AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 幻乂影
打印 上一主題 下一主題

大家話幻c魔攻高定仙c魔攻高\/.  關閉 [複製鏈接]

EXP
1129 點
樓主
原本咁多人對仙法c誤解
仙法魔攻係最高(幻c同仙c都唔加技的話)
但如果幻c加左技,仙c就唔夠幻高攻
但魔會就一定係仙c高
屬性方面
仙c係唔會1lv有3點智+
最多只係+2
而正常黎講63-64lv的仙c已經同70lv的幻c相同甚至更高(唔信可以問湦赤鬼)
定性唔係好記得
但同級黎講仙c係比幻c高

以下有一個表可以更清楚:
龍治療師  虎仙術師  鵬幻術師
LV 28    28    28
HP 716   572   646
MP 795   1065  927
體力 46    35    40
力量 38    16    23
智慧 47    62    55
敏捷 31    23    22
定性 47    62    55
精神 46    60    61
物攻 114   48    69
物防 138   105   120
物會 2     2     1
魔攻 141   186   165
魔防 141   186   165
魔會 1     2     1
p.s:這是完全不含裝備和補助技能的狀態

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1129 點
原帖由 S!U楓 於 2008-6-4 15:49 發表
哈巴copy落黎既=口=
講真...幻術唔用虹光就唔叫幻術喇....仙術係就係高魔攻過幻...
但係加左技就唔同....而且仙術冇「神技」...仙術跟本就係冇用-3-
幻術就唔同....幻術好玩而且技能多....好多人都覺得幻術好玩在佢 ...

但更加多人鐘意玩佢ge屈

EXP
1129 點
仙c新人技出得好快
回得又快
好過用獸