AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神x小浩
打印 上一主題 下一主題

有關板主出言不順 取笑曙光玩家一事!!!  關閉 [複製鏈接]

EXP
2 點
樓主
有好多點 我都睇唔過眼囉....
第一  :(點知個牙婆自爆佢地XX)
          借問 而家有幾多個人唔係用緊XX  唔駛爆 都知個個人用緊XX
          我覺得 自爆  冇咩 問題WO  都冇野好笑...
第二:  (仲呃左我地唔少精品.)
           唔好呃呃聲囉 唔該....牛唔飲水 邊禁得 牛頭低.?~
           你唔送 可以唔俾...佢拎支槍指住你.?~
          就算佢係要呃你  你又受佢呃 咁即係 你蠢...
第三: (呢個世界牙婆好可怕)
           牙婆 都可怕  咁我覺得 你唔適合住係地球....

(個牙婆仲話叫我地唔好封佢AC...等我聽日做下二五仔先)
係做25仔就唔該你做得徹底D    叫GM 封晒 用XX既人.
唔好封D 唔封D~  

仲有囉 十三 篇野 我覺得一D 問題都冇WO~  仲咩要扣佢分.?~
因為佢講起你D 衰野 你唔滿意.?~你話佢篇野 有挑釁行為....
咁你果篇真係一D 挑釁行為都冇.?~ 純粹 分享. 我一D都唔覺囉...

我覺得 你好有需要向你口中果位 (牙婆) 道歉囉..
你唔滿意 可以 扣我分 可以 封我 IP 封埋 PO 都仲得...
I don't  care

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
2 點
wow   7  頭冬瓜..... 使用粗言穢語侮辱等(粗口同音字也不可以)
i don't miss u  but  i want 摵 u-=0--

13個po 講中佢死穴
咪 扣人分囉 呵
分呢家野我 唔只在... ya
俾 he 慢慢扣 @o@

EXP
2 點
wow  be姐..><"~
我都要睇你頭牙 ><"~

EXP
2 點
我地最主要 係要佢道歉.........
佢唔道歉 我要嘈管理員  唔俾版主佢做.@@:~

g 字頭  thx q u--

EXP
2 點
wow  叫me做姐姐  要聽me話架wo~...
七 be 妹妹 @@ xd

EXP
2 點
wow  淆底獸......@@?~
齋睇唔回.@@"?~

EXP
2 點
在論壇每一個回帖都等於回帖者的立場

咁借問聲 13個po  都係佢自己既立場  
y 要扣分..?~因為佢講緊你 so 要 扣.?~

EXP
2 點
七be  係第七個 be   y 要扣分...
xd~

EXP
2 點
版主 係要維持個版既  "跌" 序
令到個會員係呢個版 可以係度和平討論....
但佢一d都唔識尊重人 令到個版 唔和平...人神共憤..
又唔負責任... 只係一個小小既道歉....都唔做..
呢d人唔識尊重人   已經 唔適合做版主

你個 理由就係佢個po 挑釁你....
但係我覺得你個po 都好挑釁wo.....
如果你自己個po 都咁 挑釁人 咁 借問你有咩 資格去扣人分.?~

EXP
2 點
我只係 要佢道歉.........佢落唔落台 我唔理啦...
但佢唔道歉我就煩到佢肯道為止...
再唔道  我就會去煩個  超版..xd~
至憎人唔識尊重人 又冇禮貌........
做錯野又唔認..

EXP
2 點
原帖由 煉鰲 於 2008-8-15 00:35 發表

講佐又話唔會道歉= =
同埋他甘樣講動漫呀婆,算唔算人生攻擊?
如果算就會觸犯版規...

呢個我一早發現左-- XD~

EXP
2 點
G 字頭  THX Q U...
但係我地仲係  強烈要求佢 道歉......
同埋希望 你地會多加 留意呢位版主...

EXP
2 點
錯就要認 打就要企定 --
你而家做錯野   只係要求你一句既道歉..
做錯野  一句 sorry 都唔講  u 唔會適合做 版主..
而家 連管理員都覺得 你個po 有問題..
知道 錯 但都唔道歉  哈.... 不知所謂....

EXP
2 點
原帖由 妖狼 於 2008-8-15 19:43 發表
低能=.=
跟本版主一post出黎果時個個都有份笑=.=
而家搵返人痛腳~
咁鐘意幫阿婆唔去做義工=.=
仲有~我淨係知人地做版主冇錢收嫁~咁叻咪你地做囉=.=
你地咁有愛心~咪做agame版主日日返黎+分扣分囉=.=
就算係邊個做~都 ...

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-15 19:56 發表
成件事邊d人自己知乜事啦~
係game度狂悄人一齊上黎嘈?
咁多人同一時間上黎嘈?有冇咁岩呀?
個過post開左咁耐,好多人都有笑~呢加一個笑就個個都笑?
一個踩就個個跟住踩?做人唔好咁冇主見啦~
邊過發起個過自己知喇~成日 ...

um 好老實講  我好耐冇上過黎 AGAMES...
亦都唔識個阿婆   我都冇份笑...

唔係唔俾版主錯  ..係希望佢會知錯...
希望佢可以 道歉
同埋 要識得尊重人.......

佢而家都道左歉........此事完結 @@"