬了@@

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 15:27 發表

得閒開隻盜仔黎。。。。5比P我+ >﹏<

ok>0<""""""""""""""""""""""""""""""""""""

EXP
468 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-8-9 20:20 發表
如果一開始唔比開結界,定左轉弓射包你死= =

如果一開始唔比潛~入夢雙大技秒左~

EXP
468 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-8-9 22:38 發表
唔洗潛架...定係快過入夢少少,夠時間換弓,呢段時間實殺到

定得黎頂盡都係一齊中~你定我8秒到,但係我訓你40秒