AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1888|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

招技有咩用-_____-?請賜教!  關閉 [複製鏈接]

EXP
7 點
樓主
73學爆  有時冇mp 危險果時 開左佢 保命....等救兵
76反而唔洗學...(除非你係d有錢仔,狂爆點數m水=.=,招技每2秒就扣mp 好易唔夠mp殺人,所以唔學好d  
75基本上2lv就夠   79lv lv2 既仙都高防過86戰了=.= lv3用途唔大 扣m仲多左
乂蒼鬼乂
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
7 點
76最高lv唔知扣幾多   

係每1秒80 lv1   咁你自己諗啦=.=

73技冇客你想像中咁好...因為狀態中 打人會解除狀態
好在一樣野 出技極快 同金蟬差唔多  冇mp果時/俾人圍果時可以用一用 保命 最高lv好似維持120秒定90秒 我覺得一定學爆...
乂蒼鬼乂

EXP
7 點
75技對其他職死硬?
你淨係講弓同盜對仙咋bor-.-
弓定身加3毒 真係扣得快 但魔職打弓 都有心理準備啦!!仲會開75技俾佢扣咩=.=  但仙炸佢兩下已經死得了 而家定身完結既時間 可唔可以扣得曬3千5mp呢?? 真係有d想知  仲有對ec同幻,戰點呢??
乂蒼鬼乂

EXP
7 點
有咁多cp先算啦!!!!
獸定用既cp唔小的 你開完咁多技 仲有咁多cp放=.=?
82技扣落去 都係唔多 而且出技慢呢
乂蒼鬼乂

EXP
7 點
算把啦=.=  硬係要講到淨係單p
仙基本上單p係最廢.....
仙係團p先強   

lv1獸大 90cp  正常3百幾cp既弓手 用曬1定,3毒後 仲有幾多cp淨低呢-.-
乂蒼鬼乂

EXP
7 點

回覆 14樓 魚蛋~* 的帖子

開咁多技曬氣=.= 開個73技 直衝埋去  放82大定 再一個創世車埋去 已經ko了!
招73真係好鬼好用!! 而且74唔係肯定冰到
乂蒼鬼乂